Orizzonti Calipso - 2018

Navrhl Seafun Medulin - Odpovídá do ~6h

Orizzonti Calipso - 2018

Pro

Navrhl Seafun Medulin - Odpovídá do ~6h

Osoby: 8
130 hp
6,2 m
2018
Bez skippera

Více o Calipso 21

Text byl přeložen automaticky

Tento moderní motorový člun jménem Calypso o délce 6,20 m bez problémů pojme 8 osob, takže se skvěle hodí na dovolenou s přáteli a rodinou. Je to skvělá příležitost, jak poznat Chorvatsko. Loď je vyrobena v roce 2018 a má nový motor o výkonu 130 hp, díky kterému dorazíte do své oblíbené destinace v krátkém čase. Najdete zde také platformu na opalování a prostorný kokpit, který si můžete užít a relaxovat během plavby. Na palubě je bimini top pro ochranu ...

Tento moderní motorový člun jménem Calypso o délce 6,20 m bez problémů pojme 8 osob, takže se skvěle hodí na dovolenou s přáteli a rodinou. Je to skvělá příležitost, jak poznat Chorvatsko. Loď je vyrobena v roce 2018 a má nový motor o výkonu 130 hp, díky kterému dorazíte do své oblíbené destinace v krátkém čase. Najdete zde také platformu na opalování a prostorný kokpit, který si můžete užít a relaxovat během plavby. Na palubě je bimini top pro ochranu proti slunci, palubní sprcha a blatníky. S GPS od Lowrance (zahrnuje kompletní navigační systém GPS/ plotr/vyhledávač ryb, námořní mapy, navigační nástroje, kompas atd.) a rádio si můžete vychutnat hudbu při plavbě a objevování města Pula od moře, krásné přírody v národním park Brijuni nebo přírodní park Kamenjak v souostroví Medulin. Loď se nachází nedaleko krásné Puly ve vesnici Banjole, pobřežním městě na cípu chorvatského Istrijského poloostrova. S touto lodí je spousta možností, jak plout a objevovat. Kapitán není zahrnut v ceně a stojí 100 eur na den (na vyžádání).

This modern motorboat named Calypso with length of 6,20 m can easily accommodate 8 people, so it is great for holidays with friends and family. This is great opportunity for you to discover Croatia. Boat is manufactured in 2018 and has a new 130 hp engine thanks to which you can reach your favorite destination in a short time. You can also find, sun-bathing platform and spacious cockpit you can enjoy and relax during the cruise. On the deck there ...

This modern motorboat named Calypso with length of 6,20 m can easily accommodate 8 people, so it is great for holidays with friends and family. This is great opportunity for you to discover Croatia. Boat is manufactured in 2018 and has a new 130 hp engine thanks to which you can reach your favorite destination in a short time. You can also find, sun-bathing platform and spacious cockpit you can enjoy and relax during the cruise. On the deck there are bimini top for sun protection, deck shower and fenders. With GPS by Lowrance (includes full naviagation system GPS/ plotter/ fish finder, sea charts, navigation tools, compass etc.), and radio you can enjoy the music when cruising and exploring city of Pula from the sea, the beautiful nature at national park Brijuni or Park of nature Kamenjak in Medulin arhipelage. Boat is located near beautiful Pula in the village of Banjole, a seafront city on the tip of Croatia’s Istrian Peninsula. There are plenty of options to sail and discover with this boat. The skipper is not included in the price and it cost 100 euros per day (on request).


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Orizzonti - Calipso
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
8
Délka (m)
6,2
Šířka (m)
2
Ponor (m)
6
Motor
130hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
140 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Pula
Banjole

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Motor přídavného člunu
Bezpečnostní postroj

Hygiena

Sprcha

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Venkovní polštáře

Zábava

Brýle, šnorchl, ploutve
Detektor ryb

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Dirk
Dirk
Text byl přeložen automaticky
Alles super geklappt. Wegen dem schlechtem Wetter war eine Umbuchung/Stornierung problemlos möglich. Wir hatten 2 super Tage auf dem Boot.
{{ commentTranslate }}
Jörg
Jörg
Text byl přeložen automaticky
Perfekter Ablauf. so wünscht man sich das! Vielen Dank!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Seafun Medulin
Seafun Medulin
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma