Marlin Boat Dynamic 790 - 2022

Navrhl Alina - Odpovídá do ~2h

Marlin Boat Dynamic 790 - 2022

Pro

Navrhl Alina - Odpovídá do ~2h

Osoby: 12
250 hp
7,9 m
2022
Se skipperem

Více o Marlin

Text byl přeložen automaticky

Elegantní design, špičková kvalita, exkluzivita, maximální pohodlí a úžasný zážitek z jízdy, Marlin Dynamic 790 je vše, co na své dovolené hledáte. Pro maximální pohodlí na palubě je Marlin vybaven koupelnou a palubní sprchou. Koupelna je skryta uvnitř konzole a zvenčí téměř neviditelné, zachovávající klasický profil elegantního RIB. Od tvaru trupu až po prostory na palubě, vše směřuje k tomu, aby vám nabídl ten nejlepší možný zážitek, ať ...

Elegantní design, špičková kvalita, exkluzivita, maximální pohodlí a úžasný zážitek z jízdy, Marlin Dynamic 790 je vše, co na své dovolené hledáte. Pro maximální pohodlí na palubě je Marlin vybaven koupelnou a palubní sprchou. Koupelna je skryta uvnitř konzole a zvenčí téměř neviditelné, zachovávající klasický profil elegantního RIB. Od tvaru trupu až po prostory na palubě, vše směřuje k tomu, aby vám nabídl ten nejlepší možný zážitek, ať už kotvíte nebo jste v pohybu. Loď se nachází v Podstrana, ale můžeme začít výlet ze Splitu nebo Omiše.

Elegant design, top quality, exclusiveness, maximum comfort, and a stunning riding experience, Marlin Dynamic 790 is everything you are looking for during your vacation. In order to maximize comfort aboard, the Marlin equipped with a bathroom and deck shower. The bathroom is hidden inside the console and almost invisible from the outside, preserving the classical profile of an elegant RIB. From the shape of the hull to the spaces on the deck, ...

Elegant design, top quality, exclusiveness, maximum comfort, and a stunning riding experience, Marlin Dynamic 790 is everything you are looking for during your vacation. In order to maximize comfort aboard, the Marlin equipped with a bathroom and deck shower. The bathroom is hidden inside the console and almost invisible from the outside, preserving the classical profile of an elegant RIB. From the shape of the hull to the spaces on the deck, everything aims to offer you the best experience possible, whether you are anchored or in motion. The boat is located in Podstrana but we can start the trip from Split or Omis.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Marlin Boat - Dynamic 790
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
12
Délka (m)
7,9
Šířka (m)
3,1
Ponor (m)
0,6
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
270 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Split

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
VHF

Hygiena

WC
Sprcha

Pohodlí

Sluneční stříška

Zábava

Vodní lyže

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Maryne
Maryne
Text byl přeložen automaticky
Perfektní! Rychlá reakce, snadná rezervace. Loď byla skvělá a Vladimir rozkošný a pozorný! Umožnil nám objevit Chorvatsko jinak! Děkuji mnohokrát!
Parfait! Réponse rapide, réservation facile. Le bateau était top et Vladimir adorable et à l’écoute! Il nous a permis de découvrir la Croatie différemment! Merci beaucoup!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alina
Alina
Člen od 2019
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma