unknown - 1948

Navrhl Adriano - Odpovídá do ~1 dní

unknown - 1948


Navrhl Adriano - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 10
130 hp
15,2 m
1948
Se skipperem

Více o Lady Lola

Text byl přeložen automaticky

Sníte o plavbě po Jaderském moři nebo se chystáte na speciální akci? Naše okouzlující a vintage loď "Lady Lola" udělá váš zážitek nezapomenutelným! Můžete si jej pronajmout na jeden nebo více dní ze Splitu, Omiše nebo jakékoli blízké destinace. Naše FANTASTICKÁ NABÍDKA pro denní charter ZAHRNUJE: - Skipper & Sailor - Palivo pro plavbu - Oběd (možnost ryb a masa) - Manipulační poplatky "Lady Lola" si žádá dobrý čas! K dispozici je prostorná příďová ...

Sníte o plavbě po Jaderském moři nebo se chystáte na speciální akci? Naše okouzlující a vintage loď "Lady Lola" udělá váš zážitek nezapomenutelným! Můžete si jej pronajmout na jeden nebo více dní ze Splitu, Omiše nebo jakékoli blízké destinace. Naše FANTASTICKÁ NABÍDKA pro denní charter ZAHRNUJE: - Skipper & Sailor - Palivo pro plavbu - Oběd (možnost ryb a masa) - Manipulační poplatky "Lady Lola" si žádá dobrý čas! K dispozici je prostorná příďová paluba pro relaxaci a opalování, zatímco zadní paluba je připravena pro setkání s chutným obědem na palubě. V podpalubí jsou také 3 kajuty se 6 lůžky pro delší pobyty a malá kuchyňka kombinovaná se salonkem. Naše SOUKROMÉ ZÁJEZDY jsou pečlivě vybírány místní posádkou, která se postará o to, aby byla vaše plavba co nejhladší! Soukromé denní prohlídky jsou ideální až pro 12 osob. Prohlídka obvykle začíná v 10 hodin. Cesta z pevniny na ostrov Brač trvá přibližně 1 hodinu. Zde si můžete vybrat mezi půvabnými městečky Pučišća, Postira nebo Sumptar a užít si před obědem volný čas na prohlídku města, kávu a/nebo pláž. Po obědě na lodi vás vezmeme k prozkoumání některých z nejkrásnějších izolovaných zátok v této části Jadranu, kde si můžete užít koupání a opalování obklopeni křišťálově čistou vodou a nedotčenou přírodou. Pro ještě větší zábavu máte k dispozici vybavení na šnorchlování a hračky do vody. Odjezd na místo setkání je stanoven na 17:00. TIP: stačí si vzít s sebou dostatek sluneční ochrany a my se postaráme o to, abyste měli den na památku. Příplatky: Barbeque - Můžeme uspořádat chutné grilování na palubě s čerstvou rybou od místního rybáře. O to je třeba předem požádat! Mějte na paměti, že naše loď vždy přichází s kapitánem a kapitánem! Pokud máte nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat přímo na platformě Brzy se uvidíme!

Are you dreaming of a cruise on Adriatic sea or you have a special event coming up? Our charming & vintage boat "Lady Lola" is going to make your experince unforgettable! You can rent it for one or more days from Split, Omiš, or any nearby destination. Our FANTASTIC OFFER for daily charter INCLUDES: - Skipper & Sailor - Fuel for cruising - Lunch (fish and meat options) - Handling fees "Lady Lola" is calling for good time! There is spacious ...

Are you dreaming of a cruise on Adriatic sea or you have a special event coming up? Our charming & vintage boat "Lady Lola" is going to make your experince unforgettable! You can rent it for one or more days from Split, Omiš, or any nearby destination. Our FANTASTIC OFFER for daily charter INCLUDES: - Skipper & Sailor - Fuel for cruising - Lunch (fish and meat options) - Handling fees "Lady Lola" is calling for good time! There is spacious bow deck for relaxing and sunbathing while the aft deck is set up for socializing with tasty lunch onboard. Under the deck, there are also 3 cabins with 6 berths for longer stays as well as small kitchen which combines with lounge. Our PRIVATE TOURS are carefully choosen by local crew which is going to make your cruise as smooth as possible! Private daily tours are ideal for up to 12 people. The tour usually starts at 10 AM. It takes approximately 1 hour cruise from land to island Brač. There you can pick between charming little towns of Pučišća, Postira,or Sumptar to enjoy some free time for sightseeing, coffee and/or beach time before lunch. After lunch on the boat, we are taking you to explore some of the most beautiful, isolated bays in this part of Adriatic where you can enjoy swimming and sunbathing surrounded by crystal clear water and untouched nature. For even more fun, you have snorkeling equipment and water toys on disposal. Departure towards our meeting point is set at 5 PM. TIP: you just have to make sure you bring enough sun protection and we will make sure that you have a day to remember. Extra charges: Barbeque - We could organize tasty barbeque on board with a fresh fish from local fisherman. This needs to be requested in advance! Have in mind that our boat always comes with the skipper and captain! If you have any questions, you can contact me directly on the platform See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Trawler)
Značka - Model
Unknown
Rok výroby
1948
Povolená kapacita
10
Počet kajut
3
Počet lůžek
2
Délka (m)
15,2
Šířka (m)
2,9
Ponor (m)
2
Motor
130hp (1 motor) - dvoutakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Omiš

