Abbate Primatist 39 - 1994

Navrhl Luca - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Abbate Primatist 39 - 1994


Navrhl Luca - Odpovídá do ~1h

Osoby: 11
460 hp
12 m
1994
Se skipperem

Více o PRIMATIST 39 Gavina

Text byl přeložen automaticky

Naskočte na palubu této exkluzivní a pohodlné lodi kompletně přestavěné v roce 2019 a objevte některé z nejsugestivnějších oblastí severní Sardinie z úplně jiného úhlu pohledu: ostrov Tavolara, záliv Porto Rotondo nebo Porto Cervo!!!!!! Tento téměř 12metrový Primatist bez problémů pojme na palubu až jedenáct cestujících. Charter se uskutečňuje s kapitánem na palubě, jehož poplatek je zahrnut v uvedené sazbě. Loď má dvoulůžkový a třílůžkový pokoj a ...

Naskočte na palubu této exkluzivní a pohodlné lodi kompletně přestavěné v roce 2019 a objevte některé z nejsugestivnějších oblastí severní Sardinie z úplně jiného úhlu pohledu: ostrov Tavolara, záliv Porto Rotondo nebo Porto Cervo!!!!!! Tento téměř 12metrový Primatist bez problémů pojme na palubu až jedenáct cestujících. Charter se uskutečňuje s kapitánem na palubě, jehož poplatek je zahrnut v uvedené sazbě. Loď má dvoulůžkový a třílůžkový pokoj a také rozkládací jídelní kout, celkem 7 lůžek. Má také koupelnu se sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyňkou uvnitř, stejně jako velkou přední sluneční terasu a pohodlný salonek a zadní sluneční terasu. Na palubě můžete také najít tendr a navštívit zátoky, které vypadají jako přírodní jezírka, kde se dá šnorchlovat. Váš kapitán vás vezme tam, kam se rozhodnete, abyste objevili ostrov Sofi a Mortorio, zátoku Cala di Volpe nebo chráněnou mořskou oblast Tavolara. Souostroví Maddalena nebude letos návštěvníkům zpřístupněno kvůli omezením ze strany správy parku, která omezují přístup nájemních jednotek, na požádání je možné zajistit exkluzivnější aperitiv, jehož základem je například sushi a šampaňské. Náklady na kapitána jsou zahrnuty v ceně. Náklady na palivo, lodní kuchyně a případné přístavy nejsou zahrnuty v uvedených sazbách. Je třeba poznamenat, že není možné navštívit souostroví Maddalena, protože správa parku zablokovala přístup do parku pro nájemce, kteří nejsou rezidenty Maddaleny. Pro prohlídku souostroví doporučujeme kontaktovat nájemce z palau nebo la maddalena.

Salta a bordo di questa esclusiva e confortevole imbarcazione completamente refittata nel 2019 per scoprire da un punto di vista totalmente diverso alcune delle zone più suggestive del nord sardegna l'isola di tavolara, il golfo di porto rotondo o di portocervo!!!!!! Questo Primatist di quasi 12 metri può ospitare tranquillamente a bordo fino a undici passeggeri. Il noleggio avviene con capitano a bordo, il cui compenso è compreso nella tariffa ...

Salta a bordo di questa esclusiva e confortevole imbarcazione completamente refittata nel 2019 per scoprire da un punto di vista totalmente diverso alcune delle zone più suggestive del nord sardegna l'isola di tavolara, il golfo di porto rotondo o di portocervo!!!!!! Questo Primatist di quasi 12 metri può ospitare tranquillamente a bordo fino a undici passeggeri. Il noleggio avviene con capitano a bordo, il cui compenso è compreso nella tariffa indicata. L'imbarcazione ha una camera matrimoniale e una camera tripla, oltre che dinette convertibile, per un totale di 7 posti letto. Dispone inoltre di un bagno con box doccia e una cucina totalmente attrezzata all'interno, nonché un ampio prendisole a prua e un confortevole salotto e prendisole di poppa. A bordo potrete inoltre trovare anche un tender e visitare calette che sembrano piscine naturali dove effettuare snorkeling. Il vostro capitano vi porterà dove deciderete voi, alla scoperta dell'isola di sofi e mortorio, alla baia di cala di volpe o all'area marina protetta di tavolara. Quest'anno l'arcipelago della maddalena non sarà visitabile per le restrizioni imposte dall'ente parco che limita l'accesso di unità a noleggio Su richiesta, è possibile concordare un aperitivo più esclusivo, a base per esempio di sushi e champagne. Sono inclusi nel prezzo i costi di Skipper Il costo di carburante, cambusa ed eventuali porti non sono compresi nelle tariffe indicate. Si precisa che non è possibile visitare l'arcipelago della maddalena in quanto l'ente parco ha bloccato l'accesso al parco per i noleggiatori non residenti alla maddalena. Si consiglia contattare noleggiatori da palau o la maddalena per il tour dell'arcipelago.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Abbate - Primatist 39
Rok výroby
1994
Povolená kapacita
11
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Počet toalet
1
Délka (m)
12
Šířka (m)
3,7
Ponor (m)
0,9
Motor
460hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
710 L
Nádrž na sladkou vodu
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Porto Rotondo

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Chladnička

Zábava

Schůdky
TV
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
VHF

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (150 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně
Aperitivo al tramonto
/ den
Cambusa. Vini, birra acqua e bibite
/ půjčení / osobu
Foto e video con drone professionale durante la giornata
/ den
Attrezzatura riprese fuori e dentro l'acqua ( gopro più vari accessori)
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

4.8 - 5 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Timm
Timm
Text byl přeložen automaticky
It was a pleasure!
{{ commentTranslate }}
Raffaele
Raffaele
Text byl přeložen automaticky
Tutto perfetto ,Luca e' stato gentilissimo.
{{ commentTranslate }}
Marco
Marco
Text byl přeložen automaticky
Všechno v pořádku
Alles in Ordnung
Charles
Charles
Text byl přeložen automaticky
Den byl úžasný děkuji
La journée était magnifique merci
Stefano Yukone
Stefano Yukone
Text byl přeložen automaticky
Luca byl velmi nápomocný a profesionální po všechny 2 dny plavby! Původně byl stanoven na 17. a 18. srpna, hned nás upozornil na možný problém se silným větrem a opravil nám termín v následujících dnech. Loď je čistá a plná dalšího vybavení jako: natáčení gopro a dronů, člun a vodní skútr! Byly to 2 velmi zábavné dny! Doporučeno!
Luca è stato molto disponibile e professionale in tutti e 2 i giorni di navigazione! Inizialmente fissato per il 17 e 18 agosto, ci ha subito avvisato del possibile problema di vento forte e ci ha rifissato la data nei giorni seguenti. La barca è pulita e piena di attrezzature extra come: riprese gopro e drone, tender e acquascooter! Sono state 2 giornate molto divertenti! Consigliato!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Luca
Luca
Osvědčený majitel
Člen od 2020
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den