Invictus 270 FX - 2019

Navrhl Benjamin - Odpovídá do ~1 dní
Nízká míra přijetí

Invictus 270 FX - 2019

Pro

Navrhl Benjamin - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 10
300 hp
8,1 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Les petites Vannetaises : l'Audacieuse

Text byl přeložen automaticky

Protože můžete plout celý den, vaše dny se mohou posunout v případě špatného počasí a naše lodě jsou nádherné nové jednotky s veškerým komfortem prémiových lodí, využijte výhod Invictus 270 FX díky (Skryté souřadnice)! Prvorozený z řady FX je určen pro sportovní vodáky. Je vybaven přívěsnými motory a jeho trup je navržen tak, aby nabízel vynikající výkon při naprosté bezpečnosti, a to i na rozbouřeném moři. Je to loď, která spojuje výkon a luxus díky ...

Protože můžete plout celý den, vaše dny se mohou posunout v případě špatného počasí a naše lodě jsou nádherné nové jednotky s veškerým komfortem prémiových lodí, využijte výhod Invictus 270 FX díky (Skryté souřadnice)! Prvorozený z řady FX je určen pro sportovní vodáky. Je vybaven přívěsnými motory a jeho trup je navržen tak, aby nabízel vynikající výkon při naprosté bezpečnosti, a to i na rozbouřeném moři. Je to loď, která spojuje výkon a luxus díky výběru rafinovaných barev, materiálů a tvarů, které z ní dělají skutečnou zábavnou loď. Z těchto důvodů nabízí FX 270 verzi pro „volný čas“ nebo „rybaření“ díky své široké a flexibilní palubě. Přední paluba obsahuje velký úložný prostor, speciálně vybavený pro umístění blatníků, sportovního a bezpečnostního vybavení. Otevřený prostor na přídi, ideální pro rybaření, lze vybavit další pohovkou a vytvořit tak jídelní kout. Lišta, vysoká a dobře chráněná, je integrována do konzoly a hlavní konstrukce čelního skla. V podpalubí se nachází šatna s WC doplňující výbavu této lodi, určené pro ty, kteří hledají sportovního a elegantního společníka na dobrodružství. Užijte si Morbihanský záliv, zátoku Quiberon, ostrovy Houat, Hoëdic a Belle-Ile na palubě Invictus 270FX s rodinou nebo přáteli bez omezení! Tato cena zahrnuje zpětný úklid.

Parce que vous pourrez naviguer toute la journée, que vos journées sont déplaçables en cas de mauvaise météo et que nos bateaux sont de magnifiques unités neuves avec tout le confort des bateaux premium, profitez de l'Invictus 270 FX grâce au (Coordonnées masquées) ! Le premier né de la gamme FX est destiné aux plaisanciers sportifs. Il est équipé de moteurs hors-bords et sa coque est étudiée pour offrir d’excellentes performances en toute sécurité, ...

Parce que vous pourrez naviguer toute la journée, que vos journées sont déplaçables en cas de mauvaise météo et que nos bateaux sont de magnifiques unités neuves avec tout le confort des bateaux premium, profitez de l'Invictus 270 FX grâce au (Coordonnées masquées) ! Le premier né de la gamme FX est destiné aux plaisanciers sportifs. Il est équipé de moteurs hors-bords et sa coque est étudiée pour offrir d’excellentes performances en toute sécurité, même par mer agitée. C’est un bateau qui allie performance et luxe grâce à une sélection de couleurs raffinées, de matériaux et de formes qui en font un véritable bateau de divertissement. C’est pour ces raisons que FX 270 propose une version «loisir» ou «pêche», grâce à son pont large et flexible. Le pont avant contient un grand espace de stockage, spécialement équipé pour accueillir les pares battages, les équipements de sport et de sécurité. L’espace ouvert à la proue, idéal pour la pêche, peut être équipé d’un canapé supplémentaire pour créer un coin repas. La barre, haute et bien protégée, est intégrée à la console et à la structure principale du pare-brise. Au-dessous du pont se trouve un vestiaire avec WC complétant l’équipement de ce bateau, conçu pour ceux qui recherchent un compagnon d’aventure sportif et élégant. Profitez du Golfe du Morbihan, de la baie de Quiberon, des îles d'Houat, Hoëdic et Belle-Ile à bord de l'Invictus 270FX en famille ou entre amis sans contrainte ! Ce tarif inclut le nettoyage du retour.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Invictus - Invictus 270 FX
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet toalet
1
Délka (m)
8,1
Šířka (m)
2,7
Ponor (m)
1
Motor
300hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
540 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Vannes
Vannes
La Trinité-sur-Mer
Île-aux-Moines
Arzon
Arradon

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
VHF

Hygiena

WC (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
Bouée ou wake ou ski ou paddle
/ půjčení
Départ autres ports
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Olivier
Olivier
Text byl přeložen automaticky
excellent accueil, super bateau, nous avons passé un excellent moment, à refaire
{{ commentTranslate }}
Olga
Olga
Text byl přeložen automaticky
Le bateau était top, la prise en main sans soucis. Merci à Benjamin et son équipe pour leur professionnalisme. Seul point d’attention pour la caution, il est important de vérifier le plafond des CB préalablement à la location.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Benjamin
Benjamin
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Od
/ den