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Slevová akce majitele

01 - 30 kvě 2024
-10%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Bluetooth připojení

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue
Výrobník ledu

Zábava

Vybavení pro rybaření
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna
Odsolovací zařízení
Černá nádrž na vodu
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 10 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Stefan
Stefan
Text byl přeložen automaticky
We spend a perfect family day on Lady Lola with Adriano and his crew. The boat is just lovely and has enough space to enjoy the sun or for sitting in the shade. The food (fish, shrimps, pasta, cake, fruits) was delicious. The bays for snorkeling were beautiful and also safe for the kids to spend their time exploring on the SUP. We would definitely recommend a tour with Adriano anytime.
{{ commentTranslate }}
Beatrice
Beatrice
Text byl přeložen automaticky
Magnifique journée comme on les aime !!
{{ commentTranslate }}
Martin
Martin
Text byl přeložen automaticky
Báječný den na velmi pěkné lodi. Adriano a jeho kuchyně udělali velmi dobrý oběd s rybami a masem. To je způsob, jak navštívit různá místa na pobřeží. Děkuji za velmi pěkný den.
A fabulous day on a very nice boat. Adriano and his cuisine made a very good lunch with fish and meat. This is the way to visit different places on the coast. Thanks for a very nice day.
Areena
Areena
Text byl přeložen automaticky
Very friendly, good service, clean. We went to Brać island and swam. A great sail boat for those of you that want to dance on the dance theres a nice dining table with fruits, water, ice. I had a very nice birthday trip I requested for a speaker Adriano was able to deliver everything thank you so much
{{ commentTranslate }}
Kurt
Kurt
Text byl přeložen automaticky
Bestens, toller Service, sehr freundlich und hilfsbereit, schönes Boot, schöne Badebuchten angefahren….
{{ commentTranslate }}
Saara
Saara
Text byl přeložen automaticky
We had a wonderful day exploring the beauty of Dalmatia. Adriano and Mario were the most attentive hosts and the food was excellent!
{{ commentTranslate }}
Christina
Christina
Text byl přeložen automaticky
Opravdu skvělá služba! Měli jsme úžasný čas na lodi Adrianos. Cítili jsme se vítáni od první minuty, když jsme vstoupili na jeho loď. Loď je velmi pohodlná a Crew ji ještě vylepšuje. Měli jsme opravdu skvělý čas s nádherným a chutným obědem a úžasným koupáním v moři ve skvělé zátoce. Adriano je velmi zdvořilý a laskavý, opravdu to doporučujeme!
Really great service! We had an amazing time at Adrianos boat. We felt welcomed from the first minute as we stepped on his boat. The boat is very comfortable and the Crew makes it even better. We had a really great time with a wonderful and tasty lunch and an awesome swim in the sea in a great bay. Adriano is very courteous and kind, we really recommend it!
Nicolas
Nicolas
Text byl přeložen automaticky
Posádka byla úžasná, radí nám nejlepší místa, kam jít, byli tu, aby kdykoli odpověděli na naše otázky a potřeby. Připravili pro nás místní ryby a maso, grilování s dobrým vínem a pivem. Doporučuji Adriana a jeho posádku každému, kdo si chce udělat výlet na lodi. Zážitek byl nezapomenutelný, ještě jednou díky!!
The crew was awesome, they advise us on the best places to go, they were here To Answere our questions and needs at any points. They prepared local fish and meat ok the barbecue for us with good wine and beers. I recommand Adriano and his crew To anyone looking to have a trip on a boat. The expérience was unforgetable, thanks again!!
Vitchanee
Vitchanee
Text byl přeložen automaticky
Úžasný čas s nimi. Zábava a dobrá péče na .doporučujeme obědvat na lodi. To je nejlepší zážitek, než jíst v restauraci. Stojí za to plný zážitek.
Amazing time with them . Fun and well take care on the .recommended to having lunch on boat .that is best experience than eat in the restaurant. Worth it full experience .
Anna
Anna
Text byl přeložen automaticky
Lady Lola je jediná svého druhu, opravdová kráska! elegantní a pohodlné, má vše, co potřebujete pro den na slunci. Nejlepší část - Adriano a jeho posádka, díky kterým se budete cítit jako doma od chvíle, kdy vstoupíte na palubu, budou se k vám chovat pohostinně, znají všechna nejlepší místa k návštěvě na místních ostrovech. Adrianova grilovaná ryba je nejlepší oběd, který jsme měli celou naši dovolenou Děkuji za vše! Anna
Lady Lola is one of a kind, a real beauty! graceful&comfortable, has everything you need for a day in the sun. The best part - Adriano & his crew who will make you feel at home from the moment you step on board, treat you with hospitality, they know all the best places to visit around local islands. Adriano’s grilled fish is the best lunch we had our entire holiday Tnk you for everything! Anna

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Adriano
Adriano
Člen od 2020
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Od
/ den