Maxum 2400 Sc - 2018

Navrhl Profesionální Partner - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Maxum 2400 Sc - 2018

Pro

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~1h

Osoby: 12
320 hp
8 m
2018
Se skipperem

Více o MAXUM HOURLY RENTAL in Rovinj

Text byl přeložen automaticky

Vítejte v moderním rodinném motorovém člunu v Rovinji. Vejde se do ní až 12 osob a je dobře vybavená. Najdete zde vše, co potřebujete pro svou dovolenou, je ideální pro každodenní výlety kolem Jaderského moře. Je tam bimini top, pod kterým se můžete chránit před sluncem a pokud si chcete odpočinout, máte na přídi velký prostor. Protože se nachází v Rovinji, doporučujeme vám prozkoumat Istrii, protože je to jedna z nejzajímavějších částí Chorvatska. ...

Vítejte v moderním rodinném motorovém člunu v Rovinji. Vejde se do ní až 12 osob a je dobře vybavená. Najdete zde vše, co potřebujete pro svou dovolenou, je ideální pro každodenní výlety kolem Jaderského moře. Je tam bimini top, pod kterým se můžete chránit před sluncem a pokud si chcete odpočinout, máte na přídi velký prostor. Protože se nachází v Rovinji, doporučujeme vám prozkoumat Istrii, protože je to jedna z nejzajímavějších částí Chorvatska. Existuje mnoho pěkných míst k návštěvě a dlouhé pláže čekají na vás a vaši rodinu. Tento motorový člun nabízíme pro pořádání soukromých výletů šitých na míru vašim přáním, kam vás náš kapitán vezme na dovolenou vašich snů. Výhodou, kterou nabízíme je, že si můžete pronajmout loď na hodinu a cena zahrnuje náklady na palivo, kapitán a loď 1 hodina= 160 EUR 2 hodiny= 276 EUR 3 hodiny= 380 EUR 4 hodiny= 480 EUR 6 hodin= 685 EUR 8 hodin = 885 EUR 10 hodin= 1070 EUR Extra na vyžádání: vodní lyže, wakeboard, nafukovací člun trubka - 30 € za položku (platba na palubě) Pokud máte nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat na platformě SAMBOAT pro více informací. Brzy se uvidíme!

Welcome to out modern family speed motorboat located in Rovinj. It can fit up to 12 people and it is well equipped. You can find everything you need for you vacation, it is perfect for daily tours around Adriatic Sea. There is bimini top under which you can protect from Sun and if you want to relax you have big space area at the bow for that. Since it is located in Rovinj, we suggest you to explore Istria, since it is one of the most interesting ...

Welcome to out modern family speed motorboat located in Rovinj. It can fit up to 12 people and it is well equipped. You can find everything you need for you vacation, it is perfect for daily tours around Adriatic Sea. There is bimini top under which you can protect from Sun and if you want to relax you have big space area at the bow for that. Since it is located in Rovinj, we suggest you to explore Istria, since it is one of the most interesting part of Croatia. There are many nice places to visit and long beaches are waiting for you and your family. We offer this motorboat for the organization of private excursions tailored to your wishes, where our skipper will take you on a holiday of your dreams.The advantage we offer is that you can rent a boat by the hour, and the price includes the cost of fuel, skipper and boat 1 hour= 160 EUR 2 hours= 276 EUR 3 hours= 380 EUR 4 hours= 480 EUR 6 hours= 685 EUR 8 hours = 885 EUR 10 hours= 1070 EUR Extras by request: water ski, wakeboard, inflatable tube - 30 € per item (payment on board) If you have any questions, you can contact me on the SAMBOAT platform for more info. See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 21:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Maxum - Maxum 2400 Sc
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
12
Délka (m)
8
Šířka (m)
2,7
Ponor (m)
1
Motor
320hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Rovinj

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve

Pohodlí

Sprcha na palubě
Bluetooth připojení
Teakový rošt

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu (100 l)

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně
inflatable tube
/ půjčení
wakeboard
/ půjčení
water ski
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Lea
Lea
Text byl přeložen automaticky
Für uns war es der beste Abschluss unseres Urlaubs. Von der Terminvergabe bis zum Ende hat alles reibungslos geklappt. Wir kommen wieder!
{{ commentTranslate }}
Jan
Jan
Text byl přeložen automaticky
Great tour of rovinj, very friendly skipper and going the extra mile, extremely profesional.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Osvědčený majitel
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den