Myabca 45TR - 2000

Myabca 45TR - 2000

Pro

Navrhl Esteban - Odpovídá do ~5h

Osoby: 12
520 hp
14 m
2000
Se skipperem

Více o Carlomar

Text byl přeložen automaticky

Pro poskytování svých služeb společnost aktuálně nabízí člun llaut (Myabca 45TR, 2xVolvo Penta 6 c. 260CV / motor a s plně vybaveným širokým flybridgem) zapsaný v seznamu 6, s maximální právní způsobilostí pro 12 osob na palubě vč. posádka 2 lidí. Charakteristiky této lodi z ní činí jedinečný příklad v současné baleárské flotile, a to jak pro své pohodlí a velikost, tak pro svůj mallorský charakter a design. Loď je dlouhá 13,75 metru, pluje ...

Pro poskytování svých služeb společnost aktuálně nabízí člun llaut (Myabca 45TR, 2xVolvo Penta 6 c. 260CV / motor a s plně vybaveným širokým flybridgem) zapsaný v seznamu 6, s maximální právní způsobilostí pro 12 osob na palubě vč. posádka 2 lidí. Charakteristiky této lodi z ní činí jedinečný příklad v současné baleárské flotile, a to jak pro své pohodlí a velikost, tak pro svůj mallorský charakter a design. Loď je dlouhá 13,75 metru, pluje cestovní rychlostí 10 uzlů a maximální rychlostí 17 uzlů a je vybavena různým komfortem pro své cestující. Jdeme daleko za hranice jednoduchého výletu lodí. Naše hodnoty jsou založeny na pojmech, jako je mallorská tradice a historie, exkluzivita, podpora a požitek místního kapitána a láska k řemeslu a autenticitě. Co se týče typu výletů, máme kompletní nabídku různých námořních charterů, které našim cestujícím umožňují užít si křišťálově čisté vody Baleárských ostrovů, zejména všechny příjemné sporty v okolí Puerto de Andratx, jako je Cala en Basset, Hortigues, Dragonera, Camp de Mar, Sant Elm, Cala Egos, Calafornells. Ze všech těchto důvodů vám také doporučujeme, abyste svůj den na lodi doprovázeli čerstvým, organickým, zdravým a tradičním jídlem z Mallorky, jako jsou Palleas, které vezmeme na palubu, nebo restaurace, kde zakotvíme pro vaše potěšení. Nezapomínáme ani na zábavu těch nejneklidnějších, a proto jsme vybaveni vybavením na šnorchlování, paddlesurfing, kajak a seacooter. V ceně je také DPH, palivo, kapitán, pojištění a úklid.

Para la prestación de sus servicios, la empresa ofrece actualmente una lancha llaut (Myabca 45TR, 2xVolvo Penta 6 c. 260CV / motor y con flybridge ancho totalmente equipado) inscrita en la lista 6, con una capacidad máxima legal para 12 personas en bordo, incluida una tripulación de 2 personas. Las características de este barco lo convierten en un ejemplar único en la flota balear actual, tanto por sus comodidades y tamaño como por su carácter ...

Para la prestación de sus servicios, la empresa ofrece actualmente una lancha llaut (Myabca 45TR, 2xVolvo Penta 6 c. 260CV / motor y con flybridge ancho totalmente equipado) inscrita en la lista 6, con una capacidad máxima legal para 12 personas en bordo, incluida una tripulación de 2 personas. Las características de este barco lo convierten en un ejemplar único en la flota balear actual, tanto por sus comodidades y tamaño como por su carácter y diseño mallorquín. El barco tiene 13,75 metros de eslora, navega a una velocidad de crucero de 10 nudos y una velocidad máxima de 17 nudos, y está equipado con diferentes comodidades para sus pasajeros. Vamos mucho más allá de un simple viaje en barco. Nuestros valores se basan en conceptos como la tradición e historia mallorquina, la exclusividad, el apoyo y disfrute de un capitán local, y el amor por lo artesanal y auténtico. En cuanto al tipo de excursiones contamos con una oferta completa de diferentes charters náuticos que permiten a nuestros pasajeros disfrutar de las cristalinas aguas de las Islas Baleares especialmente de todos los agradables deportes alrededor del Puerto de Andratx como Cala en Basset, Hortigues, Dragonera, Camp de Mar , Sant Elm, Cala Egos, Calafornells. Por todo ello también te proponemos acompañar tu día en barco con alimentos frescos, ecológicos, saludables y tradicionales de la tierra de Mallorca como las Palleas que llevamos a bordo o los restaurantes en los que fondeamos para tu disfrute. Tampoco nos olvidamos de la diversión de los más inquietos y por eso estamos equipados con material de snorkel, paddlesurf, kayak y seascooter. El IVA, el combustible, el patrón, el seguro y la limpieza también están incluidos en el precio.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Trawler)
Značka - Model
Myabca - 45TR
Rok výroby
2000
Povolená kapacita
12
Počet kajut
2
Délka (m)
14
Šířka (m)
4,3
Ponor (m)
1,5
Motor
520hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Port d'Andratx

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Roger
Roger
Text byl přeložen automaticky
We had a really great day - loved the whole experience. Esteban was a pleasure to be with - we would definitely use him again and highly recommend him. He replied to our booking request immediately.
{{ commentTranslate }}
Fonso
Fonso
Text byl přeložen automaticky
Sencillamente genial! Un día disfrutando en familia gracias a Esteban y su barco. Tenía todo lo necesario y más. Lo recomiendo sin duda. Esteban un 10! Siempre dispuesto a ayudar y aconsejar. Gracias!
{{ commentTranslate }}
José
José
Text byl přeložen automaticky
Excellent. Highly recommend a trip with Esteban. Knowledgeable, congenial host and flexible.
{{ commentTranslate }}
Houssem
Houssem
Text byl přeložen automaticky
The communication with Esteban was amazing. The boat is very nice and has room for a lot of people. Would definitely do it again once back in Mallorca.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Esteban
Esteban
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Španělština, Itálie, Němčina
Od
/ den