Aquamax B23 F - 2019

Navrhl Jelena - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1 dní

Aquamax B23 F - 2019

Pro

Navrhl Jelena - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 12
175 hp
7,2 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Aquamax B23F

Text byl přeložen automaticky

Aquamax B23F je ručně vyrobený RIB, postavený tak, aby poskytoval maximální potěšení uživateli lodi. Loď je registrována pro 12 cestujících, ale naše doporučení je 8 až maximálně 10 cestujících na palubě. Na přídi lodi najdete prostornou plochu na opalování. Ve střední části se nachází skipper area se sedačkou skipera a spoluskipera. Na zádi je velké posezení ve tvaru U se stolem pro láhev šampaňského a nějaké osvěžující jídlo. Na lodi je sprcha, ...

Aquamax B23F je ručně vyrobený RIB, postavený tak, aby poskytoval maximální potěšení uživateli lodi. Loď je registrována pro 12 cestujících, ale naše doporučení je 8 až maximálně 10 cestujících na palubě. Na přídi lodi najdete prostornou plochu na opalování. Ve střední části se nachází skipper area se sedačkou skipera a spoluskipera. Na zádi je velké posezení ve tvaru U se stolem pro láhev šampaňského a nějaké osvěžující jídlo. Na lodi je sprcha, která vám pomůže po plavání vyčistit z těla sůl. Loď je vybavena zvukovým systémem se 4 reproduktory a podporuje externí audio připojení AUX, USB a Bluetooth. K dispozici jsou 4 USB nabíječky pro vaše mobilní telefony a další zařízení spolu s 12V vstupy. Najdete zde také přenosnou lednici. Loď je využívána především pro profesionální účely denních a půldenních výletů motorovým člunem po ostrově Rab. Loď se nachází na ostrově Rab ve městě Rab. Oblast plachtění kolem ostrova Rab je velmi rozmanitá a můžete navštívit četné nádherné sousední ostrovy. Začněte ostrovem Cres, zátokou Punta Križa. Poté pokračujte na ostrov Lošinj k návštěvě muzea Apoxyomenos, po návštěvě muzea se rychle dostanete na jediný písečný ostrov v Chorvatsku - Susak. Na druhou stranu tu máte ostrov Silba, jeden z nejmenších obydlených ostrovů v Chorvatsku a ostrov Olib s úžasnými písečnými plážemi. Zakončete svůj den plavby návštěvou vesnice Lun na ostrově Pag, kde můžete najít jeden z nejstarších olivovníků na světě, strom je starý přes 1600 let, úžasné! Jsme skupina mladých vodáckých nadšenců/skipperů, kteří by s vámi rádi tuto vášeň sdíleli. Tuto loď jsme koupili, abychom vás zavezli na místa, kam byste se dostali jen s lodí a která vás nechají beze slov. Oblast známe docela dobře a svůj den plavby můžete začít z ostrova Rab, města Rab, které je domovským přístavem, nebo z některého ze sousedních ostrovů, Pagu nebo Lošinje.

The Aquamax B23F is a hand made RIB, built to provide ultimate pleasure to the boat user. The boat is registered for 12 passengers, but our recommendation is 8 to maximum 10 passengers onboard. On the bow of the boat, you will find a spacious sunbathing area. In the middle section, there is a skipper area with a skipper's and co-skippers seat. At the stern, there is a large U-shaped sitting area with a table for a bottle of champagne and some refreshing ...

The Aquamax B23F is a hand made RIB, built to provide ultimate pleasure to the boat user. The boat is registered for 12 passengers, but our recommendation is 8 to maximum 10 passengers onboard. On the bow of the boat, you will find a spacious sunbathing area. In the middle section, there is a skipper area with a skipper's and co-skippers seat. At the stern, there is a large U-shaped sitting area with a table for a bottle of champagne and some refreshing food. There is a shower on the boat which will help you clean the salt from your body after the swim. The boat is equipped with a sound system with 4 speakers and is supporting AUX, USB and Bluetooth external audio connections. There are 4 USB chargers for your mobile phones and other devices, along with a 12V inlets. You will also find a portable fridge. The boat is used primarily for professional purposes of daily and half-daily speedboat trips around island Rab. The boat is situated on the island of Rab in the city of Rab. The sailing area around Rab island is quite diverse and you can visit numerous gorgeous neighbouring islands. Start with island Cres, Punta Križa bay. Then continue to island Lošinj to visit Apoxyomenos museum, after visiting the museum you can quickly reach the only sandy island in Croatia - Susak. On the other hand, you have island Silba, one of the smallest inhabited islands in Croatia and Island Olib with amazing sandy beaches. Finish your sailing day by visiting island Pag village Lun where you can find one of the oldest Olive trees in the world, the tree is over 1600 years old, amazing! We are a group of young boating enthusiasts/skippers which would like to share that passion with you. We bought this boat to take you places you would be able to reach only with a boat and which will leave you speechless. We know the area quite well and you can start your sailing day from island Rab, city Rab which is a home port or from some of the neighbouring islands, Pag or Lošinj.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Aquamax - B23 F
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
12
Délka (m)
7,2
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
0,8
Motor
175hp (1 motor) - dvoutakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Rab
Rab (Island)

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Luigi
Luigi
Text byl přeložen automaticky
Obsluha byla fantastická, pronajal jsem si člun bez kapitána a po krátkém vysvětlení veškerého vybavení majitelem jsme vyrazili Člun pluje perfektně... na pomyšlení, že nás bylo na palubě 11 a dosáhli jsme rychlosti 30 uzlů Absolutně doporučuji.
Il servizio è stato fantastico, ho affittato il gommone senza skipper e dopo una breve spiegazione di tutta la strumentazione da parte del proprietario siamo partiti Il gommone naviga in maniera perfetta… pensare che eravamo 11 a bordo ed abbiamo raggiunto la velocità di 30 nodi Consiglio assolutamente.
Alex
Alex
Text byl přeložen automaticky
Komunikace a proces rezervace byl velmi snadný. Vždy jsem dostal rychlé a přátelské odpovědi. Loď je perfektní. A Skipper byl úžasný. Celkově skvělý zážitek. Díky za všechno. Opět si od vás půjčíme. Absolutní doporučení.
Communication and booking process was very easy. I got always quick and friendly answers. The boat is perfect. And the Skipper was awesome. Overall a superb experience. Thank you for everything. We will rent from you again. Absolute recommendation.
Kevin
Kevin
Text byl přeložen automaticky
Vše funguje hladce, pěkný kontakt, skvělá loď. S radostí znovu
Alles Reibungslos funktioniert, netter Kontakt, tolles Boot. Gerne Wieder

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Jelena
Jelena
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina
Od
/ den