Bavaria 42 cruiser - 2002

Navrhl Alfonso - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Bavaria 42 cruiser - 2002


Navrhl Alfonso - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
Kajuty: 3
13,5 m
2002
S nebo bez skippera

Více o Crazy Girl

Text byl přeložen automaticky

Přijďte a objevte nejlepší pláže Baleárských ostrovů na palubě této fantastické plachetnice navržené pro plavbu se vším komfortem. Plně vybavená plachetnice s kvalitními detaily. Jeho interiér je prostorný, teplý a pohodlný. Dvě dvoulůžkové kajuty na zádi se společnou koupelnou a sprchou. Kajuta na přídi s manželskou postelí a palandou, s exkluzivní koupelnou a sprchou. Kuchyň vybavena spotřebiči, nádobím a nádobím. Mallorcu, Menorcu, Formenteru ...

Přijďte a objevte nejlepší pláže Baleárských ostrovů na palubě této fantastické plachetnice navržené pro plavbu se vším komfortem. Plně vybavená plachetnice s kvalitními detaily. Jeho interiér je prostorný, teplý a pohodlný. Dvě dvoulůžkové kajuty na zádi se společnou koupelnou a sprchou. Kajuta na přídi s manželskou postelí a palandou, s exkluzivní koupelnou a sprchou. Kuchyň vybavena spotřebiči, nádobím a nádobím. Mallorcu, Menorcu, Formenteru a Ibizu známe dokonale. Vezmeme vás na vysněná místa, místa, kde si užijete bez davů lidí a se vším klidem a bezpečím, které plachetnice těchto vlastností poskytuje. Jsme námořní profesionálové a dokonale známe a respektujeme prostředí, ve kterém se pohybujeme. Cena nezahrnuje: - palivo, cca 150 € - kotviště v přístavech, pokud existují. - kapitán 150 € / den. - závěrečný úklid 150 €. Uplatňujeme nejvyšší hygienické a bezpečnostní standardy. Náš personál je proškolen podle nejnovějších hygienických protokolů a čisticích postupů (ozón) podle doporučení WHO. Zveme vás, abyste nás kontaktovali v případě jakýchkoli dotazů nebo dotazů, které můžete mít.

Ven a conocer las mejores playas de las Islas Baleares a bordo de este fantástico velero diseñado para la navegación de crucero con todas sus comodidades. Un velero totalmente equipado y con detalles de calidad. Su interior es amplio, cálido y confortable. Dos camarotes dobles en popa con baño y ducha compartida. Un camarote en proa, con cama doble y una litera, con baño y ducha exclusiva. Cocina equipada con electrodomésticos, utensilios y menage. ...

Ven a conocer las mejores playas de las Islas Baleares a bordo de este fantástico velero diseñado para la navegación de crucero con todas sus comodidades. Un velero totalmente equipado y con detalles de calidad. Su interior es amplio, cálido y confortable. Dos camarotes dobles en popa con baño y ducha compartida. Un camarote en proa, con cama doble y una litera, con baño y ducha exclusiva. Cocina equipada con electrodomésticos, utensilios y menage. Conocemos perfectamente Mallorca, Menorca, Formentera y Ibiza. Te llevaremos a lugares de ensueño, lugares donde disfrutarás sin aglomeraciones y con toda la calma y seguridad que proporciona un velero de estas características. Somos profesionales de la náutica y conocemos y respetamos el medio en el que nos movemos a la perfección. El precio no incluye: - combustible, 150€ aprox. - amarres en puertos, si es que los hubiera. - patron 150 € / día. - limpieza final 150 €. Aplicamos los máximos estándares de higiene y seguridad. Nuestro personal está capacitado con los últimos protocolos de higiene y procedimientos de limpieza ( ozono) según lo recomendado por la OMS. Os invitamos a que os pongáis en contacto con nosotros para cualquier duda o consulta que tengáis.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 18:30
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Bavaria - 42 cruiser
Rok výroby
2002
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
7
Délka (m)
13,5
Šířka (m)
4
Ponor (m)
2,1
Motor
55hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sóller
Sóller
Palma de Mallorca

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Ručníky
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Speedometer
Kompas
Bezpečnostní postroj
Radar
Hlavní plachta na navijáku
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

Limpieza Final
Povinné
/ týden
Supplément skipper
Od 1 den
/ den
Lancha auxilia con motor fueraborda
Zdarma
Paddle surf
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Eglantine
Eglantine
Text byl přeložen automaticky
We couldn’t have dreamed of a better holiday. We would sail around the world with Alfonso en the crazy girl! We highly recommend it to everyone. Big thank you!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alfonso
Alfonso
Osvědčený majitel
Člen od 2017
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina, Francouzština
Od
/ den