Plan-Caroff Lazzi 1400 - 1990

Navrhl Cédric - Odpovídá do ~1 dní
Nízká míra přijetí

Plan-Caroff Lazzi 1400 - 1990

Pro

Navrhl Cédric - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 23
16 m
1990
Se skipperem

Více o ILYAKA

Text byl přeložen automaticky

Ahoj všichni, nabízíme jednodenní výlety s odjezdem v 10:30, návratem v 17:30, den all inclusive: loď, kapitán, palivo, pojištění, ale i aperitiv s malým regionální jídla následovaná jídlem à la plancha, nealkoholické nápoje a alkohol jsou také v ceně, maska a šnorchl na palubě, pádlo, hudba... vše pro strávení nezapomenutelného dne uděláme vše, abychom se přizpůsobili vašim touhám, stojí to 145 € za osobu. Jinak máme také další produkt, jeden vydaný ...

Ahoj všichni, nabízíme jednodenní výlety s odjezdem v 10:30, návratem v 17:30, den all inclusive: loď, kapitán, palivo, pojištění, ale i aperitiv s malým regionální jídla následovaná jídlem à la plancha, nealkoholické nápoje a alkohol jsou také v ceně, maska a šnorchl na palubě, pádlo, hudba... vše pro strávení nezapomenutelného dne uděláme vše, abychom se přizpůsobili vašim touhám, stojí to 145 € za osobu. Jinak máme také další produkt, jeden vydaný na konci dne v 18:21 s ochutnávkou Provence rosé spolu s pěkným aperitivovým talířem za 75 EUR na osobu. Otevírací doba se může mírně změnit v závislosti na ročním období a můžeme se přizpůsobit vašim požadavkům. To je ono, víte všechno, nebo skoro. Tak se těším na tento krásný den, vše nejlepší.

Bonjour à tous, Nous proposons des sorties à la journée pour un départ 10h30 retour 17h30, C’est une journée tout compris : le Bateau ,le Skipper ,le carburant ,les assurances , Mais aussi l’apéritif accompagné de Petit mets régionaux suivie d’un repas à la plancha, les alcools les soft sont compris aussi, à bord masque et tuba ,Paddle ,musique …tout pour passer une journée inoubliable nous ferons tout pour nous adapter à vos envies, il faut compter ...

Bonjour à tous, Nous proposons des sorties à la journée pour un départ 10h30 retour 17h30, C’est une journée tout compris : le Bateau ,le Skipper ,le carburant ,les assurances , Mais aussi l’apéritif accompagné de Petit mets régionaux suivie d’un repas à la plancha, les alcools les soft sont compris aussi, à bord masque et tuba ,Paddle ,musique …tout pour passer une journée inoubliable nous ferons tout pour nous adapter à vos envies, il faut compter 145 € par personne.
 Autrement nous avons aussi un autre produit ,une sorti fin de journée sur un créneau 18h21 h avec une dégustation de rosé de Provence accompagné d’un Joli Plateau apéro et ceci à 75 € par personne.
les horaires peuvent changer légèrement suivant la saison,et nous pouvons nous adapter a vos demandes.
Voilà vous savez tout, ou presque .
Alors au plaisir de cette belle journée, bien à vous.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 17:30
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Plan-Caroff - Lazzi 1400
Rok výroby
1990
Povolená kapacita
23
Počet toalet
1
Délka (m)
16
Šířka (m)
7,5
Ponor (m)
1,3
Motor
100hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sanary-sur-Mer

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Hygiena

WC (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Cédric
Cédric
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Od
/ den