Kirie Feeling 326 - 1996

Navrhl Marc - Odpovídá do ~6h

Kirie Feeling 326 - 1996

Pro

Navrhl Marc - Odpovídá do ~6h

Osoby: 6
Kajuty: 2
10 m
1996
Bez skippera

Více o coco

Text byl přeložen automaticky

COCO je k dispozici k pronájmu. Je to pocit 326 Malá plachetnice o objemu 10 ml, která má všechno jako velká, velmi obyvatelná, zdravá a výkonná pod plachtami. Stručně řečeno: 2 dvoulůžkové kajuty 1 salon přestavitelný na dvoulůžko 1 koupelna (nové WC) výška pod barem 1,90 ml v kuchyňském salonu se 2 plotýnkovým sporákem eno + nerezová trouba + gril a kompletní nádobí. Bimini, kryt velkého ramene, kryt předního trojúhelníku a polštáře kokpitu pro ...

COCO je k dispozici k pronájmu. Je to pocit 326 Malá plachetnice o objemu 10 ml, která má všechno jako velká, velmi obyvatelná, zdravá a výkonná pod plachtami. Stručně řečeno: 2 dvoulůžkové kajuty 1 salon přestavitelný na dvoulůžko 1 koupelna (nové WC) výška pod barem 1,90 ml v kuchyňském salonu se 2 plotýnkovým sporákem eno + nerezová trouba + gril a kompletní nádobí. Bimini, kryt velkého ramene, kryt předního trojúhelníku a polštáře kokpitu pro vaše pohodlí. Kvalitní plachty s kormidlem a autopilotem. Kompletní a moderní bezpečnostní vybavení Přístavba a její přívěs pro cestování na kotvě. Zajištění lůžkovin v ceně Navrhovaná plavební oblast se týká Malých Antil a přesněji trojúhelníku tvořeného ostrovy Guadeloupe (Grande a Basse Terre, Les Saintes a Marie Galante), což je naprosto výjimečné Pozor: Pokud potřebujete Strávit noc navíc na palubě je možné zdarma. Tento detail je nutné projednat přímo s námi zprávou. Předem za to děkuji.

COCO vous est proposé à la location. C'est un feeling 326 Petit voilier de 10 ml ayant tout d'un grand, très habitable, sain et performant sous voiles. En quelques mots : 2 cabines doubles 1 carré convertible en couchette double 1 cabinet de toilette (WC neufs) hauteur sous barreau de 1,90 ml dans le carré cuisine avec cuisinière eno 2 feux + four inox + grill et vaisselle complète. Bimini, grand taud de bôme, taud de triangle avant et coussins ...

COCO vous est proposé à la location. C'est un feeling 326 Petit voilier de 10 ml ayant tout d'un grand, très habitable, sain et performant sous voiles. En quelques mots : 2 cabines doubles 1 carré convertible en couchette double 1 cabinet de toilette (WC neufs) hauteur sous barreau de 1,90 ml dans le carré cuisine avec cuisinière eno 2 feux + four inox + grill et vaisselle complète. Bimini, grand taud de bôme, taud de triangle avant et coussins de cockpit pour votre confort. Voiles de qualité barre franche et pilote automatique. Équipement de sécurité complet et à jour Une annexe et son hors bord pour les déplacements au mouillage. Mise à disposition de la literie incluse La zone de navigation proposée concerne les petites Antilles et plus précisément le triangle formé par les iles de Guadeloupe (Grande et Basse Terre, Les Saintes et Marie Galante) qui est absolument exceptionnel Attention: Si vous avez besoin de passer une nuit supplémentaire à bord, c'est possible gratuitement. Ce détail est à voir directement avec nous par message. Merci d'avance pour cela.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Kirie - Feeling 326
Rok výroby
1996
Povolená kapacita
6
Počet kajut
2
Počet lůžek
6
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,4
Ponor (m)
1,6
Motor
18hp (1 motor) - dvoutakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Pointe-à-Pitre

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Venkovní polštáře

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Držák na pruty

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer
Anemometr
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Pololatová hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní páky

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 6 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Louis
Louis
Text byl přeložen automaticky
Loď je stará, ale je dobře udržovaná a opravená někým, kdo se v tom vyzná. Naprosto pohodlné pro pobyt v malé skupině, opravdu jsme si užili objevování Guadeloupe na palubě. Marc byl velmi dostupný a dal dobré rady před a během plavby.
Le bateau a son âge mais il est bien entretenu et réparé par quelqu'un qui s'y connaît. Tout à fait confortable pour un séjour en petit groupe, nous avons beaucoup apprécié découvrir la Guadeloupe à son bord. Marc était très disponible et de bon conseil avant et pendant la croisière.
Clément
Clément
Text byl přeložen automaticky
Loď věrná popisu, způsobilá k plavbě, zdravá a snadno se plaví! Marc byl velmi dostupný a plný dobrých rad. Doporučuji !
Bateau fidele à la description, marin, sain et simple à naviguer ! Marc a été très disponible et pleins de bons conseils. Je recommande !
Jean-Yves
Jean-Yves
Text byl přeložen automaticky
Marc byl velmi k dispozici našim požadavkům. Loď je dobře připravená, i když trochu malá na vítr a moře, se kterými jsme se setkali. Dobrá zkušenost.
Marc été très disponible face à nos sollicitations. Le bateau est bien préparé quoiqu'un peu petit pour le vent et la mer que nous avons rencontré. Bonne expérience.
Jean-Patrick
Jean-Patrick
Text byl přeložen automaticky
Po technickém problému, ke kterému došlo během předchozího pronájmu, nebyla loď připravena v plánovaném čase. Museli jsme čekat 3 hodiny. Jasně jsme viděli, že Marc udělal vše pro to, aby loď byla připravena včas. Jen je škoda, že nás nevaroval. Jinak kromě opotřebovaných povrchových úprav a nepříliš výkonného autopilota je loď dobře vybavená a funguje dobře
Suite à un prob tech survenu pendant la loc précédente, le bateau n’était pas prêt à l’heure prévue. Nous avons du attendre 3h. Nous avons bien vu que Marc a fait tout son possible pour que le bateau soit prêt à l’heure. C’est juste dommage qu’il ne nous ait pas prévenu. Sinon, mis à part des finitions défraîchies et un pilote auto pas très performant, le bateau est bien équipé et fonctionne bien
Paul
Paul
Text byl přeložen automaticky
Coco est un super bateau, on a juste eu un problème de gaz mais Marc a été très réactif Super séjour, merci Marc
{{ commentTranslate }}
Vincent
Vincent
Text byl přeložen automaticky
Excellents conseils de la part de Marc, bateau impeccable et bien préparé, "Coco" nous a donné beaucoup de plaisir !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marc
Marc
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Od
/ den