Cranchi Clipper 760 - 2018

Navrhl Maurizio Gargiulo - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~4h

Cranchi Clipper 760 - 2018

Pro

Navrhl Maurizio Gargiulo - Odpovídá do ~4h

Osoby: 6
200 hp
7,6 m
2018
S nebo bez skippera

Více o Clipper 760

Text byl přeložen automaticky

Clipper 760 je 7,6metrová loď ideální pro plavbu po moři Kampánie. Clipper 760 pojme až 6 osob na palubě. Dále je loď vybavena motorem o výkonu 200 HP, proto je k plavbě potřeba námořní licence. Můžete si užít příjemné a pohodové dny v nádherných vodách kolem Sorrenta a na ostrovech v moři Kampánie. K denní ceně je třeba připočítat náklady na PHM dle spotřeby. Na palubě si můžete vyžádat kapitána za cenu 120 EUR na den. Je také možné si pronajmout ...

Clipper 760 je 7,6metrová loď ideální pro plavbu po moři Kampánie. Clipper 760 pojme až 6 osob na palubě. Dále je loď vybavena motorem o výkonu 200 HP, proto je k plavbě potřeba námořní licence. Můžete si užít příjemné a pohodové dny v nádherných vodách kolem Sorrenta a na ostrovech v moři Kampánie. K denní ceně je třeba připočítat náklady na PHM dle spotřeby. Na palubě si můžete vyžádat kapitána za cenu 120 EUR na den. Je také možné si pronajmout loď s kapitánem a palivem v ceně pro standardní výlety (od 10:00 do 18:00) s odjezdem a příjezdem z přístavu Sorrento: Níže jsou uvedeny náklady na kapitána a palivo, které se připočítají k denní ceně loď na různé výlety Sorrento-Capri € 250,00 Sorrento-Positano € 270,00 Sorrento-Positano-Amalfi € 350,00 Sorrento-Capri-Positano € 350,00 Sorrento-Capri-Positano-Amalfi údaje o dopravě €(VTS) VTS (VTS) satelitní ovládací síť zaručí vždy okamžitou pomoc v případě potřeby a navíc bude všem našim hostům zdarma poskytnuta exkluzivní, snadná a intuitivní aplikace pro sledování navigace na jejich chytrém telefonu, plná informací o oblasti, ve které se nacházejí. procházení. Na palubě lodi můžete objevovat zázraky pobřeží a nádherné ostrovy Kampánie. Můžete se také rychle dostat do jedné z restaurací, které jsou po celé oblasti poseté, a ochutnat delikatesy z Kampánie.

Il Clipper 760 è un’imbarcazione di 7.6 metri perfetta per navigare nel mare campano. Il Clipper 760 può ospitare fino a 6 persone a bordo. Inoltre la barca è dotata di un motore da 200 HP pertanto è necessaria la patente nautica per la navigazione. Potrete godervi piacevoli e rilassanti giornate nelle meravigliose acque intorno a Sorrento e alle isole nel mare campano. Al prezzo giornaliero va aggiunto il costo del carburante a consumo. Si può ...

Il Clipper 760 è un’imbarcazione di 7.6 metri perfetta per navigare nel mare campano. Il Clipper 760 può ospitare fino a 6 persone a bordo. Inoltre la barca è dotata di un motore da 200 HP pertanto è necessaria la patente nautica per la navigazione. Potrete godervi piacevoli e rilassanti giornate nelle meravigliose acque intorno a Sorrento e alle isole nel mare campano. Al prezzo giornaliero va aggiunto il costo del carburante a consumo. Si può fare richiesta di uno skipper a bordo per il costo è di 120€ al giorno. Inoltre è possibile noleggiare la barca con incluso skipper e carburante, per le escursioni standard (dalle 10h00 alle 18h00) con partenza e arrivo porto di Sorrento: Di seguito il costo, per skipper e carburante, da aggiungere al prezzo giornaliero della barca per le diverse escursioni Sorrento-Capri €250.00 Sorrento-Positano €270.00 Sorrento-Positano-Amalfi €350.00 Sorrento-Capri-Positano €350.00 Sorrento-Capri-Positano-Amalfi €(Dati nascosti) La nostra rete di controllo satellitare VTS (vessel traffic service) garantirà sempre un assistenza immediata in caso di necessità ed inoltre sarà fornita gratuitamente a tutti i nostri ospiti una esclusiva applicazione facile ed intuitiva per seguire la navigazione sul proprio smartphone ricca di informazioni sul area in cui si sta navigando. Potrete scoprire le meraviglie della costiera e delle splendide isole campane a bordo dell’imbarcazione. Inoltre potrete rapidamente raggiungere uno dei ristoranti che costellano la zona e gustare le prelibatezze campane.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Cranchi - Clipper 760
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
6
Počet kajut
1
Délka (m)
7,6
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
1
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sorrento

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Sprcha na palubě

Zábava

Venkovní reproduktory

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.3 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jamie
Jamie
Text byl přeložen automaticky
Poor communication beforehand which was disappointing. The boat was tired but functioned adequately. Staff were extremely friendly and helpful.
{{ commentTranslate }}
Patrick
Patrick
Text byl přeložen automaticky
perfekter Service bei Check in und Check out. Boot war gemäß seinem Alter super in Schuss.
{{ commentTranslate }}
Carolina
Carolina
Text byl přeložen automaticky
Todo funcionó muy bien. La capitan del barco muy amable y profesional. Pasamos un día increible
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Maurizio Gargiulo
Maurizio Gargiulo
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština
Od
/ den