Atlantic open 670 - 2022

Navrhl Ivan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Atlantic open 670 - 2022

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
200 hp
6,7 m
2022
Se skipperem

Více o Atlantic Marine 670 open

Text byl přeložen automaticky

Atlantic 670 je vybaven motorem Yamaha o výkonu 200 HP a je to perfektní rychlostní motorový člun pro skupinu až 10 osob. Tento motorový člun je výkonný a rychlý, ale z velké části je určen pro rodiny a skupiny přátel, kteří si chtějí odpočinout a odpočinout si. Tato velká a výkonná loď je vybavena mimořádně prostornou sluneční terasou, kde si celá vaše skupina může odpočinout, zatímco budete prozkoumávat tisíce chorvatských ostrovů a proměnit ...

Atlantic 670 je vybaven motorem Yamaha o výkonu 200 HP a je to perfektní rychlostní motorový člun pro skupinu až 10 osob. Tento motorový člun je výkonný a rychlý, ale z velké části je určen pro rodiny a skupiny přátel, kteří si chtějí odpočinout a odpočinout si. Tato velká a výkonná loď je vybavena mimořádně prostornou sluneční terasou, kde si celá vaše skupina může odpočinout, zatímco budete prozkoumávat tisíce chorvatských ostrovů a proměnit vaši dovolenou ve skutečnou námořní odyseu. Přestože má tato loď výkonný motor o výkonu 200 HP, je extrémně úsporná a pojme nádrž o objemu 180 l, takže můžete cestovat na dlouhé vzdálenosti nebo se věnovat vodním sportům s vypůjčeným vybavením. Příď Atlantic 670 se také může pochlubit velkou plochou, takže se vaše skupina může opalovat a relaxovat, i když se loď řítí po vodách.

Atlantic 670 is equipped with a 200HP Yamaha engine and it’s the perfect speed motorboat for a group of up to 10 people. This motorboat is powerful and fast, but it’s largely meant for families and groups of friends who want to relax and unwind. This large and powerful boat is equipped with an extremely spacious sundeck where your entire group can relax as you explore the thousands of Croatian islands and turn your holiday into a real nautical ...

Atlantic 670 is equipped with a 200HP Yamaha engine and it’s the perfect speed motorboat for a group of up to 10 people. This motorboat is powerful and fast, but it’s largely meant for families and groups of friends who want to relax and unwind. This large and powerful boat is equipped with an extremely spacious sundeck where your entire group can relax as you explore the thousands of Croatian islands and turn your holiday into a real nautical odyssey. Even though this boat has a powerful 200HP engine, it is extremely fuel-efficient and holds a 180L tank so you can travel for long distances or engage in water sports with rentable equipment. Atlantic 670’s bow also boasts a large surface area so your group can sunbathe and relax even when the boat is speeding along the waters.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Atlantic - Open 670
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Délka (m)
6,7
Šířka (m)
2
Ponor (m)
1,5
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
ACI Marina Split
Trogir

Používání

Exkurzní den
Plavba
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma

Energie

USB zástrčka

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Micheal
Micheal
Text byl přeložen automaticky
Ivan was great. Pick-up and Drop-off went smoothly in Split for our use of the boat for a week in Hvar. I had one disabled passenger and Ivan helped finding a good spot to more easily disembark for him. Boat was clean and in great shape.
{{ commentTranslate }}
Nicolas
Nicolas
Text byl přeložen automaticky
Skvělý den, byli jsme potěšeni (4členná rodina). Kapitán byl skvělý! Nedávám 5 hvězdiček, protože i přes můj požadavek (může být špatně vyjádřen ::-) jsme neměli bójku jako možnost. Všechno ostatní bylo perfektní!!
Excellente journée nous étions ravis (famille de 4 personnes). Le skipper était super ! Je ne mets pas 5 étoiles car malgré ma demande (peut être mal exprimée ::-) nous n’avons pas eu la bouée en option. Tout le reste était parfait !!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den