Shipyard Split Deluxe Superior Motor Yacht - 2019

Navrhl Pave - Odpovídá do ~2 dní

Shipyard Split Deluxe Superior Motor Yacht - 2019

Pro

Navrhl Pave - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 38
1000 hp
48 m
2019
Se skipperem

Více o YOLO

Text byl přeložen automaticky

MS Yolo zahájil svou první plavbu v sezóně 2019 stylově v jadranských vodách. Elegantní perleťově bílá motorová loď je 48 metrů dlouhá a 8,6 metrů široká. Malá výletní loď Yolo nabízí cestujícím příležitost vidět krásy chorvatského pobřeží mezi malou skupinou až 38 stejně smýšlejících hostů, která se nachází v 18 kajutách s moderní výzdobou. Ohromující kajuty jsou umístěny na spodní palubě a hlavní palubě. Prostorné pokoje jsou klimatizované a ...

MS Yolo zahájil svou první plavbu v sezóně 2019 stylově v jadranských vodách. Elegantní perleťově bílá motorová loď je 48 metrů dlouhá a 8,6 metrů široká. Malá výletní loď Yolo nabízí cestujícím příležitost vidět krásy chorvatského pobřeží mezi malou skupinou až 38 stejně smýšlejících hostů, která se nachází v 18 kajutách s moderní výzdobou. Ohromující kajuty jsou umístěny na spodní palubě a hlavní palubě. Prostorné pokoje jsou klimatizované a mají vlastní koupelnu v domácím stylu, která je ideální pro odpočinkovou dovolenou. Na horní palubě je naše restaurace, navržená s teplým a moderním dojmem, pečlivě navržená tak, aby poskytovala prostor a intimitu. Naše úžasné cestovní zájezdy byly pečlivě vybrány na základě poměru jídlo-krása-krajina-krása, takže dostanete jídlo s fantastickým výhledem. Nezbytným aspektem každé plavby je však kvalita jídla a služeb, kde jsme na obojí náležitě hrdí. Na okružních výletech je vzrušující to, že nikdy nejsou nudné nebo stejné. Plavba není jen vzrušujícím místem k návštěvě – zábavou, kterou si můžete užít na palubě. Proto je na horní palubě zastíněný venkovní salonek s pohodlnými pohovkami, klubovými stolky a jacuzzi, ideální místo k relaxaci, vychutnání si mořského vánku a úžasných výhledů na pobřeží Jaderského moře. Prožijte dovolenou na palubě se sklenkou svého oblíbeného nápoje a vychutnejte si panoramatický výhled na slunce tančící po celém ostrově. Užijte si 7 nocí na palubě luxusní jachty a objevujte úžasné pobřeží Jaderského moře. Zaplavte si v odlehlých zátokách, prozkoumejte staré město Split a ponořte se do místní historie v Dubrovníku. S tím vším dohromady vám plavba na MS Yolo udělá tak dobré cestovatelské vzpomínky, které s vámi budou žít navždy.

MS Yolo began its first voyage in the 2019 season with style in Adriatic waters. The elegant pearl white motor ship is 48 meters long and 8.6 meters wide. Small cruise ship Yolo offers passengers the opportunity to see the Croatian coast's beauty among a small group of up to 38 like-minded guests, situated in 18 cabins with modern decor. Stunning cabins are located on the lower deck and main deck. The spacious rooms are air-conditioned with private ...

MS Yolo began its first voyage in the 2019 season with style in Adriatic waters. The elegant pearl white motor ship is 48 meters long and 8.6 meters wide. Small cruise ship Yolo offers passengers the opportunity to see the Croatian coast's beauty among a small group of up to 38 like-minded guests, situated in 18 cabins with modern decor. Stunning cabins are located on the lower deck and main deck. The spacious rooms are air-conditioned with private bathrooms in a homely style that are ideal for a relaxing holiday. On the upper deck is our restaurant, designed with a warm and contemporary feel, carefully designed to enable space and intimacy. Our stunning travel tours have been carefully selected based on the food-beauty-landscape-beauty ratio, so you get a meal with a fantastic view. However, an essential aspect of any cruise holiday is the quality of food and service, where we are justifiably proud of both. The exciting thing about cruising tours is that they are never boring or the same. A cruise isn't just an exciting place to visit - fun you can have on board. Therefore, there is a shaded outdoor lounge on the upper deck with comfortable sofas, club tables, and a jacuzzi, the perfect place to relax, enjoy the sea breeze and stunning views of the Adriatic coast. Spend your travel holidays on board, with a glass of your favorite drink as you enjoy panoramic views of the sun dancing across the island. Enjoy 7-nights aboard the luxury yacht exploring the stunning Adriatic coastline. Swim at secluded bays, explore the old town of Split, and immerse yourself in local history in Dubrovnik. With all of this together, cruise on MS Yolo will make for you such good travel memories, that live with you forever.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
14:00 / 09:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Jachta
Značka - Model
Shipyard Split - Deluxe Superior Motor Yacht
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
38
Počet kajut
18
Počet lůžek
38
Délka (m)
48
Šířka (m)
8,6
Ponor (m)
3
Motor
1000hp (2 motory) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Split

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Ochranná síť

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace

Zábava

Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Food option - HALF BOARD (breakfast, lunch)
Povinné
/ týden / osobu
Food option - ADVANCED HALF BOARD (breakfast, lunch, 3 x dinner)
Povinné
/ týden / osobu
Food option - FULL BOARD (breakfast, lunch, dinner)
Povinné
/ týden / osobu
Drink option - DRINKS FROM YACHT’S BAR: according to the bar price list
Povinné
Zdarma
Drink option - NON ALCOHOLIC PACKAGE (all domestic and foreign non-alcoholic drinks; cold and hot)
Povinné
/ týden / osobu
Drink option - ALL-INCLUSIVE DOMESTIC (non-alcoholic package + selected domestic drinks - quality Croatian wines red & white, Croatian beer, Vodka, Gin, Cognac, Rum, traditional Brandies and fruit Liqueurs)
Povinné
/ týden / osobu
Drink option - CORKAGE FEE (if clients wish to bring their drinks onboard; for the group )
Povinné
/ týden
Banana boat - 15 min
/ půjčení / osobu
Water skis - 15min
/ půjčení / osobu
Jet Ski - per hour
/ půjčení / osobu

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pave
Pave
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 40 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den