Sunseeker Manhattan 66 - 2019

Navrhl Teclo - Odpovídá do ~1h

Sunseeker Manhattan 66 - 2019

Pro

Navrhl Teclo - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
2200 hp
22,1 m
2019
Se skipperem

Více o Mediterrani

Text byl přeložen automaticky

Mediterrani IV je jachta Sunseeker Manhattan 66. Kombinace luxusu, střízlivosti a pohodlí, ideální pro strávení vaší nejlepší dovolené v těch nejlepších destinacích. Postavena v roce 2008 a v roce 2019 byla provedena její rekonstrukce. Má čtyři kajuty: Kabina MASTER je nádherné apartmá na vrcholu těch nejnáročnějších. VIP kabina pěkné a útulné apartmá. Kabina TWIN (dvě oddělené postele) s přímým přístupem do sdílené koupelny s kabinou ...

Mediterrani IV je jachta Sunseeker Manhattan 66. Kombinace luxusu, střízlivosti a pohodlí, ideální pro strávení vaší nejlepší dovolené v těch nejlepších destinacích. Postavena v roce 2008 a v roce 2019 byla provedena její rekonstrukce. Má čtyři kajuty: Kabina MASTER je nádherné apartmá na vrcholu těch nejnáročnějších. VIP kabina pěkné a útulné apartmá. Kabina TWIN (dvě oddělené postele) s přímým přístupem do sdílené koupelny s kabinou BUNK. Všechny jsou vybaveny klimatizací a televizí. Přes noc se pohodlně ubytuje 8 osob, i když jachta pojme až 10 osob denně. Začněte svůj charter nástupem v 11:00 a v den doručení se přivítáme kolem 8:00. Pokud s námi naopak budete jen přes den, budeme na vás čekat v 10:00 a odpoledne se pozdravíme kolem 20:00. Jachta Mediterrani je ideální pro sdílení s rodinou a/nebo přáteli na jeden nebo několik dní na návštěvu krásných míst na pobřeží, které chcete. Je to pohodlná jachta ve všech jejích depandacích, vybavená vnitřní jídelnou a obývacím pokojem, další venkovní jídelnou na zádi a nádherným flybridgem, kde si můžeme dát aperitivy nebo setkání. Má dobrou kuchyni, kde její posádka připravuje šťavnaté pokrmy, a její vybavení je kompletní, se všemi elektrickými spotřebiči, které potřebujeme. Venku také najdeme 2 solárium a bluetooth zvukový systém uvnitř i venku. Na zádi má velkou koupací plošinu a řadu vodních hraček, jako je wakeboarding, SUP paddleboarding, jízda na kajaku, šnorchlování, mořský skútr yamaha, banánový člun a další hry vhodné pro všechny chutě. A nejdůležitější věcí na jachtě Mediterrani je její posádka, kvalifikovaný personál, který se věnuje tomu, aby byla vaše dovolená opravdu zábavná, to je koneckonců to, co všichni klienti chtějí, mít nezapomenutelnou dovolenou!!

Mediterrani lV es un yate Sunseeker Manhattan 66. Una combinación de lujo, sobriedad, y cómodidad, perfecto para pasar sus mejores vacaciones, en los mejores destinos. Construida en el 2008 y en el 2019 se realizó su refit. Cuenta con cuatro cabinas: Cabina MASTER es una magnífica suite a la altura de los más exigentes. Cabina ViP una bonita y acogedora suite. Cabina TWIN (dos camas gemelas) con acceso directo a baño compartido con la Cabina ...

Mediterrani lV es un yate Sunseeker Manhattan 66. Una combinación de lujo, sobriedad, y cómodidad, perfecto para pasar sus mejores vacaciones, en los mejores destinos. Construida en el 2008 y en el 2019 se realizó su refit. Cuenta con cuatro cabinas: Cabina MASTER es una magnífica suite a la altura de los más exigentes. Cabina ViP una bonita y acogedora suite. Cabina TWIN (dos camas gemelas) con acceso directo a baño compartido con la Cabina BUNK. Todas ellas están equipadas con aire acondicionado y televisión. 8 personas se pueden alojar cómodamente durante la noche, aunque el yate puede recibir hasta 10 personas al día. Da inizio a tu charter subiendo a bordo a las 11:00am y el dia de la entrega nos saludaremos a eso de las 8:00am. Si por el contrario estaréis con nosotros unicamente durante el dia, os estaremos esperando a las 10:00am y nos saludaremos hacia las 20:00 de esa tarde. El yate Mediterrani es ideal para compartir en familia y/o entre amigos durante uno o varios días visitando los preciosos lugares del litoral que desees. Es un yate cómodo en todas sus dependencias, equipado con un comedor y sala de estar interior, otro comedor exterior en su popa y un magnífico fly donde realizar nuestros aperitivos o tertulias. Dispone de una buena cocina en donde su tripulación realiza unos suculentos platos, y su equipación es completa, disponiendo de todos los electrodomésticos que necesitamos. En el exterior también encontramos 2 zonas de solárium y sistema de sonido de bluetooth tanto interior como exterior. En la popa dispone de una gran plataforma de baño y cuenta con una serie de juguetes acuáticos como wakeboard, paddle board SUP, kayak, snorkel, yamaha sea scooter, banana, entre otros juegos aptos para todos los gustos. Y lo más importante del yate Mediterrani es su tripulación, personal cualificado y volcados en que sus vacaciones sean realmente agradables, esto es al fin y al cabo lo que todos los clientes quieren, tener unas inolvidables vacaciones!!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
11:00 / 08:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Jachta
Značka - Model
Sunseeker - Manhattan 66
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
10
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Délka (m)
22,1
Šířka (m)
5,2
Ponor (m)
1,5
Motor
2200hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
3500 L
Nádrž na sladkou vodu
1000 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Palma de Mallorca

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Palandy
Kajuta 4
Palandy
Koupelna: 3

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Klimatizace
Flybridge
Koupací platforma
Topení
Dodger
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Plancha
Kávovar
Chladnička
Mikrovlnná trouba
Výrobník ledu
Myčka na nádobí

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Kanoe nebo kajak

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
Speedometer
Kompas
Bezpečnostní postroj
Radar

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (1000 l)
Koupelna (3)
Odsolovací zařízení
Pračka
Sušička
Černá nádrž na vodu
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

APA - Todo consumo y/o gasto se cobrará por aparte. Al momento del embarque serán cobrados anticipadamente sobre un 30% de la factura de alquiler y administrado durante el tiempo de vuestra permanencia abordo. Las cuentas se cerrarán previo al desembarque.
Povinné
Od 1 den (Povinné)
30 % pronájem
Supplément skipper
Povinné
Včetně
SUP - Stand Up Paddle
Zdarma
Equipamiento Snorkel
Zdarma
Wake board
Zdarma
Kayak
Zdarma

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Teclo
Teclo
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den