Ranieri Marvel 17 - 2006

Navrhl Bozo - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Ranieri Marvel 17 - 2006

Pro

Navrhl Bozo - Odpovídá do ~1h

Osoby: 4
50 hp
5,2 m
2006
Bez skippera

Více o Campy

Text byl přeložen automaticky

Zažijte jižní Chorvatsko jako místní a prožijte relaxační den na moři s naší lodí. Nacházíme se v Orašac, malé půvabné vesničce v jižním Chorvatsku. Orašac nabízí úchvatnou krajinu, nedotčenou přírodu, čisté modré moře a Elafitské ostrovy. S naší lodí se můžete plavit z jednoho zálivu do druhého. Užijte si plavání, šnorchlování a opalování a načerpejte nové síly. Tuto loď si můžete pronajmout na celý den radosti! Loď je 5 metrů dlouhá a je dodávána ...

Zažijte jižní Chorvatsko jako místní a prožijte relaxační den na moři s naší lodí. Nacházíme se v Orašac, malé půvabné vesničce v jižním Chorvatsku. Orašac nabízí úchvatnou krajinu, nedotčenou přírodu, čisté modré moře a Elafitské ostrovy. S naší lodí se můžete plavit z jednoho zálivu do druhého. Užijte si plavání, šnorchlování a opalování a načerpejte nové síly. Tuto loď si můžete pronajmout na celý den radosti! Loď je 5 metrů dlouhá a je dodávána s motorem o výkonu 50 hp. Je zde dostatek místa pro 6 osob. Tato loď je k dispozici s kapitánem nebo bez něj. Poznámka: Chorvatské zákony vyžadují k řízení této lodi platnou lodní licenci. Palivo není součástí dodávky.

Experience southern Croatia like a local and spend a relaxing day on the sea with our boat. We are located in Orašac, a small charming village in southern Croatia. Orašac offers breathtaking landscapes, intact nature, clear blue sea and Elaphite islands. With our boat, you can navigate from one bay to another. Enjoy swimming, snorkeling, and sunbathing and recharge your batteries. You can rent this boat for full-day of joy! The boat is 5 meters ...

Experience southern Croatia like a local and spend a relaxing day on the sea with our boat. We are located in Orašac, a small charming village in southern Croatia. Orašac offers breathtaking landscapes, intact nature, clear blue sea and Elaphite islands. With our boat, you can navigate from one bay to another. Enjoy swimming, snorkeling, and sunbathing and recharge your batteries. You can rent this boat for full-day of joy! The boat is 5 meters long and it comes with 50 hp engine. There is enough space for 6 people. This boat is available with or without skipper. Note: Croatian law requires valid boat license to navigate this boat. The fuel is not included.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Ranieri - Marvel 17
Rok výroby
2006
Povolená kapacita
4
Délka (m)
5,2
Šířka (m)
2
Ponor (m)
0,7
Motor
50hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
40 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Orašac
Otok Koločep

Používání

Plavba
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Detektor ryb

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jose
Jose
Text byl přeložen automaticky
Vše bylo velmi jednoduché, dobře vysvětlené a bez komplikací. Loď byla stejně dobrá nebo lepší než popis. Majitel a personál jsou super pozorní. Doporučuji na 100%. Děkuji moc Bozo.
Ha sido todo muy fácil, bien explicado y sin complicaciones. El barco era tan bueno o mejor que la descripción. El propietario y el personal super atentos. Lo recomiendo al 100%. Muchas gracias Bozo.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Bozo
Bozo
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma