Bénéteau Flyer 7.7 SPACEdeck - 2015

Navrhl Marijana - Odpovídá do ~1h

Bénéteau Flyer 7.7 SPACEdeck - 2015

Pro

Navrhl Marijana - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
250 hp
7,7 m
2015
S nebo bez skippera

Více o Beneteau Flyer 7.7

Text byl přeložen automaticky

Tato loď – s kapacitou až deset osob – je vybavena masivním soláriem a nádherným bimini. S napnutou linií a velkým nosníkem vypadá Flyer 7.7 SPACEdeck jedinečně a moderně. Tato masivní loď má také dvě palubní salonky kolem řídící konzoly, které se mohou pochlubit lavicovými sedadly, které lze zdvojnásobit jako opalovací lehátka. Bezpečnost by nikdy neměla být obětována. Jako taková je tato loď vybavena spoustou bezpečnostních prvků, jako jsou ...

Tato loď – s kapacitou až deset osob – je vybavena masivním soláriem a nádherným bimini. S napnutou linií a velkým nosníkem vypadá Flyer 7.7 SPACEdeck jedinečně a moderně. Tato masivní loď má také dvě palubní salonky kolem řídící konzoly, které se mohou pochlubit lavicovými sedadly, které lze zdvojnásobit jako opalovací lehátka. Bezpečnost by nikdy neměla být obětována. Jako taková je tato loď vybavena spoustou bezpečnostních prvků, jako jsou široké chodníky, vysoké volné boky a spousta pevných zábradlí pro podporu. Vertikální trup této lodi, navržený s dokonalou estetikou tvaru V, dokáže proříznout vodu s maximální lehkostí a účinností. Tato denní loď je určena k tomu, abyste si ji užili, a proto je dodávána s venkovní galerií umístěnou proti opřenému sloupku. Beneteau Flyer 7.7 SPACEdeck je také extrémně výkonný, vybavený čtyřtaktním motorem Yamaha o výkonu 250 HP, který má úžasnou spotřebu paliva. Tento vynikající výkonný motorový člun si můžete pronajmout na naší základně v Trogiru nebo Splitu na chorvatských ostrovech. Případně je můžeme také nechat doručit do zálivu, kde se nacházíte.

This boat — boasting a capacity of up to ten people — is equipped with a massive solarium and a gorgeous bimini. With a taut line and a large beam, the Flyer 7.7 SPACEdeck looks unique and modern. This massive boat also has two deck lounges around the driving console that boast bench seats that can double as sun loungers. Safety should never be sacrificed. As such, this boat is equipped with plenty of safety features such as wide walkways, high ...

This boat — boasting a capacity of up to ten people — is equipped with a massive solarium and a gorgeous bimini. With a taut line and a large beam, the Flyer 7.7 SPACEdeck looks unique and modern. This massive boat also has two deck lounges around the driving console that boast bench seats that can double as sun loungers. Safety should never be sacrificed. As such, this boat is equipped with plenty of safety features such as wide walkways, high freeboards, and plenty of firm grab rails for support. Designed with a perfect V-shape aesthetic, this ship’s vertical hull can slice through the water with ultimate ease and efficiency. This day boat is meant to be enjoyed, which is why it comes with an outdoors gallery set against the leaning post. Beneteau Flyer 7.7 SPACEdeck is also extremely powerful, equipped with a 250HP Yamaha four stroke engine, which amazing fuel-efficiency. You can rent this excellent powerful motorboat from our base in Trogir or Split in the Croatian islands. Alternatively, we can also have them delivered to the bay where you’re located.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Bénéteau - Flyer 7.7 SPACEdeck
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Délka (m)
7,7
Šířka (m)
2,7
Ponor (m)
0,5
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Kapacita paliva
285 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Trogir

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Ochranná síť

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu

Možnosti

Supplément skipper
/ den
Inflatable donut
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Lars
Lars
Text byl přeložen automaticky
Exceptionally courteous. The boat we requested was no longer available on the day we asked for and we were immediately offered a top alternative. Instead of taking the boat in Trogir, it was driven to us in Okrug Gornji and handed over to us there. All the staff were very friendly, helpful and accommodating. The boat was in really impeccable condition, well maintained and clean.
{{ commentTranslate }}
Alexander
Alexander
Text byl přeložen automaticky
Danke für den schönen Tag am Boot. Unkomplizierte Abwicklung. Super Skipper. Schönes Boot. Kräftiger Motor. Gerne wieder !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marijana
Marijana
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den