Capelli Tempest 570 - 2009

Capelli Tempest 570 - 2009


Navrhl Michael - Odpovídá do ~1h

Osoby: 4
100 hp
5,7 m
2009
Se skipperem

Více o Capelli Tempest 570

Text byl přeložen automaticky

Capelli Tempest 570 nabízí nejlepší způsob, jak objevit maltské ostrovy. Je to rychlé, bezpečné a svižné prozkoumávat zákoutí podél pobřeží. Loď je ideální pro 4 hosty. Já, jako váš kapitán, zajistím, že váš den na palubě Rib bude nezapomenutelný. Na palubu Rib můžete nastoupit z mnoha míst a vybrat si mezi půldenním nebo celodenním charterem. Rib je vybaven oversize sun Bimini, který zajistí pohodlný pobyt na palubě. Budu nabízet vodu, led a tradiční ...

Capelli Tempest 570 nabízí nejlepší způsob, jak objevit maltské ostrovy. Je to rychlé, bezpečné a svižné prozkoumávat zákoutí podél pobřeží. Loď je ideální pro 4 hosty. Já, jako váš kapitán, zajistím, že váš den na palubě Rib bude nezapomenutelný. Na palubu Rib můžete nastoupit z mnoha míst a vybrat si mezi půldenním nebo celodenním charterem. Rib je vybaven oversize sun Bimini, který zajistí pohodlný pobyt na palubě. Budu nabízet vodu, led a tradiční maltskou ftiru bez dalších nákladů. CENY Celý den (9:30 – 16:30): 310 € Půlden (9:00-13:00): 230 € Neváhejte mě kontaktovat pro další informace nebo požadavky. Těším se, až vás přivítám na palubě! Neváhejte nás kontaktovat zde na SamBoat pro více informací o lodi. Napište nám zprávu, abychom dostali personalizovanou nabídku, která uspokojí vaše přání tím nejlepším způsobem!

Capelli Tempest 570 offers the best way to discover the Maltese islands. It is fast, secure and nimble to explore nooks and crannies along the coastline. The boat is ideal for 4 guests. I, as your skipper, will ensure that your day onboard the Rib would be a memorable one. You can board the Rib from a number of locations, and choose between a half or full day charter. The Rib is equipped with an oversize sun Bimini that will ensure a comfortable ...

Capelli Tempest 570 offers the best way to discover the Maltese islands. It is fast, secure and nimble to explore nooks and crannies along the coastline. The boat is ideal for 4 guests. I, as your skipper, will ensure that your day onboard the Rib would be a memorable one. You can board the Rib from a number of locations, and choose between a half or full day charter. The Rib is equipped with an oversize sun Bimini that will ensure a comfortable stay on board. I will be offering water, ice and traditional Maltese ftira at no added cost. PRICES Full day (9:30am – 4:30pm): €310 Half day (9am-1pm): €230 Feel free to contact me for any further information or requests. I look forward to welcoming you onboard! Do not hesitate to contact us here on SamBoat in order to have more information about the boat. Write us a message in order to receive a personalized offer that can satisfy in the best way your desires!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 16:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Capelli - Tempest 570 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2009
Povolená kapacita
4
Délka (m)
5,7
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
1
Motor
100hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Říční
Další možné odjezdy
San Ġiljan

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

VHF
Speedometer
Kompas

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ půjčení
Fuel
Povinné
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Cesar
Cesar
Text byl přeložen automaticky
Todo fue perfecto. Contratamos todo el día pero el tiempo y las condiciones del mar iban a ser malas por la tarde, asi que Michael nos contactó dias antes. Finalmente quedamos en estar la mañana y lo pasamos genial, a pesar de algunas olas. El barco es perfecto para 4 personas, y fuimos al Blue Lagoon y algunas calas en Gozo. Es más que recomendable, si vuelvo a Malta, volveré a contactarle.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Michael
Michael
Člen od 2023
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Maltézština, Itálie
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den