Kirie Feeling 1090 - 1988

Navrhl Emmanuelle - Odpovídá do ~1 dní

Kirie Feeling 1090 - 1988


Navrhl Emmanuelle - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 6
Kajuty: 3
10,8 m
1988
S nebo bez skippera

Více o Sabir Sicile

Text byl přeložen automaticky

Byl postaven v loděnici Kirié v La Rochelle v roce 1988 a byl jedním z posledních plánů architekta Philippe Harlé. Harlé, navržená jako plachetnice pro dlouhé vzdálenosti, oceňuje pohodlí na palubě a vynikající plavbu na moři. A po několika hodinách na palubě chápeme, že je to vždy záruka dokonalosti! Velmi oceňovaná pro svou panoramatickou palubu, která poskytuje velmi krásné světlo a umožňuje výhled 180°, teplý interiér ve světlém dubovém ...

Byl postaven v loděnici Kirié v La Rochelle v roce 1988 a byl jedním z posledních plánů architekta Philippe Harlé. Harlé, navržená jako plachetnice pro dlouhé vzdálenosti, oceňuje pohodlí na palubě a vynikající plavbu na moři. A po několika hodinách na palubě chápeme, že je to vždy záruka dokonalosti! Velmi oceňovaná pro svou panoramatickou palubu, která poskytuje velmi krásné světlo a umožňuje výhled 180°, teplý interiér ve světlém dubovém dřevě, velké úložné prostory. Je to rychlý člun s kokpitem dobře chráněným před mořem, kde se cítíte bezpečně a dobře usazeni. Tato plachetnice je velmi vhodná pro rodinné plavby a cestování! Byla postavena v loděnici Kirié v La Rochelle v roce 1988 a patřila mezi poslední plány architekta Philippe Harlé. Harlé, navržená jako plachetnice pro dlouhé vzdálenosti, oceňuje pohodlí na palubě a vynikající plavbu na moři. A po několika hodinách na palubě chápeme, že je to vždy záruka dokonalosti! Velmi oceňovaná pro svou panoramatickou palubu, která poskytuje velmi krásné světlo a umožňuje výhled 180°, teplý interiér ve světlém dubovém dřevě, velké úložné prostory. Je to rychlý člun s kokpitem dobře chráněným před mořem, kde se cítíte bezpečně a dobře usazeni. Tato plachetnice je velmi vhodná pro rodinné plavby a cestování!

Built by the Kirié shipyard in La Rochelle in 1988, it was among the last plans of the architect Philippe Harlé. Designed as a long-distance cruising sailboat, Harlé has valued comfort on board and excellent seakeeping. And after a few hours on board, we understand how this is always a guarantee of excellence! Much appreciated for its panoramic deck which gives a very beautiful light and allows 180° visibility, a warm interior in light oak wood, ...

Built by the Kirié shipyard in La Rochelle in 1988, it was among the last plans of the architect Philippe Harlé. Designed as a long-distance cruising sailboat, Harlé has valued comfort on board and excellent seakeeping. And after a few hours on board, we understand how this is always a guarantee of excellence! Much appreciated for its panoramic deck which gives a very beautiful light and allows 180° visibility, a warm interior in light oak wood, large storage spaces. It is a fast boat with a cockpit well sheltered from the sea, where you feel safe and well settled. This sailboat is very suitable for family cruises and travel!Built by the Kirié shipyard in La Rochelle in 1988, it was among the last plans of the architect Philippe Harlé. Designed as a long-distance cruising sailboat, Harlé has valued comfort on board and excellent seakeeping. And after a few hours on board, we understand how this is always a guarantee of excellence! Much appreciated for its panoramic deck which gives a very beautiful light and allows 180° visibility, a warm interior in light oak wood, large storage spaces. It is a fast boat with a cockpit well sheltered from the sea, where you feel safe and well settled. This sailboat is very suitable for family cruises and travel!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Kirie - Feeling 1090
Rok výroby
1988
Povolená kapacita
6
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Počet toalet
1
Délka (m)
10,8
Šířka (m)
3,6
Ponor (m)
1,8
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Trapani

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Sprcha na palubě
Dodger
Venkovní polštáře
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
DVD přehrávač
Cockpit teck

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Lednička
Dřez
Trouba
Plynový vařič

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Speedometer
Anemometr
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Radar
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (1)
Koupelna (1)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Florence
Florence
Text byl přeložen automaticky
Emmanuelle was brilliant from day one. She was always very responsive, flexible, easy to get on with. The boat had everything we needed (& more) and everything was working well. During the trip Emmanuelle would stay in touch to give us tips on good places to go to and provided us with her local contacts to make our holiday a success. We had a lovely time on the boat and the region is exquisite.
{{ commentTranslate }}
Marta
Marta
Text byl přeložen automaticky
Nous avons passé des jours magnifiques sur ce bateau, qui est extrêmement confortable et bien équipé. Emmanuelle a été très disponible en préparation et pendant notre croisière. Merci !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Emmanuelle
Emmanuelle
Člen od 2020
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Francouzština, Itálie, Španělština
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den