Airon master 25 - 2015

Navrhl Maurizio Gargiulo - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~4h

Airon master 25 - 2015

Pro

Navrhl Maurizio Gargiulo - Odpovídá do ~4h

Osoby: 7
200 hp
8 m
2015
S nebo bez skippera

Více o Master 25

Text byl přeložen automaticky

Airon Marine 25 je motorový člun ideální pro plavbu po vodách Kampánie. Ve skutečnosti má loď délku 8,5 metru a motor o výkonu 200 koní. Proto je pro řízení Airon Marine 25 vyžadována námořní licence nebo přítomnost kapitána na palubě. Loď pojme až 7 cestujících pohodlně na palubě. K denní ceně je třeba připočítat náklady na PHM dle spotřeby. Na palubě si můžete vyžádat kapitána za cenu 120 EUR na den. Je také možné pronajmout si loď s kapitánem a ...

Airon Marine 25 je motorový člun ideální pro plavbu po vodách Kampánie. Ve skutečnosti má loď délku 8,5 metru a motor o výkonu 200 koní. Proto je pro řízení Airon Marine 25 vyžadována námořní licence nebo přítomnost kapitána na palubě. Loď pojme až 7 cestujících pohodlně na palubě. K denní ceně je třeba připočítat náklady na PHM dle spotřeby. Na palubě si můžete vyžádat kapitána za cenu 120 EUR na den. Je také možné pronajmout si loď s kapitánem a palivem v ceně pro standardní výlety (od 10:00 do 18:00) s odjezdem a příjezdem z přístavu Sorrento: Níže je cena za kapitána a palivo, která se připočítá k denní ceně a lodí na různé výlety Sorrento-Capri 230,00 EUR Sorrento-Positano 250,00 EUR Sorrento-Positano-Amalfi 310,00 EUR Sorrento-Capri-Positano 310,00 EUR Sorrento-Capri-Positano-Amalfi zázraků Sorrento-Capri-Positano-Amalfi 310,00 EUR pobřeží na palubě Airon Marine 25!

L’Airon Marine 25 è una barca a motore perfetta per navigare le acque campane. La barca infatti ha una lunghezza di 8.5 metri e un motore di potenza 200hp. Pertanto è necessaria la patente nautica per condurre l’Airon Marine 25 oppure la presenza di uno skipper a bordo. L’imbarcazione può trasportare fino a 7 passeggeri comodamente a bordo. Al prezzo giornaliero va aggiunto il costo del carburante a consumo. Si può fare richiesta di uno skipper ...

L’Airon Marine 25 è una barca a motore perfetta per navigare le acque campane. La barca infatti ha una lunghezza di 8.5 metri e un motore di potenza 200hp. Pertanto è necessaria la patente nautica per condurre l’Airon Marine 25 oppure la presenza di uno skipper a bordo. L’imbarcazione può trasportare fino a 7 passeggeri comodamente a bordo. Al prezzo giornaliero va aggiunto il costo del carburante a consumo. Si può fare richiesta di uno skipper a bordo per il costo è di 120€ al giorno. Inoltre è possibile noleggiare la barca con incluso skipper e carburante, per le escursioni standard (dalle 10h00 alle 18h00) con partenza e arrivo porto di Sorrento: Di seguito il costo, per skipper e carburante, da aggiungere al prezzo giornaliero della barca per le diverse escursioni Sorrento-Capri €230.00 Sorrento-Positano €250.00 Sorrento-Positano-Amalfi €310.00 Sorrento-Capri-Positano €310.00 Sorrento-Capri-Positano-Amalfi €370.00 Esplorate le meraviglie del golfo di Sorrento e della costiera a bordo dell’Airon Marine 25!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Airon - Master 25
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
7
Počet kajut
1
Délka (m)
8
Šířka (m)
3
Ponor (m)
1,5
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sorrento

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Alice
Alice
Text byl přeložen automaticky
Amazing team! Fully recommend :)
{{ commentTranslate }}
Eleanor
Eleanor
Text byl přeložen automaticky
Neuvěřitelný den s Cicem (naším kapitánem), znal všechna nejlepší místa, která nám mohl ukázat, a bylo velmi snadné jednat s Mauriziem. Velmi doporučuji!
Incredible day with Cico (our skipper), knew all the best places to show us and it was very easy to deal with Maurizio. Would highly recommend!
Mattia
Mattia
Text byl přeložen automaticky
Vše uspořádáno velmi dobře. Všechno je včas a doporučená restaurace byla fantastická! Jediný problém, kterému jsme čelili, byl podivný zvuk z lodi. Kromě toho vřele doporučujeme, protože je to velmi poctivá cena a profesionálně zpracované.
All arranged very well. Everything is on time and recommended restaurant was fantastic! Only problem we faced was a strange sound from boat. Except that, we highly recommend as it’s very honest price and professionally handled.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Maurizio Gargiulo
Maurizio Gargiulo
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština
Od
/ den