Ranieri Voyager 18 S - 2019

Navrhl Kristian - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Ranieri Voyager 18 S - 2019

Pro

Navrhl Kristian - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
100 hp
5,5 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Ranieri Voyager 18S with Honda 100

Text byl přeložen automaticky

Vítejte v našem Ranieri Voyager 18S, který je ideální volbou pro každodenní výlety z Opatije na blízké ostrovy. Délka lodi je 5,50 m s velkou přední sluneční terasou a pohodlným zadním sezením chráněným bimini markýzou. Na zádi je k dispozici palubní sprcha. S Hondou 100 HP má tato loď cestovní rychlost 23 MPH a maximální rychlost 29 MPH! Loď je vybavena vším pro vaši bezpečnost: záchranné vesty, lékárnička, hasicí přístroj, GPS sledovací zařízení, ...

Vítejte v našem Ranieri Voyager 18S, který je ideální volbou pro každodenní výlety z Opatije na blízké ostrovy. Délka lodi je 5,50 m s velkou přední sluneční terasou a pohodlným zadním sezením chráněným bimini markýzou. Na zádi je k dispozici palubní sprcha. S Hondou 100 HP má tato loď cestovní rychlost 23 MPH a maximální rychlost 29 MPH! Loď je vybavena vším pro vaši bezpečnost: záchranné vesty, lékárnička, hasicí přístroj, GPS sledovací zařízení, GPS navigace, informační mapa, námořní mapa, základní motorové nářadí, navigační světla, lana, blatníky, kotva atd. Do 20 minut navigací se dostanete na pobřeží ostrova Cres nebo 40 minut na pobřeží Krku. Města Krk a Cres s mnoha rybími restauracemi, obchody atd. jsou dosažitelná asi za hodinu a 20 minut. Jste-li amatér nebo zkušenější jachtař a v závislosti na úrovni svých dovedností a vlastnictví platné licence se můžete rozhodnout, zda budete na motorovém člunu plavit sami, nebo se nechat odvézt na dovolenou svých snů jedním z našich profesionálních kapitánů. Cena kapitána je 60 euro za den. Pokud máte nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat na platformě Sam Boat pro více informací. Brzy se uvidíme!

Welcome to our Ranieri Voyager 18S which is perfect choice for daily trips from Opatija to nearby islands. Boat lenght is 5,50m with large front sundeck and comfortable aft sitting area protected by bimini awning. Deck shower is available on aft. With Honda 100 HP this boat has cruising speed of 23 MPH, and top speed of 29 MPH! Boat is equipped with everything for your safety: life jackets, first aid kit, fire extinguisher, GPS tracking device, ...

Welcome to our Ranieri Voyager 18S which is perfect choice for daily trips from Opatija to nearby islands. Boat lenght is 5,50m with large front sundeck and comfortable aft sitting area protected by bimini awning. Deck shower is available on aft. With Honda 100 HP this boat has cruising speed of 23 MPH, and top speed of 29 MPH! Boat is equipped with everything for your safety: life jackets, first aid kit, fire extinguisher, GPS tracking device, GPS Navigation , Info map, Nautical map, basic engine tools, navigation lights, ropes, fenders, anchor etc. Within 20 minutes of navigation you can reach coast of island Cres or 40 minutes to Krk´s coast. Towns Krk and Cres with many fish restaurants, shops etc. are reachable in about hour and 20 minutes. If you are amateur or more experienced sailors and depending on your level of skill and the possession of a valid license you can decide to sail the motorboat yourself or let one of our professional skippers take you on a holiday of your dreams. The price of skipper is 60 euro per day. If you have any questions, you can contact me on the Sam Boat platform for more info. See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Ranieri - Voyager 18 S
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
0,5
Motor
100hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
65 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Opatija

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
Speedometer

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
/ den
End cleaning fee - gratis
Zdarma
Delivery on the Opatija Riviera - gratis
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Dean
Dean
Text byl přeložen automaticky
1A Erlebniss. Kristian hat uns sehr ausführlich eingewiesen, alles rund um das Boot gezeigt & uns Tipps gegeben wo wir hinreisen können. Benötigte Equipment war vorhanden & sauber ! Die Sicherheit der Passagiere steht an erster Stelle ! Wärend eines kleines Unwetter, wurden wir vorzeitig Informiert das auf uns was zukommen könnte, wurde sehr geschätzt ! Die Abgabe verlief reibungslos ! 1A !!!!
{{ commentTranslate }}
Nicole
Nicole
Text byl přeložen automaticky
Perfekt ! Gerne wieder!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Kristian
Kristian
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina, Itálie
Od
/ den