Bwa California 550 - 2021

Navrhl Fabrizio - Odpovídá do ~7h

Bwa California 550 - 2021

Pro

Navrhl Fabrizio - Odpovídá do ~7h

Osoby: 7
40 hp
5,5 m
2021
Bez skippera

Více o GOMMONE BWA 550 CALIFORNIA SUL ARCIPELAGO DELLA MADDALENA E CORSICA

Text byl přeložen automaticky

pronájem s kapitánem nebo bez nového člunu bwa 550 California, s motorem Suzuki 40 hp, vynikající loď pro pohodlný pohyb mezi ostrovy souostroví Maddalena a Korsikou, člun má pohodlné polštáře na přídi a zádi, sluneční markýzu, vynikající plavbu, jízda bez licenci. Kontaktujte mě pro jakékoli informace. Náklady na palivo nejsou zahrnuty 2,5 EUR za litr, které se platí v hotovosti. JE VYŽADOVÁNA KREDITNÍ KARTA LOĎ JE POJIŠTĚNA V SOULADU SE ...

pronájem s kapitánem nebo bez nového člunu bwa 550 California, s motorem Suzuki 40 hp, vynikající loď pro pohodlný pohyb mezi ostrovy souostroví Maddalena a Korsikou, člun má pohodlné polštáře na přídi a zádi, sluneční markýzu, vynikající plavbu, jízda bez licenci. Kontaktujte mě pro jakékoli informace. Náklady na palivo nejsou zahrnuty 2,5 EUR za litr, které se platí v hotovosti. JE VYŽADOVÁNA KREDITNÍ KARTA LOĎ JE POJIŠTĚNA V SOULADU SE ZÁKONEM, ALE NIKOLI POLITIKOU CASE, SE ZAPLACENOU ZÁLOHOU BUDOU KRYTY POUZE MENŠÍ ŠKODY, POKUD ŠKODY PŘESAHUJÍ ZÁLOHU, BUDE NUTNÉ INTEGROVAT K POKRYTÍ ČÁSTKY ŠKODY.

noleggio con skipper o senza Gommone nuovo bwa 550 California, con motore Suzuki 40 cv , ottimo battello per spostarsi comodamente tra le isole dell' Arcipelago della Maddalena e Corsica, il gommone ha una comoda Cuscineria di prua e di poppa , tenda para sole , ottima tenuta di mare, si guida senza patente . Contattatemi per qualsiasi informazione . Costo del carburante non incluso € 2,5 al litro da pagare in contanti . NECESSARIA CARTA DI CREDITO ...

noleggio con skipper o senza Gommone nuovo bwa 550 California, con motore Suzuki 40 cv , ottimo battello per spostarsi comodamente tra le isole dell' Arcipelago della Maddalena e Corsica, il gommone ha una comoda Cuscineria di prua e di poppa , tenda para sole , ottima tenuta di mare, si guida senza patente . Contattatemi per qualsiasi informazione . Costo del carburante non incluso € 2,5 al litro da pagare in contanti . NECESSARIA CARTA DI CREDITO LA BARCA è ASSICURATA A NORMA DI LEGGE MA NON CON POLIZZA CASCO , CON IL DEPOSITO VERSATO SARANNO COPERTI SOLO I DANNI MINORI , SE I DANNI SUPERANO IL DEPOSITO SARà NECESSARIO INTEGRARE SINO A COPRIRE L'INTERO IMPORTO DEL DANNO.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Bwa - California 550
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
0,4
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Porto Pozzo

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky

Možnosti

accompagnatore
Od 1 den
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Kristoffer
Kristoffer
Text byl přeložen automaticky
Fabricio and his wife were very friendly and took enough time to explain everything, also made some recommendations where to go and what to do. The boat was clean. Nice experience, we definitely can recommend it.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Fabrizio
Fabrizio
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 7 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den