Bwa 650 - 2021

Bwa 650 - 2021


Navrhl Dante - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
140 hp
6,5 m
2021
S nebo bez skippera

Více o Stilmar 650

Text byl přeložen automaticky

Nabízím Vám k pronájmu tuto nedávnou loď s přívěsným motorem Suzuky 140hp s nízkou spotřebou (maximální kapacita 10 osob), abyste ve společnosti své rodiny nebo přátel strávili nezapomenutelné dny na nádherných ostrovech Ponza a Palmarola! Stilmar Coast Open je polotuhý pod 7m o rozměrech 6,5m x 2,97m. Tento italský polotuhý, vybavený plováky Hypalon (CR / CSM Orca 1670 decitex), pojme na palubu až 10 cestujících kategorie B. Stilmar je loděnice ...

Nabízím Vám k pronájmu tuto nedávnou loď s přívěsným motorem Suzuky 140hp s nízkou spotřebou (maximální kapacita 10 osob), abyste ve společnosti své rodiny nebo přátel strávili nezapomenutelné dny na nádherných ostrovech Ponza a Palmarola! Stilmar Coast Open je polotuhý pod 7m o rozměrech 6,5m x 2,97m. Tento italský polotuhý, vybavený plováky Hypalon (CR / CSM Orca 1670 decitex), pojme na palubu až 10 cestujících kategorie B. Stilmar je loděnice č. 1 v Itálii za počet prodaných kusů. Považován za nejsnadněji použitelný a nejuniverzálnější polotuhý ve své třídě. Denní charter v přístavu Circeo je možný bez nebo s kvalifikovaným profesionálním kapitánem, který se může podělit o své zkušenosti s plachtěním pro "nové námořníky". Sluneční paluba na přídi a zádi, sluneční markýza na zádi lodi a fusion set / bluetooth pro vaše líné dny s přáteli nebo rodinou. Na palubě je bezpečnostní výbava a povinná výbava. Masky a ručníky na vyžádání, abyste si svůj den užili naplno.

Ti offro in affitto questa barca recente con un motore fuoribordo Suzuky 140hp a basso consumo (capacità massima 10 persone) per trascorrere giornate indimenticabili nelle magnifiche isole di Ponza e Palmarola in compagnia della tua famiglia o dei tuoi amici amici! IL Stilmar Coast Open è un semirigido sotto i 7 m che misura 6,5 mx 2,97 m. Dotato di galleggianti Hypalon (CR/CSM Orca 1670 decitex) questo semirigido italiano può ospitare a bordo ...

Ti offro in affitto questa barca recente con un motore fuoribordo Suzuky 140hp a basso consumo (capacità massima 10 persone) per trascorrere giornate indimenticabili nelle magnifiche isole di Ponza e Palmarola in compagnia della tua famiglia o dei tuoi amici amici! IL Stilmar Coast Open è un semirigido sotto i 7 m che misura 6,5 mx 2,97 m. Dotato di galleggianti Hypalon (CR/CSM Orca 1670 decitex) questo semirigido italiano può ospitare a bordo fino a 10 passeggeri di categoria B. Stilmar è il cantiere n. 1 in Italia per numero di unità vendute. Considerato il semirigido più facile da usare e versatile della sua categoria. Il noleggio giornaliero al porto del Circeo è possibile senza o con uno skipper professionista qualificato che può condividere la sua esperienza di navigazione per "nuovi marinai". Un prendisole a prua e poppa, un tendalino parasole sul retro della barca e un set /bluetooth fusion per le tue giornate pigre con gli amici o la famiglia. A bordo sono presenti dotazioni di sicurezza e dotazioni obbligatorie. Maschere e asciugamani a richiesta per goderti a pieno la tua giornata.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 18:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Bwa - Bwa 650
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
7
Délka (m)
6,5
Šířka (m)
3
Ponor (m)
0,5
Motor
140hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
San Felice Circeo

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

Sonar

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
Comfort asciugamani e gonfiabile per due persone
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Paolo
Paolo
Text byl přeložen automaticky
È andato tutto benissimo ed è stata una bellissima giornata. Il gommone è in ottime condizioni e lo skipper molto disponibile e simpatico. Acqua e paesaggi stupendi, bagni in calette accessibili solo via mare, snorkelling. Lo consiglio vivamente.
{{ commentTranslate }}
Abdsalam
Abdsalam
Text byl přeložen automaticky
Parfait, un grand merci a Dante car je suis arrivé avec 30 min de retard.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Dante
Dante
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den