Bénéteau Antares 7 OB - 2021

Navrhl Antonio - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Bénéteau Antares 7 OB - 2021

Pro

Navrhl Antonio - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
200 hp
7,7 m
2021
S nebo bez skippera

Více o Beneteau Antares OB 7 - Mercury 200HP (NEW MODEL 2021 YEAR)

Text byl přeložen automaticky

Nadčasový, nejnovější Beneteau Antares ob 7 - rok 2021 má kořeny ve třech hodnotách bezpečnosti, jednoduchosti a obyvatelnosti, které jsou přítomné od počátku této řady. Spolehlivá loď navržená tak, abyste si užili pobřežní plavby! Inovativní rozšířený trup Antares 7 se může pochlubit bezpečností a vynikajícími plaveckými vlastnostmi a nabízí úžasné pocity z jízdy. Tento přívěsný motorový člun má velmi elegantní siluetu díky silnému V profilu ...

Nadčasový, nejnovější Beneteau Antares ob 7 - rok 2021 má kořeny ve třech hodnotách bezpečnosti, jednoduchosti a obyvatelnosti, které jsou přítomné od počátku této řady. Spolehlivá loď navržená tak, abyste si užili pobřežní plavby! Inovativní rozšířený trup Antares 7 se může pochlubit bezpečností a vynikajícími plaveckými vlastnostmi a nabízí úžasné pocity z jízdy. Tento přívěsný motorový člun má velmi elegantní siluetu díky silnému V profilu čepice. Jednoduchá a bezpečná zadní plošina s odnímatelným žebříkem umožňuje přístup do moře. To je uzavřeno malou brankou, když loď pluje. Loď je ideální pro poznávání chorvatského pobřeží na jednodenní výlety nebo týdenní plavby s rodinou a přáteli. Loď je komfortní pro spaní 4 osob, ideální je pro čtyřčlennou rodinu! S touto lodí můžete prozkoumat celé chorvatské pobřeží, doporučujeme ostrovy Paleni, ostrov Vis, Modrá laguna a ostrov Budikovac, ostrov Korčula a Brač se zlatým rohem! Loď má PLNÉ VYBAVENÍ a je připravena na týdenní plavbu. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat! Vybavení lodi: WC/WC se záchytnou nádrží, Umyvadlo a kuchyňka, Lednička Waeco 40Lit., Sprcha uvnitř+Sprcha na palubě, Bimini pro zadní stín + kompletní sada pro uzavření lodi před větrem a stínem, Polštáře do kokpitu, Sada Sundeck na zádech , Plavecký žebřík, Blatníky, Stůl do kokpitu, Stolek do kabiny, GPS 7'+ (CHRIPS Fishfinder), Kompas, Tachometr, Navigační (námořní) mapy a námořní průvodce, Rádio Marine Fusion (Bluetoothe/USB/AUX/Tuner), Hák na člun, Zásuvka 12v + 220v, Dokovací zdroj 220V+Nabíječka+Solární systém, Elektrický kotevní systém + běžná kotva, Kompletní bezpečnostní vybavení na palubě, Kotvící a vyvazovací zařízení na palubě, 8 záchranných vest (všechny velikosti kojenecké - dospělé), Kotevní zařízení na palubě (6 blatníků, 4 lana), kompas, lékárnička (lékařská), navigační (námořní) mapy a nautické navádění, hasicí přístroj. .

Timeless, the latest Beneteau Antares ob 7 - year 2021 has its root in the three values of safety, simplicity and habitability that have been present since the beginning of this range. A reliable boat designed to enjoy coastal cruises! The Antares 7’s innovative flared-hull boasts safety and outstanding seakeeping, offering wonderful driving sensations. This outboard motorboat has a very elegant silhouette, thanks to her cap’s powerful V profile. ...

