Fost Obsession 7,40 - 2023

Fost Obsession 7,40 - 2023

Pro

Navrhl Panagiotis - Odpovídá do ~9h

Osoby: 8
200 hp
7,4 m
2023
S doprovodnou osobou

Více o Tam

Text byl přeložen automaticky

Zažijte krásy Egejského moře na vaší soukromé chartě! Vítejte na palubě naší nádherné lodi dostupné pro chartery kolem Parosu a kouzelných ostrovů Naxos, Antiparos, Despotiko, Rinia, Delos. Ponořte se do jedinečné krásy Egejského moře a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky s našimi přizpůsobenými zážitky z plachtění. O lodi: Naše elegantní a dobře udržované plavidlo nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a stylu. Díky velkému prostoru pro vaši skupinu, ...

Zažijte krásy Egejského moře na vaší soukromé chartě! Vítejte na palubě naší nádherné lodi dostupné pro chartery kolem Parosu a kouzelných ostrovů Naxos, Antiparos, Despotiko, Rinia, Delos. Ponořte se do jedinečné krásy Egejského moře a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky s našimi přizpůsobenými zážitky z plachtění. O lodi: Naše elegantní a dobře udržované plavidlo nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a stylu. Díky velkému prostoru pro vaši skupinu, ať už jde o přátele, rodinu nebo romantický útěk, naše loď zajišťuje luxusní a příjemnou cestu. Destinace: Prozkoumejte skryté drahokamy Paros, Naxos a Antiparos, kde se křišťálově čisté vody snoubí s tradičním kouzlem. Čekají na vás dokonalé pláže, živá místní kultura a ohromující krajina. Obdivujte západ slunce nad starověkým Apollónovým chrámem během kouzelné plavby kolem Sounionu. Co nabízíme: Profesionální a zkušená posádka: Naše kvalifikovaná posádka je odhodlána poskytovat bezpečný a příjemný zážitek z plavby. Přizpůsobitelné itineráře: Upravte si cestu podle svých preferencí, ať už se jedná o celodenní poskakování po ostrově nebo relaxační plavbu při západu slunce. Šnorchlování a vodní aktivity: Ponořte se do průzračných vod a objevte pulzující podmořský svět s naším vybavením na šnorchlování. Proč si vybrat nás: Samboat ověřeno: Jsme hrdě uvedeni na Samboat.com, což zajišťuje bezpečný a spolehlivý rezervační zážitek. Místní znalosti: Využijte rozsáhlé místní znalosti naší posádky, které vás dovedou k nejlepším místům a skrytým pokladům. Památné zážitky: Vytvořte si celoživotní vzpomínky obklopené dechberoucí scenérií řeckých ostrovů. Jak rezervovat: Navštivte naši nabídku Samboat, abyste si zajistili svá preferovaná data a vydejte se na nezapomenutelné dobrodružství na jachtě. Připojte se k nám na jedinečnou a personalizovanou cestu po úchvatné kráse Parosu a jeho sousedních ostrovů. Nenechte si ujít příležitost, aby byl váš řecký útěk výjimečný! Rezervujte si charter již nyní a vydejte se na jedinečný zážitek.

Experience the Beauty of the Aegean Sea on Your Private Charter! Welcome aboard our exquisite boat available for charters around Paros and the enchanting islands of Naxos, Antiparos, Despotiko, Rinia, Delos. Immerse yourself in the unparalleled beauty of the Aegean Sea and create unforgettable memories with our tailored sailing experiences. About the Boat: Our sleek and well-maintained vessel offers a perfect blend of comfort and style. With ...

Experience the Beauty of the Aegean Sea on Your Private Charter! Welcome aboard our exquisite boat available for charters around Paros and the enchanting islands of Naxos, Antiparos, Despotiko, Rinia, Delos. Immerse yourself in the unparalleled beauty of the Aegean Sea and create unforgettable memories with our tailored sailing experiences. About the Boat: Our sleek and well-maintained vessel offers a perfect blend of comfort and style. With ample space to accommodate your group, whether it's friends, family, or a romantic getaway, our boat ensures a luxurious and enjoyable journey. Destinations: Explore the hidden gems of Paros, Naxos and Antiparos, where crystal-clear waters meet traditional charm. Picture-perfect beaches, vibrant local culture, and stunning landscapes await you. Marvel at the sun setting over the ancient Temple of Apollo during a magical sunset cruise around Sounion. What We Offer: Professional and Experienced Crew: Our skilled crew is dedicated to providing a safe and enjoyable sailing experience. Customizable Itineraries: Tailor your journey to your preferences, whether it's a full day of island hopping or a relaxing sunset cruise. Snorkeling and Water Activities: Dive into the clear waters and discover the vibrant underwater world with our provided snorkeling equipment. Why Choose Us: Samboat Verified: We are proudly listed on Samboat.com, ensuring a secure and reliable booking experience. Local Knowledge: Benefit from our crew's extensive local knowledge, guiding you to the best spots and hidden treasures. Memorable Experiences: Create lifelong memories surrounded by the breathtaking scenery of the Greek islands. How to Book: Visit our Samboat listing to secure your preferred dates and embark on an unforgettable sailing adventure. Join us for a unique and personalized journey through the captivating beauty of Paros and its neighboring islands. Don't miss the chance to make your Greek getaway extraordinary! Book your charter now and set sail on a once-in-a-lifetime experience.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
06:30 / 21:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Fost - Obsession 7,40
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
8
Délka (m)
7,4
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
0,7
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
250 L
Nádrž na sladkou vodu
55 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Piso Livadi
Naoussa
Alyki
Pounta
Parikia
Drios
Koufonísi
Schoinoússa
Antiparos
Irakleiá
Naxos (Island)
Íos island
Sikinos
Sifnos
Nisí Folégandros

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Slevová akce majitele

28 dub - 31 kvě 2024
-20%
01 - 30 čvn 2024
-10%
01 čvc - 31 srp 2024
-10%

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
VHF
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Anemometr
Bezpečnostní postroj

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (55 l)

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Detektor ryb

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Barbecue
Chladnička
Výrobník ledu

Možnosti

Skipper
Povinné
/ půjčení
Paddle Board (SUP)
/ půjčení
Sea Scooter
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Ben
Ben
Text byl přeložen automaticky
Panagiotis was a wonderful captain. He kept us apprised of the weather and offered many options of things to visit and how best ot use the day. He made it a special experience for us and one Id highly recommend to friends and family!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Panagiotis
Panagiotis
Člen od 2024
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 9 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina, Řecko
Od
/ den
Zrušení zdarma