GOZZO INGENITO 750 - 2000

Navrhl Flavio - Odpovídá do ~1 dní
Nízká míra přijetí

GOZZO INGENITO 750 - 2000

Pro

Navrhl Flavio - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
80 hp
7,5 m
2000
Se skipperem

Více o CARMINUCCIO GOZZO INGENITO 750

Text byl přeložen automaticky

Pronajměte si toto nádherné gozzo (typická loď na pobřeží Amalfi) INGENITO 7,50 Gozzo pojme až 7 osob, aby byl zajištěn pohodlný pobyt na palubě. Ideální pro strávení nezapomenutelných dní na moři. Nezdržuji se podrobnými popisy míst, která váš itinerář bude obsahovat, protože jsou to divy, které se nedají popsat, ale je třeba je zažít. ČEKÁME NA TEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Má obrovskou sluneční terasu na přídi a dlouhá sedadla na zádi, ...

Pronajměte si toto nádherné gozzo (typická loď na pobřeží Amalfi) INGENITO 7,50 Gozzo pojme až 7 osob, aby byl zajištěn pohodlný pobyt na palubě. Ideální pro strávení nezapomenutelných dní na moři. Nezdržuji se podrobnými popisy míst, která váš itinerář bude obsahovat, protože jsou to divy, které se nedají popsat, ale je třeba je zažít. ČEKÁME NA TEBE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Má obrovskou sluneční terasu na přídi a dlouhá sedadla na zádi, praktickou markýzu, která vám umožní ukrýt se před sluncem během nejteplejších hodin dne, minibar a sprchu se sladkou vodou. Všechny výlety lze přizpůsobit. Pohonné hmoty jsou vyloučeny z ceny pronájmu V ceně je zahrnut kapitán na nápoje, občerstvení a sendviče. Pošlete mi své zprávy pro jakékoli informace, čekáme na vás na palubě.

Noleggio questo splendido gozzo (imbarcazione caratteristica della costiera amalfitana) INGENITO 7.50 il gozzo può ospitare un massimo di 7 persone per garantire a bordo un confortevole soggiorno. Ideale per trascorrere indimenticabili giornate di mare. Non mi soffermo sulle descrizioni dettagliate dei luoghi che il vostro itinerario prevederà, perchè sono meraviglie che non possono essere descritte ma vanno vissute. VI ASPETTTIAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dispone ...

Noleggio questo splendido gozzo (imbarcazione caratteristica della costiera amalfitana) INGENITO 7.50 il gozzo può ospitare un massimo di 7 persone per garantire a bordo un confortevole soggiorno. Ideale per trascorrere indimenticabili giornate di mare. Non mi soffermo sulle descrizioni dettagliate dei luoghi che il vostro itinerario prevederà, perchè sono meraviglie che non possono essere descritte ma vanno vissute. VI ASPETTTIAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dispone di un immenso prendisole a prua e lunghe sedute a poppa, un pratico tendalino che permette di ripararsi dal sole durante le ore più calde della giornata, di un frigo bar e di una doccetta acqua dolce Tutte le escursioni si possono personalizzare. Il carburante è escluso dal costo del noleggio Il prezzo è compreso di skipper bibite, stuzzichini e panini. Inviatemi i vostri messaggi per qualsiasi informazione, vi aspettiamo a bordo.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Ingenito - GOZZO INGENITO 750
Rok výroby
2000
Povolená kapacita
8
Délka (m)
7,5
Šířka (m)
3
Ponor (m)
0,7
Motor
80hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Salerno
Cetara
Maiori
Amalfi
Minori

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Hygiena

Sprcha
Koupelna (1)

Navigace

Sonar
Elektrický kotevní naviják
VHF

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Paloma
Paloma
Text byl přeložen automaticky
Un patrón super amable y un trayecto maravilloso e inolvidable, viendo toda la costa, bañandonos y visitando sitios hermosos solo accesibles por barco. Una maravilla!!!!!
{{ commentTranslate }}
Tiziana
Tiziana
Text byl přeložen automaticky
Bellissima esperienza. Servizio eccellente
{{ commentTranslate }}
Bill
Bill
Text byl přeložen automaticky
Skipper Pepe, Anna and boat was amazing - highly recommend this boat and skipper. Brilliant value. Take you anywhere you want. Great sundeck with soft lounges on front of boat, inboard motor, step ladder and plenty of space on board for groups of 5 or 6 (we were 3).
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Flavio
Flavio
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den