Timeless, the latest Beneteau Antares ob 7 - year 2021 has its root in the three values of safety, simplicity and habitability that have been present since the beginning of this range. A reliable boat designed to enjoy coastal cruises! The Antares 7’s innovative flared-hull boasts safety and outstanding seakeeping, offering wonderful driving sensations. This outboard motorboat has a very elegant silhouette, thanks to her cap’s powerful V profile. Simple and safe, an aft platform with a removable ladder provides access to the sea. This is closed off by a small gate when the boat is underway. Boat is ideal for explore Croatian coast for day trips or week cruise with family and friends. Boat is comfort for sleep 4 persons, ideal is for family of four! With this boat you can explore complete Croatian coast, our recommandation is Paleni islands, island Vis, Blue lagoon and Budikovac island, island Korčula and Brač with golden horn! Boat have FULL EQUIPMENT and is prepared for week sail. For any question feel free to contact us anytime! Boat Equipment: WC/Toilete with holding tank, Sink and kitchen, Fridge Waeco 40Lit., Shower inside+Shower on deck, Bimini for back shadow + complete set for closing boat from wind and for shadow, Cockpit cushions, Sundeck set on the back, Swim ladder, Fenders, Cockpit table, Cabine Table, GPS 7' + (CHRIPS Fishfinder), Compass, Tachometer, Navigation (Nautical) charts and nautical guide, Radio Marine Fusion (Bluetoothe/USB/AUX/Tuner), Boat hook, Socket 12v + 220v, Dock supply 220V+Charger+ Solar system, Electrical anchor system + regural anchor, Full safety equipment on board, Anchoring and mooring equipment on board, 8 life jackets safety pack ( All sizes baby - adult), Mooring equipment on board (6 fenders, 4 ropes), Compass, First aid kit (Medical), Navigation (Nautical) charts and nautical guid, Fire extinguisher. .


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Bénéteau - Antares 7 OB
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
8
Počet kajut
1
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
7,7
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
0,6
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Etanol
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Trogir

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Slevová akce majitele

01 úno - 30 dub 2024
-10%
22 zář - 31 říj 2024
-5%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Chladnička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Anemometr
Kompas

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (50 l)
Koupelna
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Final cleaning
Povinné
/ půjčení
Port fees
Povinné
/ den
Tourist tax
Povinné
/ den / osobu
Supplément skipper
/ den
SUP (Paddle boat) - with equipment
/ půjčení
Wakeboard with safety equipment and ropes
/ den
Water skii with safety equipment and ropes
/ den
Tube with safety equipment and ropes
/ den
Bedding 2 persons
/ půjčení
Bedding 4 persons
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 7 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Daniel
Daniel
Text byl přeložen automaticky
Přátelští a dobře organizovaní majitelé. Byli vždy dosažitelní, když jsme je potřebovali. Loď byla v pořádku :)
Friendly and good-organized owners. They were always attainable when we need them. The boat was fine to:)
Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
Ein genialer Urlaub auf dem Boot. Vermieter Spitze und jeder Zeit hilfsbereit. Das Boot war TOP hergerichtet und der Vermieter hat uns alles erklärt und hilfreiche Tips für Marinas/Restaurants/etc. gegeben. Sehr zu empfehlen. Danke an Antonio für den schönen Urlaub :)
{{ commentTranslate }}
Noreen
Noreen
Text byl přeložen automaticky
S Ivanem jsme měli skvělý den na vodě! Antonio byl při naší rezervaci velmi nápomocný a vstřícný a Ivan byl skvělý kapitán. Vzal nás na krásná, odlehlá místa. Velmi doporučuji! Děkuji za skvělý den!!
We had a great day out on the water with Ivan! Antonio was very helpful and accommodating with our booking and Ivan was a great skipper. He took us to beautiful, secluded locations. Would highly recommend! Thank you for a great day!!
Barbara
Barbara
Text byl přeložen automaticky
Moc hezký den s naším kapitánem Ivanem, koupali jsme se v modré laguně, jedli jsme v krásném přístavu, skákali jsme z útesu a pili koktejl v laguně, kde je vrak lodi Celkově úžasný den! Loď byla čistá a chráněná před sluncem Doporučuji !
Très chouette journée avec notre skipper Ivan, on a nagé dans le lagon bleu, on a mangé dans un petit port magnifique, on a sauté d’une falaise et on a bu un cocktail dans un lagon où se trouve une épave d’un bateau En gros journée magnifique ! Le bateau était propre et protégeait du soleil Je recommande !
Franz
Franz
Text byl přeložen automaticky
Velmi pěkný majitel dává dobré tipy
Sehr netter Vermieter gibt gute Tipps
Leonardo
Leonardo
Text byl přeložen automaticky
Všechno prostě perfektní, velmi přátelští, máme krásný den na plavbě :)
Everything just perfect,very friendly,we have a nice sailing day :)
André
André
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobrý a profesionální kontakt. Nekomplikovaný a flexibilní proces. Loď dle popisu ve výborném stavu.
Very good and professional contact. Uncomplicate and flexible process. Boat as described in excelent condition.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Antonio
Antonio
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den