Poseidon Blue Water 185 - 2023

Poseidon Blue Water 185 - 2023

Pro

Navrhl Alexandros - Odpovídá do ~6h

Osoby: 6
30 hp
6 m
2023
Bez skippera

Více o NEW BOAT KORINA - 6 People Luxury Speedboat Rental

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na Zakynthosu, destinaci známé pro své úchvatné pobřeží, čeká na váš průzkum. Vydejte se na cestu s naší nejmodernější, zbrusu novou lodí, navrženou pro snadnou manévrovatelnost a ekonomickou plavbu. Před vyplutím bude poskytnuta komplexní lekce, která zajistí vaše naprosté pohodlí a jistotu. V souladu s přísnými bezpečnostními předpisy je naše loď vybavena dalšími funkcemi, včetně Bluetooth přehrávače a chladicího boxu, které zlepšují vaši ...

Vítejte na Zakynthosu, destinaci známé pro své úchvatné pobřeží, čeká na váš průzkum. Vydejte se na cestu s naší nejmodernější, zbrusu novou lodí, navrženou pro snadnou manévrovatelnost a ekonomickou plavbu. Před vyplutím bude poskytnuta komplexní lekce, která zajistí vaše naprosté pohodlí a jistotu. V souladu s přísnými bezpečnostními předpisy je naše loď vybavena dalšími funkcemi, včetně Bluetooth přehrávače a chladicího boxu, které zlepšují vaši poklidnou jízdu podél zakynthských břehů. Zažijte ztělesnění luxusu a stylu s naší lodí Blue Water, která nabízí prostorné pohodlí až pro 6 osob (doporučeno maximálně 5 dospělých) při plavbě malebným pobřežím Zakynthosu. *****DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ***** -KAPITÁNU musí být alespoň 21 let a musí mít u sebe platný PAS pro země Spojeného království/mimo EU nebo platný průkaz totožnosti. -Není nutný žádný lodní průkaz. MOTOR HP: 30/65 HP - V době pronájmu je zahrnuto přibližně 30 minut výuky. -Náklady na palivo jsou EXTRA a PLATÍ SE V HOTOVOSTI v přístavu. -Před naloděním je nutné složit ZÁLOHU 100 EUR v HOTOVOSTI instruktorovi na náklady na palivo (v závislosti na spotřebovaném palivu bude rozdíl vrácen na konci výletu) -maximálně 5 dospělých *Aby se předešlo případným nedorozuměním, poskytujeme odhady paliva založené na různých destinacích: - Plavba do Modrých jeskyní: Přibližně 50 EUR - Plavba do Agios Andreas: Přibližně 65 EUR - Plavba k vraku Navagio Beach: Přibližně 80 EUR - Plavba do Bílé pláže: Přibližně 90 EUR - Plavba do Porto Vromi: Přibližně 100 EUR *Výše uvedené ceny jsou přibližné pro 2-4 osoby na palubě a zahrnují cestu do cíle a zpět do přístavu. Jít dále než Porto Vromi je ZAKÁZÁNO! Upřednostňujeme transparentnost a jsme tu, abychom řešili jakékoli dotazy a zajistili vřelé přivítání, když se vydáte na nezapomenutelnou cestu na palubě naší krásné lodi.

Welcome to Zakynthos, a destination known for its breathtaking coastline is awaiting for your exploration. Embark on a voyage with our state-of-the-art, brand-new boat, designed for ease of maneuverability and economic cruising. Prior to setting sail, a comprehensive lesson will be provided to ensure your complete comfort and confidence. Adhering to stringent safety regulations, our boat is equipped with additional features, including a Bluetooth ...

Welcome to Zakynthos, a destination known for its breathtaking coastline is awaiting for your exploration. Embark on a voyage with our state-of-the-art, brand-new boat, designed for ease of maneuverability and economic cruising. Prior to setting sail, a comprehensive lesson will be provided to ensure your complete comfort and confidence. Adhering to stringent safety regulations, our boat is equipped with additional features, including a Bluetooth player and a cool box, enhancing your leisurely ride along the Zakynthian shores. Experience the epitome of luxury and style with our Blue Water boat, offering spacious comfort for up to 6 individuals (recommended maximum of 5 adults) as you navigate the picturesque coastline of Zakynthos. *****IMPORTANT NOTICE***** -The CAPTAIN must be at least 21 years old and is required to carry a valid PASSPORT for UK/Non EU Countries or a valid ID CARD. -No boat license is necessary. ENGINE HP: 30/65 Hp -Approximately 30 minutes of instructional time is included in the rental period. -Fuel costs are EXTRA and PAYABLE in CASH at the port. -Before embarking a DEPOSIT of 100Euros in CASH PAYMENT has to be given to the instructor towards the fuel cost (depending on fuel used the difference will be refunded at the end of the trip) -maximum 5 adults *To prevent potential misunderstandings, we provide fuel estimates based on various destinations: -Cruise up to Blue Caves: Approximately 50 Euros -Cruise up to Agios Andreas: Approximately 65 Euros -Cruise up to Shipwreck Navagio Beach: Approximately 80 Euros -Cruise up to White Beach: Approximately 90 Euros -Cruise up to Porto Vromi: Approximately 100 Euros *The prices above are approximate for 2-4 people onboard and include going to the destination and back to port. Going further then Porto Vromi is FORBIDDEN! We prioritize transparency and are here to address any inquiries, ensuring a warm welcome as you embark on an unforgettable journey aboard our beautiful boat.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Poseidon - Blue Water 185
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
6
Počet lůžek
2
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,5
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
60 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Tragákion
Plános

Používání

Exkurzní den
Plavba
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Motor přídavného člunu
Kompas
Lazy back

Pohodlí

Sluneční stříška
Ložní prádlo
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Skipper
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 5 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Roignant
Roignant
Text byl přeložen automaticky
Nous avons passé une superbe journée. Départ 9h00 vers la plage du naufrage, puis retour en faisant du longe côte en passant par les blue caves. Des criques paradisiaques et un eau à cristalline à tomber. Le bateau est parfaitement équipé très confortable et pas trop gourmand. Compter 70 € pour la journée et 45 miles parcourus. Je recommande fortement.
{{ commentTranslate }}
Johann
Johann
Text byl přeložen automaticky
Very professional, flexible and friendly. The boat was new and in perfect condition. I can highly recommend to book the boat from Alexandros.
{{ commentTranslate }}
Christophe
Christophe
Text byl přeložen automaticky
merci pour votre professionnalisme et bonne humeur, très bon bateau
{{ commentTranslate }}
Alexandros
Alexandros
Text byl přeložen automaticky
Merci beaucoup! it was so nice meeting you, thank you for choosing us. hope to see you again!
{{ commentTranslate }}
Christophe
Christophe
Text byl přeložen automaticky
loueur très réactif et professionnel. Très bon bateau, je recommande vivement
{{ commentTranslate }}
Alexandros
Alexandros
Text byl přeložen automaticky
Merci beaucoup Christophe! We are so glad you enjoyed your cruise and we hope to see you again next summer!
{{ commentTranslate }}
James
James
Text byl přeložen automaticky
We booked a Blue Water 185 boat at short notice. The boat was as described and “Pedros” was an absolute legend. Very friendly and helpful. Price is competitive vs larger companies and I would definitely recommend them. James
{{ commentTranslate }}
Alexandros
Alexandros
Text byl přeložen automaticky
Thank you James for your lovely words! We are so happy that you had a great experience with us! Captain Pedros sends you greetings!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alexandros
Alexandros
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Itálie, Řecko
Od
/ den