Fiart 40 Genius - 2003

Navrhl Manuel - Odpovídá do ~2h

Fiart 40 Genius - 2003

Pro

Navrhl Manuel - Odpovídá do ~2h

Osoby: 10
600 hp
12,7 m
2003
Se skipperem

Více o Luxury Giò

Text byl přeložen automaticky

Loď je Fiart 40, která s délkou 12,65 a šířkou 4,04 spadá díky svému uspořádání do segmentu mini jachet. Zpřístupněno majitelem, který je v životě architektem. Loď pronajatá pouze na několik týdnů v roce zaručuje maximální pohodlí. V podpalubí najdeme hlavní kajutu s koupelnou a mozaikovým sprchovým koutem s vlastním přístupem, druhou kajutu se dvěma samostatnými lůžky, kterou lze přeměnit na dvoulůžko, jídelní kout, který lze přeměnit na manželskou ...

Loď je Fiart 40, která s délkou 12,65 a šířkou 4,04 spadá díky svému uspořádání do segmentu mini jachet. Zpřístupněno majitelem, který je v životě architektem. Loď pronajatá pouze na několik týdnů v roce zaručuje maximální pohodlí. V podpalubí najdeme hlavní kajutu s koupelnou a mozaikovým sprchovým koutem s vlastním přístupem, druhou kajutu se dvěma samostatnými lůžky, kterou lze přeměnit na dvoulůžko, jídelní kout, který lze přeměnit na manželskou postel a kajutu s jednolůžko, s přístupem ze skříňky umístěné vedle kontrolního bodu v kokpitu, vše pro 8 lůžek pro dospělé a 8 pro případ, že by tam byly děti. V jídelním koutě, kromě kuchyně s lednicí, elektrickou troubou a indukční varnou deskou, TV a sedací soupravy, najdeme druhou koupelnu s mozaikovým sprchovým koutem. Set-up je s luxusním vybavením a detaily pro lidi, kteří si chtějí užít jedinečný zážitek. Jeho vlastnosti jsou: vnitřní kuchyně s indukční varnou deskou a vnější s plynovými hořáky - mrazicí přihrádka - dvě lednice - bezplatné Wi-Fi - 32'' TV s placenou TV - Play Station 4 - audio systém s Bluetooth rádiem, špičková značka Interní a externí reproduktory Fusion, se subwooferem a 70wattovým bluetooth reproduktorem v přídi - zvýšená bezpečnost s více stokovými pumpami - motory s nulovými hodinami vyrobené v letech 2019 a 2022 - Sup - Plovoucí koberec - klimatizace 2019 - generátor kw pro 3 osoby, příď markýza – bezp.

L'imbarcazione è un Fiart 40, che con una lunghezza di 12,65 ed una larghezza di 4,04, grazie al suo allestimento rientra nel segmento dei mini yacht. Messo a disposizione da un armatore che nella vita è un architetto. L'imbarcazione noleggiata solo per poche settimane all’anno, garantisce il massimo comfort. Sotto coperta troviamo una cabina armatoriale con bagno e cabina doccia in mosaico con accesso privato, una seconda cabina con due letti separati, ...

L'imbarcazione è un Fiart 40, che con una lunghezza di 12,65 ed una larghezza di 4,04, grazie al suo allestimento rientra nel segmento dei mini yacht. Messo a disposizione da un armatore che nella vita è un architetto. L'imbarcazione noleggiata solo per poche settimane all’anno, garantisce il massimo comfort. Sotto coperta troviamo una cabina armatoriale con bagno e cabina doccia in mosaico con accesso privato, una seconda cabina con due letti separati, trasformabile in letto matrimoniale, una dinette trasformabile in letto una piazza e mezzo e una cabina con letto singolo, con accesso da un gavone posto accanto il punto di comando nel pozzetto, il tutto per offrire 8 posti letto per adulti ed 8 casomai ci fossero dei bambini. Nella dinette oltre ad avere una cucina con frigo, fornetto elettrico e piano ad induzione, Tv e zona divano, troviamo un secondo bagno con doccia con mosaico. L’allestimento è con dotazioni e particolari di lusso, per persone che vogliono godere di un’esperienza unica. Le sue dotazioni sono: una cucina interna con piano ad induzione ed una esterna con fuochi a gas - una ghiacciaia - due frigo - Wi-Fi free - tv da 32'' con abbonamenti pay tv – Play Station 4 - impianto audio con radio bluetooth, casse interne ed esterne top brand Fusion, con subwoofer e cassa bluetooth a prua da 70 watt - sicurezza aumentata con più pompe di sentine - motori ad ore zero realizzati nel 2019 e 2022 - Sup - Tappeto galleggiante - aria condizionata 2019 – Generatore da 3 kw, tendalino a prua – cassaforte.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Fiart - Fiart 40 Genius
Rok výroby
2003
Povolená kapacita
10
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
12,7
Šířka (m)
4
Ponor (m)
1
Motor
600hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
700 L
Nádrž na sladkou vodu
400 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Palermo

Používání

Exkurzní den
Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Palandy
Počet lůžek: 2
Koupelna: 2

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Topení
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Venkovní lednička

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Plancha
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
TV
Venkovní reproduktory
Kanoe nebo kajak
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Příďový pomocný motor
VHF
Kompas

Hygiena

WC (2)
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (400 l)
Koupelna (2)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Alexander
Alexander
Text byl přeložen automaticky
We had a great day on the boat! He was very nice and made sure we had a good time, even brought some additional stuff (e.g. stand up paddle) which was a lot of fun. Can definitely recommend!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Manuel
Manuel
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma