Sunseeker Predator 60 - 2000

Navrhl Susana Leal - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~11h

Sunseeker Predator 60 - 2000

Pro

Navrhl Susana Leal - Odpovídá do ~11h

Osoby: 10
2000 hp
20 m
2000
Se skipperem

Více o Diamond

Text byl přeložen automaticky

Luxury Cruises Aboard the Diamond Yacht – Sunseeker predator 60 je plavidlo s kapacitou pro 10 cestujících. Zažijte luxus na palubě „Diamantové“ jachty, hledače slunce 60 a splňte si své sny z Vilamoura Marina. Objevte přírodní krásy od Vilamoury po jeskyně Benagil, Ria Formosa a Ponta da Piedade. Vydejte se na nevšední zážitek na palubě nádherné jachty „Diamond“ a proměňte své touhy v luxusní realitu počínaje úžasným přístavem Vilamoura Marina. Prozkoumejte ...

Luxury Cruises Aboard the Diamond Yacht – Sunseeker predator 60 je plavidlo s kapacitou pro 10 cestujících. Zažijte luxus na palubě „Diamantové“ jachty, hledače slunce 60 a splňte si své sny z Vilamoura Marina. Objevte přírodní krásy od Vilamoury po jeskyně Benagil, Ria Formosa a Ponta da Piedade. Vydejte se na nevšední zážitek na palubě nádherné jachty „Diamond“ a proměňte své touhy v luxusní realitu počínaje úžasným přístavem Vilamoura Marina. Prozkoumejte přírodní divy podél ohromujícího pobřeží Algarve. Připravte se na exkluzivní a personalizovanou cestu, kde se pohodlí a krása spojí v jedinečnou harmonii. Exkluzivní destinace: Plavte se směrem k jeskyním Benagil a obdivujte ohromující skalní útvary a křišťálově čisté vody, které charakterizují tuto přírodní podívanou. Prozkoumejte úchvatnou Ria Formosa a její ostrovy, chráněnou ekologickou svatyni, a ponořte se do klidných vod Ponta da Piedade v Lagosu, známého svými zlatými útesy a tajnými jeskyněmi. Personalizované luxusní cestování: Díky zkušenému a oddanému týmu na palubě je každý detail pečlivě naplánován, aby byla zajištěna vaše spokojenost. Od flexibilních itinerářů až po vysoce kvalitní služby, každý okamžik je luxusním zážitkem šitým na míru vašim přáním. Všechny naše plavby jsou naplánovány tak, aby poskytovaly exkluzivní zážitek, kde záleží na detailech. Všechny naše plavby zahrnují: Champagne Laurent Perrier, Prosecco, Pivo, Voda, Nealkoholické nápoje, Cheeseboard, Čerstvé ovoce, Chipsy a ořechy.

Luxury Cruises Aboard the Diamond Yacht – Sunseeker predator 60 is a vessel with a capacity for 10 passengers. Experience luxury aboard the “Diamond” yacht, a sunseeker predator 60 and make your dreams come true from Vilamoura Marina. Discover the natural beauty from Vilamoura to the Benagil Caves, Ria Formosa and Ponta da Piedade. Embark on an extraordinary experience aboard the exquisite yacht “Diamond” and turn your desires into a luxurious ...

Luxury Cruises Aboard the Diamond Yacht – Sunseeker predator 60 is a vessel with a capacity for 10 passengers. Experience luxury aboard the “Diamond” yacht, a sunseeker predator 60 and make your dreams come true from Vilamoura Marina. Discover the natural beauty from Vilamoura to the Benagil Caves, Ria Formosa and Ponta da Piedade. Embark on an extraordinary experience aboard the exquisite yacht “Diamond” and turn your desires into a luxurious reality starting from the stunning Vilamoura Marina. Explore the natural wonders along the stunning Algarve coastline. Prepare for an exclusive and personalized journey where comfort and beauty merge into a unique harmony. Exclusive Destinations: Sail towards the Benagil Caves, marvelling at the stunning rock formations and crystal-clear waters that characterize this natural spectacle. Explore the stunning Ria Formosa and its islands, a protected ecological sanctuary, and dive into the tranquil waters of Ponta da Piedade in Lagos, known for its golden cliffs and secret caves. Personalized Luxury Travel: With an experienced and dedicated team on board, every detail is meticulously planned to ensure your satisfaction. From flexible itineraries to high-quality service, each moment is a luxury experience tailored to your desires. All our cruises are planned to provide an exclusive experience where details make all the difference. All our cruises include: Champagne Laurent Perrier, Prosecco, Beer, Water, Soft drinks, Cheeseboard, Fresh fruit, Chips, and nuts.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Jachta
Značka - Model
Sunseeker - Predator 60
Rok výroby
2000
Povolená kapacita
10
Počet kajut
3
Počet lůžek
1
Délka (m)
20
Šířka (m)
5,1
Ponor (m)
1,5
Motor
2000hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Vilamoura

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Malý člun
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Klimatizace

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně
Laurent Perrier Champagne, Freixenet Cava, Portuguese wine, beer, soft drinks, tapas fresh fruit
Povinné
Zdarma
Diesel, insurance and crew.
Povinné
Zdarma
Stand Up Paddle Boards
Zdarma
Snorkelling Equipment
Zdarma
Beach Towels
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Mathieu
Mathieu
Text byl přeložen automaticky
Superbe bateau. Superbe crew. Couché de soleil incroyable et comme on l’imaginait. Enfin, satisfaction personnelle car j’ai pu faire profiter de cette magnifique expérience à mes parents qui n’ont pas l’habitude de voyage. Un grand merci à Sara également pour avoir organisée cette virée en mer. Je recommande a 10000%.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Susana Leal
Susana Leal
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 11 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Španělština, Francouzština
Od
/ den