Pershing 52 - 2005

Navrhl Marco - Odpovídá do ~4h

Pershing 52 - 2005


Navrhl Marco - Odpovídá do ~4h

Osoby: 10
1470 hp
16,5 m
2005
Se skipperem

Více o Pershing 52 s

Text byl přeložen automaticky

Den na pláži a slunce v nádherné zátoce Mondello, odjezd z turistického přístavu Cala di Palermo. Složení All Inclusive, nápoje v ceně jídla s výběrem vína nebo piva. Prostorná a pohodlná loď s velkými příďovými polštáři na opalování a pohodlnými pohovkami se 2 stolky pro stolování ve stínu. Velký most pro plavání v moři s žebříkem. K dispozici sprcha, WC a podpůrná kabina. Zábavný, relaxační a nezapomenutelný den. Ve 12:00 Aperitiv Spritz a různé ...

Den na pláži a slunce v nádherné zátoce Mondello, odjezd z turistického přístavu Cala di Palermo. Složení All Inclusive, nápoje v ceně jídla s výběrem vína nebo piva. Prostorná a pohodlná loď s velkými příďovými polštáři na opalování a pohodlnými pohovkami se 2 stolky pro stolování ve stínu. Velký most pro plavání v moři s žebříkem. K dispozici sprcha, WC a podpůrná kabina. Zábavný, relaxační a nezapomenutelný den. Ve 12:00 Aperitiv Spritz a různé občerstvení. 13:30 individuální předkrm na talíři s ochutnávkou ryb (chobotnice, chobotnice, tuňák) a typických místních produktů (zelenina, sýr, chléb,). Následuje expresní první chod s čerstvou busiate alla Marinara (mečoun, krevety, chobotnice, rajčata datterini) Fruit In Bellavista. Icy Grillo bílé víno nebo studené pivo, minerální voda, cola, káva. All inclusive během jídla. Matrace, Sup, křišťálově čisté moře, písečné a mělké mořské dno. Bluetooth hudba. Totální relax. Jmenuji se Marco, povoláním jsem šéfkuchař di Cucina a mám vášeň pro moře, plachtění se věnuji již více než 30 let. Bude fantastické společně sdílet nádherný den na pláži a ochutnat vynikající jídlo připravené výhradně pro vás. Nezapomenutelný den, focení zdarma, pokud se vám líbí.

Giornata al mare e sole nella splendida Baia di Mondello, partenza dal porto Turistico della Cala di Palermo. Formula All Inclusive ,bevande incluse durante i Pasti a scelta tra vino o birra. Spaziosa e comoda imbarcazione con ampi cuscini prendisole a prua e comodi divani con 2 tavoli per pranzare all'ombra. Grande plancia per bagno in mare con scaletta. Doccia, toilette e cabina appoggio disponibile. Giornata divertente, rilassante e indimenticabile. ...

Giornata al mare e sole nella splendida Baia di Mondello, partenza dal porto Turistico della Cala di Palermo. Formula All Inclusive ,bevande incluse durante i Pasti a scelta tra vino o birra. Spaziosa e comoda imbarcazione con ampi cuscini prendisole a prua e comodi divani con 2 tavoli per pranzare all'ombra. Grande plancia per bagno in mare con scaletta. Doccia, toilette e cabina appoggio disponibile. Giornata divertente, rilassante e indimenticabile. Alle ore 12.00 Aperitivo Spritz e stuzzichini assortiti. Ore 13.30 antipasto individuale al piatto con degustazioni di pesce (polpo, calamari, tonno )e prodotti tipici locali ( verdure,formaggio, pane, ) . A seguire primo piatto espresso con busiate fresche alla Marinara ( pesce spada,gamberi, totani, datterini) Frutta In bellavista. Vino bianco Grillo gelido o birra fredda, acqua minerale, cola,caffè. Tutto all-Inclusive durante I pasti. Materassini, Sup, mare cristallino, fondale sabbioso e basso. Musica Bluetooth. Total Relax. Mi chiamo Marco di professione sono uno Chef di Cucina ed ho la passione per il mare, navigo da più di 30 anni. Sarà fantastico condividere insieme una splendida giornata al mare ,degustando dell'ottimo cibo preparato in esclusiva per voi. Giornata indimenticabile, servizio fotografico gratuito se è gradito.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Pershing - Pershing 52
Rok výroby
2005
Povolená kapacita
10
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Počet toalet
1
Délka (m)
16,5
Šířka (m)
4
Ponor (m)
1,5
Motor
1470hp (2 motory) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
2800 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Palermo

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
Člunový jeřáb
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Venkovní lednička

Energie

Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Mikrovlnná trouba

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Kanoe nebo kajak

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Příďový pomocný motor
VHF
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Kompas

Hygiena

WC (1)
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Carburante per Baia di Mondello Andata e Ritorno
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Margherita
Margherita
Text byl přeložen automaticky
We had a wonderful day! Everything was perfect, Marco and Francesca were lovely and really cared about creating the most beautiful experience :)
{{ commentTranslate }}
Gianmarco
Gianmarco
Text byl přeložen automaticky
Esperienza fantastica! Un grazie speciale a Marco e Francesca per una splendida giornata in barca e per la loro cordialità, professionalità e disponibilità. Attenti ad ogni richiesta e gentilissimi, per non menzionare il buonissimo pranzo preparato da Marco, oltre ad aperitivo, frutta, dolci, drinks e più. Highly recommended!!!
{{ commentTranslate }}
Dario
Dario
Text byl přeložen automaticky
Abbiamo trascorso una splendida giornata. Barca pulita e spaziosa, dotata di ogni comfort. Marco, lo skipper, gentilissimo, premuroso e simpatico. Ottimo cibo a bordo a base di pesce. Esperienza da ripetere!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marco
Marco
Člen od 2022
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Francouzština
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den