Sorrentino Gozzo Futura 38’ Cabin - 2010

Navrhl Sebastiano - Odpovídá do ~6h
Velmi nízká míra přijetí

Sorrentino Gozzo Futura 38’ Cabin - 2010


Navrhl Sebastiano - Odpovídá do ~6h

Osoby: 12
630 hp
11 m
2010
Se skipperem

Více o Futura 38 Cabin - Blu

Text byl přeložen automaticky

Tradiční Gozzo Sorrentino model Futura 38 Kabina, velké vnitřní prostory díky velké kabině, ve které je koupelna se sprchovým koutem, kuchyň a jídelní kout s pohovkami a stolem. Kabina majitele. Loď má příď se sluneční terasou vybavenou pohodlnými polštáři. Záď s pohovkou a stolem. Ideální pro prožití zážitků na Capri nebo na pobřeží Amalfi. V ceně: - Profesionální kapitán - Prosecco - Pivo - Vodopád - Nealkoholické nápoje - Plážové ...

Tradiční Gozzo Sorrentino model Futura 38 Kabina, velké vnitřní prostory díky velké kabině, ve které je koupelna se sprchovým koutem, kuchyň a jídelní kout s pohovkami a stolem. Kabina majitele. Loď má příď se sluneční terasou vybavenou pohodlnými polštáři. Záď s pohovkou a stolem. Ideální pro prožití zážitků na Capri nebo na pobřeží Amalfi. V ceně: - Profesionální kapitán - Prosecco - Pivo - Vodopád - Nealkoholické nápoje - Plážové ručníky - Vybavení na šnorchlování Není v ceně: - Palivo - Vylodění na Capri (100 EUR) - Daň z vylodění (2,60 EUR na osobu) - Vstup do Blue Grotto (14 EUR na osobu) Loď kotví v přístavu Marina Piccola v Sorrentu. Na požádání je možné přistavit loď do kteréhokoli přístavu v Neapolském zálivu a Salernu.

Tradizionale Gozzo sorrentino modello Futura 38 Cabin, grandi spazi al coperto grazie alla ampia cabina che ospita bagno con doccia, cucina e dinette con divani e tavolo. Cabina armatoriale. La barca riserva una prua con prendisole dotato di comodi cuscini. Poppa con divanetto e tavolo. Ideale per vivere un'esperienza a Capri o in costiera amalfitana. Incluso nel prezzo: - Skipper professionale - Prosecco - Birra - Acqua - Bibite analcoliche - ...

Tradizionale Gozzo sorrentino modello Futura 38 Cabin, grandi spazi al coperto grazie alla ampia cabina che ospita bagno con doccia, cucina e dinette con divani e tavolo. Cabina armatoriale. La barca riserva una prua con prendisole dotato di comodi cuscini. Poppa con divanetto e tavolo. Ideale per vivere un'esperienza a Capri o in costiera amalfitana. Incluso nel prezzo: - Skipper professionale - Prosecco - Birra - Acqua - Bibite analcoliche - Teli mare - Equipaggiamento snorkeling Non incluso: - Carburante - Sbarco a Capri (100€) - Tassa di sbarco (2.60€ p.p.) - Ingresso alla Grotta Azzurra (14€ p.p.) La barca è ormeggiata al porto di Marina piccola, Sorrento. Su richiesta, è possibile consegnare l'imbarcazione in qualsiasi porto del Golfo di Napoli e Salerno.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Sorrentino Gozzo - Futura 38’ Cabin
Rok výroby
2010
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
11
Šířka (m)
3,8
Ponor (m)
1
Motor
630hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
1000 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sorrento

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Hygiena

WC
Sprcha
Koupelna

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez

Pohodlí

Lehátko

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Priscilla
Priscilla
Text byl přeložen automaticky
What a once in a lifetime experience! I cannot recommend this boat highly enough. We had the most magical day and enjoyed our visit to the Blue Grotto, Capri and simply swimming in the sea. Every since minute was fantastic and we are so thankful we chose this rental. You won't be disappointed!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Sebastiano
Sebastiano
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den