Idea Marine IDEA 58 - 2022

Navrhl Fernando - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Idea Marine IDEA 58 - 2022

Pro

Navrhl Fernando - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
115 hp
5,8 m
2022
S nebo bez skippera

Více o IDEA MARINE 58

Text byl přeložen automaticky

Pronajměte si náš Idea Marine 58 a užijte si moře v nezapomenutelný den se svými blízkými! Naše loď je v perfektním stavu a má 115hp motor, hudební systém, USB port, bimini top, solárium a záchranné vesty. Má kapacitu pro 6 osob a je ideální pro objevování pláží v této oblasti. Mějte prosím na paměti, že k zapůjčení lodi je NUTNÉ MÍT PLAVBU. Pokud jej nemáte, nebojte se, nabízíme také možnost najmutí některého z našich skipperů. Náš kapitán se přizpůsobí ...

Pronajměte si náš Idea Marine 58 a užijte si moře v nezapomenutelný den se svými blízkými! Naše loď je v perfektním stavu a má 115hp motor, hudební systém, USB port, bimini top, solárium a záchranné vesty. Má kapacitu pro 6 osob a je ideální pro objevování pláží v této oblasti. Mějte prosím na paměti, že k zapůjčení lodi je NUTNÉ MÍT PLAVBU. Pokud jej nemáte, nebojte se, nabízíme také možnost najmutí některého z našich skipperů. Náš kapitán se přizpůsobí vašim potřebám a vezme vás na nejlepší pláže v oblasti. Cena skippera je 150 € za den a 100 € za půl dne (POVINNÉ, POKUD NEMÁTE LICENCE). Výpůjční doba se obecně pohybuje od 10:00 do 18:00, i když jsme ochotni se přizpůsobit vašim potřebám. Pokud potřebujete prodloužit pronájem, cena za další hodinu je 50 €. Dále nabízíme možnost pronájmu na půl dne, a to buď od 10:00 do 14:00 nebo od 15:00 do 19:00. Upozorňujeme, že PALIVO NENÍ ZAHRNUTO v ceně. Loď je dodávána s plnou nádrží a spotřebované palivo by se platilo při návratu do přístavu. Průměrné náklady na palivo za den se pohybují kolem 90 EUR, i když se mohou lišit v závislosti na faktorech, jako je ujetá vzdálenost, počet cestujících a stav moře. Aby byl váš zážitek ještě pohodlnější, nabízíme také chladič, takže si můžete přinést vlastní nápoje a led, pokud chcete, stejně jako šnorchly a brýle. Můžete nás také kontaktovat prostřednictvím chatu, pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete více informací před zapůjčením našeho IDEA 58. Máme také další loď v Samboat: https://www.samboat.es/alquiler-barco/palma-de-mallorca/ lancha /76028?picked_from=seznam Na co čekáte, abyste si zarezervovali svůj den na moři? Budeme na vás čekat!

¡Alquila nuestra Idea Marine 58 y disfruta del mar en un día inolvidable con tus seres queridos! Nuestra barca está en perfectas condiciones y cuenta con un motor de 115cv, equipo de música, puerto USB, toldo bimini, solarium y chalecos salvavidas. Tiene capacidad para 6 personas y es ideal para explorar las playas de la zona. Por favor, ten en cuenta que es NECESARIO TENER LICENCIA DE NAVEGACIÓN para alquilar la barca. Si no la tienes, no te preocupes, ...

