Aquamar Samoa 19 - 2005

Navrhl Tonci - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~4h

Aquamar Samoa 19 - 2005

Pro

Navrhl Tonci - Odpovídá do ~4h

Osoby: 5
60 hp
5,8 m
2005
S nebo bez skippera

Více o Aquamar Samoa19

Text byl přeložen automaticky

Superfresh nově zrekonstruovaný Aquamar Samoa19. Ideální malý člun pro vaše každodenní vodní dobrodružství. Loď je plně renovovaná v roce 2023 a plně vybavená as Mercury 60hp je perfektní malá loď pro menší skupiny. Aquamar Samoa 19 je klasický člun se středovou konzolou s přední částí, která se mění na velkou sluneční terasu a zadní sedadlo. Loď je registrována pro 6 osob, ale ideální pro menší skupiny do 4 osob. Má přední stolek, který je ideální ...

Superfresh nově zrekonstruovaný Aquamar Samoa19. Ideální malý člun pro vaše každodenní vodní dobrodružství. Loď je plně renovovaná v roce 2023 a plně vybavená as Mercury 60hp je perfektní malá loď pro menší skupiny. Aquamar Samoa 19 je klasický člun se středovou konzolou s přední částí, která se mění na velkou sluneční terasu a zadní sedadlo. Loď je registrována pro 6 osob, ale ideální pro menší skupiny do 4 osob. Má přední stolek, který je ideální pro snídani na vodě, sladkovodní sprchu, 90l nádrž na benzín, navigaci a vyhledávač ryb Hummingbird Navionics, reproduktor JBL atd. Pokud máte zkušenosti s řízením lodi a platný lodní průkaz, můžete si vzít loď vy sám. Při zapůjčení lodi je nutné předložit platný lodní průkaz. Pokud ne, můžete se nechat jedním z našich profesionálních kapitánů vzít na dovolenou vašich snů. Cena za kapitána je 100 EUR za den. Kauce za pronájem bez lodi je 300 EUR na místě. Vezměte prosím na vědomí, že palivo není zahrnuto v ceně pronájmu lodi. Pokud máte nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat na platformě SamBoat pro více informací. Brzy se uvidíme!

Superfresh newly renovated Aquamar Samoa19. Ideal small boat for your daily water adventures. Boat is fully renovated in 2023 and fully equipped and with Mercury 60hp is a perfect little boat for smaller groups. Aquamar Samoa 19 is classic center console boat with front area that turns into large sundeck and back seat. Boat is registered for 6 person but ideal for smaller groups up to 4 person. It has front table that is perfect for breakfast on the ...

Superfresh newly renovated Aquamar Samoa19. Ideal small boat for your daily water adventures. Boat is fully renovated in 2023 and fully equipped and with Mercury 60hp is a perfect little boat for smaller groups. Aquamar Samoa 19 is classic center console boat with front area that turns into large sundeck and back seat. Boat is registered for 6 person but ideal for smaller groups up to 4 person. It has front table that is perfect for breakfast on the water, fresh water shower, 90L gasoline tank, Hummingbird Navionics navigation and fishfinder, JBL speaker etc. If you have experience in navigating a boat and a valid boat license, you can take the boat yourself. A valid boat license must be presented upon a boat rental. If no, you can let one of our professional skippers take you on a holiday of your dreams. Skipper price is extra 100 EUR per day. Security deposit for bareboat charter is 300 EUR on the spot. Please note that the fuel is not included in the boat rental price. If you have any questions, you can contact me on SamBoat platform for more info. See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Aquamar - Samoa 19
Rok výroby
2005
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5,8
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
0,5
Motor
60hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
90 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Zadar

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
Speedometer
Kompas

Hygiena

Sprcha

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Thomas
Thomas
Text byl přeložen automaticky
Wir waren sehr zufrieden. Super netter Kontakt und klasse Boot. Kann ich nur jedem empfehlen :)
{{ commentTranslate }}
Oliver
Oliver
Text byl přeložen automaticky
Besser geht es nicht! Wir (Familie) hatten einen wunderschönen Tag auf einem erstklassigen Boot. Tonci ist super nett, mehr als fair, kompetent in der Beratung und Erklärung und sein Service ist überdurchschnittlich. ( z.B. Einweisung spontan einen Tag vor Charter im Yachthafen, Betreuung tagsüber via (Skryté souřadnice) über Spots, Wetter, Routen,..).Uneingeschränkte Empfehlung von uns! 5 Deluxe Sterne!
{{ commentTranslate }}
Romain
Romain
Text byl přeložen automaticky
Je recommande Toni pour la location de vos bateaux. Explications clairs pour récupérer le bateau et grande réactivité. Petit plus beaucoup d’indications pour profiter des meilleurs endroits et prêt de palmes masque et tubas pour snorkelling ainsi qu’une enceinte pour profiter de la journée !!! Encore merci à lui nous avons passés une journée magique !!!
{{ commentTranslate }}
Amber
Amber
Text byl přeložen automaticky
I had the best experience with Tonci. He provided us with highlights where we could go and there was bad weather coming up and checked in with us. He made our day such a great experience and I would highly recommend him to anyone.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Tonci
Tonci
Osvědčený majitel
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma