Intermare 37 Fly - 2004

Navrhl Eric - Odpovídá do ~1h

Intermare 37 Fly - 2004

Pro

Navrhl Eric - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
560 hp
11,7 m
2004
Se skipperem

Více o Grande Horizontale

Text byl přeložen automaticky

Zkušenosti s charterem soukromých jachet, MALTA. Užijte si klidný luxus objevování ohromujícího maltského pobřeží na pohodlné, vkusné a dobře udržované jachtě Cabin Cruiser s Flybridge, podávané s lahodným bezplatným světlem, svěžími a rafinovanými předkrmy po celou dobu plavby. Naším cílem je ponechat vám co nejvíce svobody, včetně flexibilních časů odjezdů, trvání a destinací v maltských vodách. Grande Horizontale je malá motorová jachta, dostatečně ...

Zkušenosti s charterem soukromých jachet, MALTA. Užijte si klidný luxus objevování ohromujícího maltského pobřeží na pohodlné, vkusné a dobře udržované jachtě Cabin Cruiser s Flybridge, podávané s lahodným bezplatným světlem, svěžími a rafinovanými předkrmy po celou dobu plavby. Naším cílem je ponechat vám co nejvíce svobody, včetně flexibilních časů odjezdů, trvání a destinací v maltských vodách. Grande Horizontale je malá motorová jachta, dostatečně velká pro pohodlí, rychlost a soukromí, ale dostatečně malá na to, aby ji řídil jen sympatický, ale diskrétní kapitán. To vám dává volnost užívat si loď, jako by byla vaše vlastní. Jachta je rychlá a zábavná na venkovním můstku, přídi a zádi, zatímco má chladný a elegantní klasický interiér s klimatizovanými kajutami (v přístavu), salonem, kuchyní a koupelnami. Vyplouváme z majestátního maltského přístavu Grand Harbour v Birgu (Vittoriosa), jednom z nejkrásnějších přístavů světa. Bylo to starobylé sídlo flotily Maltézských rytířů a Britského královského námořnictva a o to úchvatnější pohled z moře. Nenechte si ujít žádnou cestu na Maltu! I když milujeme oslavy, naším povoláním není být hlučná párty loď, ale spíše vás vzít do některých z nejkrásnějších a nejexkluzivnějších maltských zátok a zálivů, daleko od chaosu masových turistických center. Aby byla zcela transparentní, není vždy možné bezpečně zakotvit v přeplněné Modré laguně Comino. Rádi vás tam vezmeme, abyste ho navštívili, ale poté si vychutnáme skrytou pokladnici idyličtějších zátok na Maltě nebo zakotvíme v přilehlé zátoce. Přestože je licencováno pro 11 hostů plus Skipper, preferujeme to ponechat na 8 osob, abychom si zajistili maximální pohodlí. Zde jsou naše all-inclusive ceny, jejichž cílem je udržet věci co nejjednodušší, abyste si mohli užít bezstarostný den bez obav ze skrytých nebo nepředvídaných poplatků: GRANDE HORIZONTALE ALL-INCLUSIVE CENY (včetně 30nm paliva, skipperu, nealkoholických nápojů, světla Středomořské občerstvení, vybavení na šnorchlování, kajak, DPH, daně, úklid a provize) 225 EUR ZA HODINU (minimálně 4 hodiny) PŮLDEN (4 hodiny): 900 EUR CELÝ DEN (8 hodin): 1 600 EUR (11% sleva) Pro chartery Při rezervaci 48 hodin předem může být poskytnuto podrobné kompletní menu pro volitelné kulinářské zážitky.

The Private Yacht Charter Experience, MALTA. Enjoy the quiet luxury of exploring the stunning Maltese coastline in a comfortable, tasteful and well kept Cabin Cruiser yacht with Flybridge, served with delicious complimentary light, fresh and refined hor d'oeuvres throughout the cruise. We aim at leaving you as much freedom as possible, including flexible departure times, durations and destinations within Maltese waters. The Grande Horizontale ...

