Quicksilver 675 Activ Open - 2014

Navrhl Ivan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Quicksilver 675 Activ Open - 2014


Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
150 hp
6,8 m
2014
S nebo bez skippera

Více o Quicksilver 675 Activ Open *brand new 2024.*

Text byl přeložen automaticky

Quicksilver 675, nejlepší loď ve své třídě, přichází s moderním, sportovním a stylovým designem. Díky pěknému a útulnému kokpitu vybavenému špičkovými přístroji se budete cítit jako skutečný kapitán. Přestože jde o loď otevřeného typu, kajuta ve středové konzole je dostatečně velká pro dvě osoby, poskytuje ochranu a je ideální pro odpolední spánek. Kabinu lze využít i jako velký úložný prostor. A to i přesto, že loď má úložné prostory v přídi a ...

Quicksilver 675, nejlepší loď ve své třídě, přichází s moderním, sportovním a stylovým designem. Díky pěknému a útulnému kokpitu vybavenému špičkovými přístroji se budete cítit jako skutečný kapitán. Přestože jde o loď otevřeného typu, kajuta ve středové konzole je dostatečně velká pro dvě osoby, poskytuje ochranu a je ideální pro odpolední spánek. Kabinu lze využít i jako velký úložný prostor. A to i přesto, že loď má úložné prostory v přídi a na palubě. Activ 675 Open je navržen s mnoha dobře promyšlenými prvky, jako je všestranná oblast luku. Oblast přídě lze během několika sekund přeměnit na prodloužené opalovací lehátko. Ideální na opalování. Zadní sedadlo na zadní lavici má otočné opěradlo pro snadný přístup k plavecké plošině. Zcela nový motor Mercury EFI 150 HP generuje spoustu výkonu. Cestovní rychlosti 25 uzlů je dosaženo bez známek námahy a s maximální rychlostí 42 uzlů nebude těžké dosáhnout ani těch nejvzdálenějších ostrovů.

Quicksilver 675, the best boat in the class comes with a modern, sportive and stylish design. Nice and cozy cockpit area equipped with a top-noch instruments will make you feel like a true captain. Even though this boat is an open type vesseal, the cabin in the central console is big enough for two people, it provides protection and it is perfect for an afternoon nap. The cabin can also be used as a large storage compartment. Even though the boat ...

Quicksilver 675, the best boat in the class comes with a modern, sportive and stylish design. Nice and cozy cockpit area equipped with a top-noch instruments will make you feel like a true captain. Even though this boat is an open type vesseal, the cabin in the central console is big enough for two people, it provides protection and it is perfect for an afternoon nap. The cabin can also be used as a large storage compartment. Even though the boat has storage compartments in the bow and the deck areas. Activ 675 Open is designed with numerous well-thought features such as versitale bow area. The bow area can be converted into an extended sun lounge within seconds. Perfect for sunbathing. The backseat on the rear bench has pivoting backrest for easy access to the swimming platform. Brand new Mercury EFI 150 HP engine generates plenty of power. The cruising speed of 25 knots is reached without any sign of a struggle and with the maximum speed of 42 knots even the furthest islands will not be hard to reach.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Quicksilver - Quicksilver 675 Activ Open
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
8
Počet kajut
1
Počet lůžek
1
Délka (m)
6,8
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Trogir
Split

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
VHF

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Final cleaning
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
Od 1 den
/ den
Water skiis
/ den
Wakeboard
/ den
Snorkeling set
/ den / osobu
Donut-tube
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Enzo
Enzo
Text byl přeložen automaticky
Všechno bylo perfektní. Jaký skvělý den s dobrými radami od Ivana. Děkuji Ivane!
Everything was perfect. What a great day with good advices from Ivan. Thank you Ivan !
Maxime
Maxime
Text byl přeložen automaticky
Bezvadný pronájem s Ivanem, nemám co vytknout. Byl k nám velmi milý, dochvilný a vstřícný. Loď je velmi kvalitní a dobře udržovaná, není co říct, jděte do toho!
Location impeccable avec Ivan, je n'ai rien à dire. Il a été très sympa avec nous, ponctuel et arrangeant. Le bateau est de très grande qualité et bien entretenu, rien à dire foncez !

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Osvědčený majitel
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma