Bénéteau Flyer 7.7 SUNdeck - 2018

Navrhl Antonio - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Bénéteau Flyer 7.7 SUNdeck - 2018

Pro

Navrhl Antonio - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
300 hp
7,7 m
2018
S nebo bez skippera

Více o Beneteau Flyer 7.7 Sundeck - Yamaha 300HP

Text byl přeložen automaticky

Objevte náš motorový člun Benetau Flyer s verzí Sundeck 7.7. Tento legendární motorový člun je klenotem plavby kolem splitského akvatoria a uspokojí ty nejvyšší nároky svých kapitánů. Loď byla vyrobena v roce 2017 a je vybavena podle nejvyšších standardů a prokáže se, že splní vše, co požadujete od dokonalého motorového člunu, který jste hledali. Některým vybavením nainstalovaným na lodi je horní deska Inox Hard Bimini, která se rozkládá tak, aby ...

Objevte náš motorový člun Benetau Flyer s verzí Sundeck 7.7. Tento legendární motorový člun je klenotem plavby kolem splitského akvatoria a uspokojí ty nejvyšší nároky svých kapitánů. Loď byla vyrobena v roce 2017 a je vybavena podle nejvyšších standardů a prokáže se, že splní vše, co požadujete od dokonalého motorového člunu, který jste hledali. Některým vybavením nainstalovaným na lodi je horní deska Inox Hard Bimini, která se rozkládá tak, aby pokryla celou oblast zádi a středové konzoly. Rychlý člun má kajutu v podpalubí, která je vybavena toaletou, lednicí a mrazákem a uvnitř se vyspí až tři osoby. Konzole je stejně dobře vybavena nejnovějšími GPS a multimediálními technologiemi, což z ní umožňuje být jedním z nejpokročilejších rychlých člunů ve své kategorii. Konzole je vybavena 7palcovým dotykovým GPS displejem a palubním počítačem, který zobrazuje výkony a statistiky lodí digitálně a v reálném čase. Člun má také elektrický kotevní naviják a náhradní kotvu v úložném prostoru. Na palubě má loď velké posezení s jídelním stolem na zádi a prostornou sluneční terasou přístupnou z konzoly po malých schodech. Celkem se do lodi bez problémů vejde 10 lidí a jistě vám poskytne čas vašeho života. Flyer 7.7 je poháněn přívěsným motorem Yamaha o výkonu 300 HP a kotví v Trogiru. Vlastnosti lodi: Délka: 7,70 m, Šířka: 2,67 m Motor: YAMAHA čtyřtaktní 300 HP Palivová nádrž: 285 l, NÁDRŽ NA VODU: 100 l, Cestující: 10 Počet kajut/ lůžek: 1/3 Vybavení lodi: Pevná střecha Bimini inox, Digitální rychloměr (smartcraft), Toaletní loď, Umyvadlová sprcha, Lednička waeco, Polštáře kokpitu, Sluneční paluba, Plavecký žebřík, Blatníky, Stůl v kokpitu, Stolek do kabiny, Palubní sprcha, GPS + Plotter SIMRAD GO 7 '' Dotykový displej CHIRP, Fishfinder, Kompas, Tachometr, Navigační (námořní) mapy a námořní průvodce, Rádio Marine FUSION MS-RA205, USB, MP3 přehrávač, VHF Rádio-spouštění, Hák na člun, Zásuvka 12v / 220 V, Elektrický kotevní systém + běžná kotva, Kompletní bezpečnostní vybavení na palubě, Kotevní a vyvazovací zařízení na palubě.

Discover our Benetau Flyer motorboat with the Sundeck 7.7 version. This legendary speedboat is the crown jewel of cruising around the Split aquatorium and will satisfy the highest of demands of its captains. The boat is built in 2017 and is equipped to the highest of standards and will prove to match all that you require for that perfect motorboat you have been looking for. Some of the equipment installed on the boat is an Inox Hard Bimini top that ...

Discover our Benetau Flyer motorboat with the Sundeck 7.7 version. This legendary speedboat is the crown jewel of cruising around the Split aquatorium and will satisfy the highest of demands of its captains. The boat is built in 2017 and is equipped to the highest of standards and will prove to match all that you require for that perfect motorboat you have been looking for. Some of the equipment installed on the boat is an Inox Hard Bimini top that extends to cover the entire stern and central console area. The speedboat features a cabin below deck that is equipped with a toilet, refrigerator and freezer and will sleep for up to three people inside. The console is equally well equipped with the latest in GPS and multimedia technology which allows it to be one of the most advanced speedboats in the category. The console is equipped with a 7 inches touch GPS display and an onboard computer that shows the boats performances and statistics digitally and in real time. The boat also has an electric anchor winch and a spare anchor in the storage compartment. On deck the boat has a large seating area with a dining table on the stern and a spacious sundeck accessible from the console by a small set of stairs. In total the boat will accommodate 10 people on board with ease and it will surely give you the time of your life. The Flyer 7.7 is powered by a 300 HP outboard Yamaha engine and is moored in Trogir. Boat characteristics: Length: 7,70 m, Width: 2,67 m Engine: YAMAHA four stoke 300 HP Fuel tank: 285 l, WATER TANK: 100l, Passengers: 10 No.cabins/ berths: 1/3 Boat Equipment: Bimini inox hard top, Digital speedometer(smartcraft),Toilete Marine, Sink-shower, Fridge waeco, Cockpit cushions, Sun deck, Swim ladder, Fenders, Cockpit table, Cabine Table, Deck shower, GPS + Plotter SIMRAD GO 7'' Touch screen CHIRP, Fishfinder, Compass, Tachometer, Navigation (Nautical) charts and nautical guide, Radio Marine FUSION MS-RA205, USB, MP3 player, VHF Radio- Lowerance, Boat hook, Socket 12v / 220 V, Electrical anchor system + regural anchor, Full safety equipment on board, Anchoring and mooring equipment on board.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Bénéteau - Flyer 7.7 SUNdeck
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet lůžek
3
Počet toalet
1
Délka (m)
7,7
Šířka (m)
2,7
Ponor (m)
0,5
Motor
300hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
285 L
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Trogir

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Slevová akce majitele

01 bře - 31 kvě 2024

 

 

 

-5%
01 zář - 31 říj 2024

 

 

 

-5%
22 - 30 čvn 2024

Konec platnosti : 30 června 2024

Min. délka : 1 den

Mimo víkend

-5%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Teakový rošt

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
VHF
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Kompas
Bezpečnostní postroj

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (100 l)
Koupelna (1)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Final cleaning
Povinné
/ půjčení
Port fees
Povinné
/ den
Supplément skipper
/ den
Wakeboard
/ týden
Wakeboard
/ den
Jobe tube
/ den
Jobe tube
/ týden
Water Ski
/ den
SUP (Paddle boat) - with equipment
/ den
Towel
/ půjčení / osobu
Beach Towel
/ půjčení / osobu
Bed linen - for 2 persons
/ půjčení
Additional Cooler 12v
/ den
MONO ski set
/ den
Snorkeling equipment - Mares PRO
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 5 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Haakon
Haakon
Text byl přeložen automaticky
Nedávno jsem si pronajal loď od Antonia a byl to fantastický zážitek! Loď byla v dobrém stavu, čistá a dobře udržovaná. Antonio poskytl jasné pokyny k obsluze lodi a zajistil naši bezpečnost po celou dobu cesty. Celý proces pronájmu proběhl hladce a bez problémů. Vřele doporučuji pronájem od Antonia pro nezapomenutelný a příjemný zážitek z plavby!
I recently rented a boat from Antonio, and it was a fantastic experience! The boat was in good condition, clean and well maintained. Antonio provided clear instructions on operating the boat and ensured our safety throughout the trip. The entire rental process was smooth and hassle-free. I highly recommend renting from Antonio for a memorable and enjoyable boating experience!
Michal
Michal
Text byl přeložen automaticky
Super, super, super
Super, super, super
Pablo
Pablo
Text byl přeložen automaticky
Byl to úžasný den. Loď byla úžasná a kapitán velmi přátelský a upřímný. Strávili jsme skvělý den na neuvěřitelných místech, která doporučil kapitán. Vřele doporučuji.
It has been an amazing day. The boat was awesome and the skipper very friendly and honest. We spent a great day in Incredible places which were recommended by the skipper. Highly recommendable.
Jacco
Jacco
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobré vysvětlení o lodi. A trubka za lodí byla příjemným doplňkem. Vysoce doporučeno
Erg goede uitleg gekregen over de boot. En de tube achter de boot was een leuke toevoeging. Zeker een aanrader
Antoine
Antoine
Text byl přeložen automaticky
Úžasný nájem s Antoniem. Vše vysvětlil a všechny věci, které má dělat, jsou lokalizovány na jeho mapě. Udělali jsme nějaký jube a wakeboard a bylo to také úžasné. Restaurace na ostrově Solna byla vynikající. Ještě jednou moc děkuji. Uvidíme se Antoine
Amazing rent with Antonio. He explained everything and all things to do are localized on his map. We did some jube and wakeboard and it was amazing too. The restaurant on solna island was excellent. Thanks a lot again. See you Antoine

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Antonio
Antonio
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den