Quicksilver Activ 675 Open - 2018

Navrhl Danijel - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Quicksilver Activ 675 Open - 2018

Pro

Navrhl Danijel - Odpovídá do ~1h

Osoby: 9
200 hp
7 m
2018
Bez skippera

Více o Quicksilver 675 Activ Open 200HP

Text byl přeložen automaticky

Sportovní a dynamický design Activ 675 Open nutí zatáčet. Vyrazte na vodu se skupinou maximálně 8 lidí a prozkoumejte všechny vlastnosti lodi. Sedadla pilota a druhého pilota s překlápěcí podložkou a otočným kloubem jsou dodávána s novými podpěrami podstavců sedadel ze skelných vláken pro lepší pohodlí při řízení a kormidlo lodi se může pochlubit integrovanými držáky nápojů, odkládací přihrádkou a montážním prostorem pro 7” GPS/Chart Plotter. ...

Sportovní a dynamický design Activ 675 Open nutí zatáčet. Vyrazte na vodu se skupinou maximálně 8 lidí a prozkoumejte všechny vlastnosti lodi. Sedadla pilota a druhého pilota s překlápěcí podložkou a otočným kloubem jsou dodávána s novými podpěrami podstavců sedadel ze skelných vláken pro lepší pohodlí při řízení a kormidlo lodi se může pochlubit integrovanými držáky nápojů, odkládací přihrádkou a montážním prostorem pro 7” GPS/Chart Plotter. Otočné opěradlo umožňuje snadný a ničím nerušený přístup k plaveckým plošinám. Na přídi Activ 675 Open najdete integrovanou skříňku na kotvu/lano s volitelným elektrickým navijákem. Activ 675 Open byl navržen s ohledem na vaše oblíbené outdoorové aktivity. Chcete se věnovat plavbě, lehkému rybaření nebo vodnímu lyžování? Vaším přáním je rozkaz lodi. Prostorná příď se také přemění na opalovací salonek a jídelní kout. Včetně stolku pro 4 a integrovaných držáků nápojů. Díky otočným sedadlům pilotů je také možné si uvolněně popovídat s celou skupinou shromážděnou v prostoru kokpitu. Kompaktní kabina nabízí úkryt a je ideální pro zdřímnutí.

The Activ 675 Open’s sportive and dynamic design makes heads turn. Hit the water with a group of maximum 8 people and explore all of the boat’s features. The pilot and co-pilot bucket seats with flip bolster and swivel comes with new fiberglass seat pedestals supports for an improved piloting comfort and the boat’s helm boasts integrated cup holders, a storage tray and a mounting space for a 7” GPS/Chart Plotter. A pivoting backrest allows an easy ...

The Activ 675 Open’s sportive and dynamic design makes heads turn. Hit the water with a group of maximum 8 people and explore all of the boat’s features. The pilot and co-pilot bucket seats with flip bolster and swivel comes with new fiberglass seat pedestals supports for an improved piloting comfort and the boat’s helm boasts integrated cup holders, a storage tray and a mounting space for a 7” GPS/Chart Plotter. A pivoting backrest allows an easy and unobstructed access to the swim platforms. On the bow of the Activ 675 Open, you’ll find an integrated anchor/line locker with an optional electric windlass. The Activ 675 Open has been designed with your favourite outdoors activities in mind. Want to do some cruising, light fishing or water skiing? Your wish is the boat’s command. The spacious bow also converts into a sun lounge and a dining area. Table for 4 and integrated cup holders included. Thanks to the pivoting pilot seats, it’s also possible to have a relaxed chat with the whole group gathered in the cockpit area. A compact cabin offers shelter and is ideal for taking a nap.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 19:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Quicksilver - Activ 675 Open Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
9
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
240 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Zadar

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Lanový elektrický naviják
Speedometer

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Zábava

Brýle, šnorchl, ploutve

Energie

USB zástrčka

Celkové hodnocení nájemců

3.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Brahim
Brahim
Text byl přeložen automaticky
bateau de très bonne qualité mais la douche d'eau douce était vide et une partie la caution a été gardé pour une rayure que nous sommes sur de ne pas avoir fait. Nous n'avions pas vérifié avant partir l'état général du bateau (sous la coque...) donc pensé à bien le faire!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Danijel
Danijel
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den