Romar Bermuda - 2022

Navrhl Michele - Odpovídá do ~1h

Romar Bermuda - 2022

Pro

Navrhl Michele - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
40 hp
5,9 m
2022
S nebo bez skippera

Více o Andromeda

Text byl přeložen automaticky

Půjčujeme si tento krásný motorový člun s kapitánem nebo bez něj, abyste společně se svou nejbližší rodinou a přáteli objevili naše nádherné moře. Užijete si dechberoucí krajinu a ponoříte se do křišťálově čisté vody. Loď má veškeré pohodlí, které budete potřebovat k naprosté relaxaci, včetně sluneční paluby na přídi a zádi a markýzy, která vás ochrání během nejteplejších hodin dne. Nechybí ani lednice s ledem, sprcha a Bluetooth stereo. V ceně pronájmu ...

Půjčujeme si tento krásný motorový člun s kapitánem nebo bez něj, abyste společně se svou nejbližší rodinou a přáteli objevili naše nádherné moře. Užijete si dechberoucí krajinu a ponoříte se do křišťálově čisté vody. Loď má veškeré pohodlí, které budete potřebovat k naprosté relaxaci, včetně sluneční paluby na přídi a zádi a markýzy, která vás ochrání během nejteplejších hodin dne. Nechybí ani lednice s ledem, sprcha a Bluetooth stereo. V ceně pronájmu nejsou zahrnuty: - náklady na palivo - kapitán (nepovinný) Neváhejte nás kontaktovat na Samboat pro více informací a zarezervujte si tuto krásnou loď, abyste mohli společně s rodinou a přáteli prožít nezapomenutelné chvíle odpočinku a zábavy. Pozn. Na palubě není možné spát a i v případě dlouhodobého pronájmu se loď musí vracet do přístavu každý den v 18:00.

Noleggiamo con o senza skipper questa bellissima barca a motore per andare alla scoperta del nostro meraviglioso mare assieme ai vostri familiari e amici più cari. Potrete godere di paesaggi mozzafiato e tuffarvi in acque cristalline. La barca dispone di tutti i comfort di cui avrete bisogno per stare in totale relax, tra cui un prendisole a prua e poppa e un tendalino che vi proteggerà durante le ore più calde della giornata. Sono inoltre presenti ...

Noleggiamo con o senza skipper questa bellissima barca a motore per andare alla scoperta del nostro meraviglioso mare assieme ai vostri familiari e amici più cari. Potrete godere di paesaggi mozzafiato e tuffarvi in acque cristalline. La barca dispone di tutti i comfort di cui avrete bisogno per stare in totale relax, tra cui un prendisole a prua e poppa e un tendalino che vi proteggerà durante le ore più calde della giornata. Sono inoltre presenti un frigo con ghiaccio, doccia e stereo Bluetooth. Escluso dal prezzo di noleggio: - costo del carburante - skipper (facoltativo) Non esitate a contattarci su Samboat per avere maggiori informazioni e prenotare questa bellissima barca per passare momenti indimenticabili all'insegna di relax e divertimento assieme ai vostri familiari e amici. N.B. Non è possibile dormire a bordo e anche nel caso di noleggio a lungo termine la barca deve rientrare ogni giorno in porto alle ore 18:00.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Romar - Bermuda
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,9
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
0,3
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
70 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Lodní vlek
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Salerno

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Vybavení

Hygiena

Sprcha
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Navigace

Motor přídavného člunu
Speedometer
Kompas

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
/ den
Ghiaccio
/ půjčení
Frigo portatile capacità 20 Lt.
/ půjčení
Parcheggio gratuito
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Alfonso
Alfonso
Text byl přeložen automaticky
Esperienza molto divertente anche per un neofita come me. Barca nuova e curata, così come lo staff gentile e disponibile. Vivere il mare con un punto di vista diverso dal solito è stato sicuramente appagante. Eravamo in 4 e siamo stati benissimo.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Michele
Michele
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština
Od
/ den
Zrušení zdarma