The Private Yacht Charter Experience, MALTA. Enjoy the quiet luxury of exploring the stunning Maltese coastline in a comfortable, tasteful and well kept Cabin Cruiser yacht with Flybridge, served with delicious complimentary light, fresh and refined hor d'oeuvres throughout the cruise. We aim at leaving you as much freedom as possible, including flexible departure times, durations and destinations within Maltese waters. The Grande Horizontale is a small motor yacht, large enough for comfort, speed, and privacy but small enough to be manned by just the personable yet discreet Captain. This leaves you the leisure to enjoy the boat as if it were your own. The yacht is fast and fun on the outdoor flybridge, bow, and stern, whereas it has a cool and elegant classic interior, with air-conditioned cabins (while in the marina,) salon, kitchen and bathrooms. We depart from Malta's majestic Grand Harbour in Birgu (Vittoriosa,) one of the world's most beautiful ports. It was the ancient seat of the fleets of the Knights of Malta and the British Royal Navy, and all the more breathtaking seen from the sea. Not to be missed on any trip to Malta! As much as we love celebrations, our vocation is not as a raucous party boat, but rather to take you to some of Malta's most beautiful and exclusive coves and bays, far from the chaos of mass-tourism hotspots. In order to be totally transparent, it is not always feasible to anchor safely in Comino's crowded Blue Lagoon. We will be pleased to take you there to visit it, but will then proceed to enjoy the hidden treasure trove of Malta's more idyllic bays, or anchor in an adjacent bay. Although licenced for 11 guests plus Skipper, we prefer to keep it to 8 guests in order to insure maximum comfort. Here are our all-inclusive prices, aimed at keeping things as simple as possible so that you may enjoy a carefree day, without worrying about hidden or unforeseen charges: GRANDE HORIZONTALE ALL-INCLUSIVE PRICES (including 30nm fuel, Skipper, soft drinks, light Mediterranean snacks, snorkeling equipment, kayak, VAT, taxes, cleaning and commissions) €225 PER HOUR (minimum 4 hours) HALF DAY (4 hours): €900 FULL DAY (8 hours): €1600 (11% discount) For charters booked 48 hours in advance, a detailed full menu may be provided for optional fine dining experiences.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 23:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Intermare - 37 Fly
Rok výroby
2004
Povolená kapacita
8
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Počet toalet
2
Délka (m)
11,7
Šířka (m)
3,8
Ponor (m)
2
Motor
560hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
700 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Vittoriosa
Valletta

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Palandy
(Skipper)
Koupelna: 1

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Klimatizace
Rozkládací pohovka
Flybridge
Koupací platforma
Topení
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Kávovar
Chladnička
Mikrovlnná trouba

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
TV
Venkovní reproduktory
Držák na pruty
Kanoe nebo kajak
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Malý člun
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
Speedometer
Kompas
Radar

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ půjčení
Soft drinks and 1 complementary bottle of Prosecco
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Nancy
Nancy
Text byl přeložen automaticky
Captain Eric, we had the most incredible time on your yacht! The trip was spectacular from start to finish. The water was beautiful and perfect for swimming & kayaking. Our lunch with the stunning view around us was so delish. Thank you for being the best host and for showing us some of your favourite spots!
{{ commentTranslate }}
Stijn
Stijn
Text byl přeložen automaticky
Eric is a very nice guy and a great shipper to show you the most beautiful bays around malta. The boat was very nice and spacious and equipped with a kayak to explore the cliffs and caves. Definitely recommended if you want a relaxed boatday while staying in Malta!! Eric thank you, we had very nice day.
{{ commentTranslate }}
Pedro
Pedro
Text byl přeložen automaticky
What a day! The boat was great, very spacious and confortable. Eric was a great skipper. We didn’t have any plans on where to go and left it up to him to decide and it was definitely a great decision. We started with a great swim at a quiet spot which was breathtaking and after lunch went on to Blue Lagoon. Thanks a lot Eric. Will definitely contact you again when back in Malta!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Eric
Eric
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Francouzština, Itálie, Němčina, Španělština
Od
/ den
Zrušení zdarma