¡Alquila nuestra Idea Marine 58 y disfruta del mar en un día inolvidable con tus seres queridos! Nuestra barca está en perfectas condiciones y cuenta con un motor de 115cv, equipo de música, puerto USB, toldo bimini, solarium y chalecos salvavidas. Tiene capacidad para 6 personas y es ideal para explorar las playas de la zona. Por favor, ten en cuenta que es NECESARIO TENER LICENCIA DE NAVEGACIÓN para alquilar la barca. Si no la tienes, no te preocupes, también ofrecemos la opción de contratar uno de nuestros patrones. Nuestro patrón se adaptará a tus necesidades y te llevará a las mejores playas de la zona. El precio del patrón es de 150 € por día y 100 € por medio día (OBLIGATORIO SI NO TIENES LICENCIA). El horario de alquiler generalmente va de las 10:00 a las 18:00 horas, aunque estamos dispuestos a adaptarnos a tus necesidades. Si necesitas extender el alquiler, el costo por hora adicional es de 50 €. Además, ofrecemos la opción de alquilar por medio día, ya sea de 10:00 a 14:00 horas o de 15:00 a 19:00 horas. Por favor, ten en cuenta que el COMBUSTIBLE NO ESTÁ INCLUIDO en el precio. La barca se entrega con el depósito lleno y se pagaría el combustible consumido al regresar al puerto. El costo promedio de combustible por día es de alrededor de 90 €, aunque esto puede variar dependiendo de factores como la distancia recorrida, el número de pasajeros y las condiciones del mar. Para hacer tu experiencia aún más cómoda, también ofrecemos una nevera portátil para que puedas traer tus propias bebidas y hielo si lo deseas, así como gafas y tubos para bucear. También puede contactarnos a través del chat si tiene alguna pregunta o necesita más información antes de alquilar nuestra IDEA 58. También tenemos otr baco en Samboat: https://www.samboat.es/alquiler-barco/palma-de-mallorca/lancha/76028?picked_from=list ¿A qué esperas para reservar tu día en el mar? ¡Te esperamos!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Idea Marine - IDEA 58
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,8
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
0,3
Motor
115hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Palma de Mallorca

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Pokrývky
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 10 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Verónica
Verónica
Text byl přeložen automaticky
Una actividad sin duda obligatoria para hacer cuando estes por Mallorca y la volvería a hacer con Fernando. Un chico súper profesional, te responde al momento y súper amable. También tuvimos suerte con nuestro patrón Marlo, muy simpático y nos llevó a sitios muy bonitos. El barco está equipado, con solárium, techo, puedes poner música, nevera, hasta nos prestaron gafas para hacer snorkel un 10!
{{ commentTranslate }}
David
David
Text byl přeložen automaticky
Todo perfecto. El barco en perfectas condiciones y matthew un gran host, muy amable y profesional.
{{ commentTranslate }}
Gemma
Gemma
Text byl přeložen automaticky
We had a brilliant day with Marlon. He was extremely attentive and ensured we had the best day possible. He took us to beautiful coves for swimming - good music on the boat and an excellent photographer!! Highly recommend. Thank you Marlon we will definitely use this service again when we come back to Mallorca
{{ commentTranslate }}
Daniel
Daniel
Text byl přeložen automaticky
Fantastic experience. Easy to book, great communication with Fernando pre-excursion and a fantastic captain in Harlan! I would strongly recommend!
{{ commentTranslate }}
Jordi
Jordi
Text byl přeložen automaticky
Encantadisimo, sin duda repetiría el alquiler con el. Fernando un grande!
{{ commentTranslate }}
Mathilde
Mathilde
Text byl přeložen automaticky
the boat was great, and Fernando was very reactive and nice! I would 100% recommend!
{{ commentTranslate }}
Hudson
Hudson
Text byl přeložen automaticky
Fernando was excellent, very efficient! The boat was beautiful, fit 6 lads comfortably and got up on a plane easily whilst being fuel efficient at 40 euro for the day! Thanks Fernando!
{{ commentTranslate }}
Juan Carlos
Juan Carlos
Text byl přeložen automaticky
Experiencia para repetir, no solo por los sitios que hemos visitado, Fernando, su dueño, amable y atento en todo momento, recomendable al 100%. REPETIREMOS!!!!
{{ commentTranslate }}
Nawal
Nawal
Text byl přeložen automaticky
Fernando a été ponctuel. Nous lui avons fait confiance sur le choix des spots et nous n'avons pas été déçues ! Il a su être discret pour nous laisser profiter de notre après midi entre copines. Très agréable moment, merci beaucoup !
{{ commentTranslate }}
Chris
Chris
Text byl přeložen automaticky
Absolutely amazing day out with Fernando! Me and my friends had the best experience and would definitely go again! 10 stars!! Brilliant!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Fernando
Fernando
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den