Quicksilver Activ 675 Open - 2011

Navrhl Boris - Odpovídá do ~1 dní

Quicksilver Activ 675 Open - 2011


Navrhl Boris - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
150 hp
6,8 m
2011
S nebo bez skippera

Více o Quicksilver 675 Open (Chase)

Text byl přeložen automaticky

Trávíte letní dovolenou v Chorvatsku? Vezměte si náš krásný Quicksilver Activ 675 Open a prozkoumejte to nejlepší ze souostroví Zadar! Tento 6,75metrový motorový člun je dodáván s motorem Mercury Verado 150 hp. Celkem se zde může ubytovat až 8 osob (kapitán + 7 hostů). V roce 2021 je plně zrekonstruován a je vám k dispozici! Přijďte a buďte jedním z jeho prvních hostů! Velkorysé a pohodlné sezení vpředu se rychle přeloží, aby se spojilo se ...

Trávíte letní dovolenou v Chorvatsku? Vezměte si náš krásný Quicksilver Activ 675 Open a prozkoumejte to nejlepší ze souostroví Zadar! Tento 6,75metrový motorový člun je dodáván s motorem Mercury Verado 150 hp. Celkem se zde může ubytovat až 8 osob (kapitán + 7 hostů). V roce 2021 je plně zrekonstruován a je vám k dispozici! Přijďte a buďte jedním z jeho prvních hostů! Velkorysé a pohodlné sezení vpředu se rychle přeloží, aby se spojilo se sedadlem v přední části kokpitu a vytvořilo opalovací podložku pro malé uctívání slunce. Má vše, co potřebujete pro bezstarostnou plavbu na lodi: stříšku bimini, koupací žebřík, opalovací polštáře, 12V zásuvku do auta (2 USB nabíječky), navigační světla, pojištění na plné krytí... Poznámka: - Kapitánovi se platí příplatek 70 EUR (na místě v hotovosti) - Charter bareboat vyžaduje kauci 400 EUR (na místě v hotovosti) - Palivo není zahrnuto v ceně Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte nás prostřednictvím SamBoat. Rádi Vás přivítáme v Zadaru.

You are spending your summer vacation in Croatia? Take our beautiful Quicksilver Activ 675 Open and explore the best of Zadar archipelago! This 6.75 meter motorboat comes with Mercury Verado 150 hp engine. It can accommodate up to 8 people in total (skipper + 7 guests). It is fully refited in 2021 and it is available for you! Come and be one of its first guests! The generous and comfortable seating up front quickly folds over to connect with ...

You are spending your summer vacation in Croatia? Take our beautiful Quicksilver Activ 675 Open and explore the best of Zadar archipelago! This 6.75 meter motorboat comes with Mercury Verado 150 hp engine. It can accommodate up to 8 people in total (skipper + 7 guests). It is fully refited in 2021 and it is available for you! Come and be one of its first guests! The generous and comfortable seating up front quickly folds over to connect with the seating in front of the cockpit to create a sun pad for a little sun worship. It has everything you need for a careless boating experience: bimini top, bathing ladder, sun cushions, 12V car type socket (2 USB charger), navigation lights, full-coverage insurance... Please note: - Skipper is paid 70 EUR extra (on spot in cash) - Bareboat charter requires 400 EUR security deposit (on spot in cash) - Fuel is not included in the cost If you have any inquiries, just contact us through SamBoat. We will be happy to welcome you in Zadar.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Quicksilver - Activ 675 Open Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2011
Povolená kapacita
8
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
6,8
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
1
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Zadar

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Sonar
Speedometer

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
SUP board
/ půjčení
Snorkelling equipment
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 6 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Vial
Vial
Text byl přeložen automaticky
To bylo perfektní ! Děkuji moc Borisi.
It was perfect ! Thank you very much Boris.
Ian
Ian
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme skvělý den na Borisově lodi. Loď byla extrémně čistá a dobře připravená a Boris pro nás poskytl chladící box s vodou a občerstvením, spoustu informací o zátokách a plážích k návštěvě a dal nám skvělé doporučení na oběd.
We had a great day out on Boris' boat. The boat was extremely clean and well-prepared and Boris provide a cool box with water and snacks for us, lots us information about bays and beaches to visit and gave us a wonderful recommendation for lunch.
Da
Da
Text byl přeložen automaticky
Perfektní den na lodi ve skvělém stavu. Boris nám dal seznam věcí, které je třeba udělat s GPS souřadnicemi. Byl to báječný den!!!! Díky za všechno
Une journée parfaite dans un bateau en super état. Boris nous a donné un listing de choses à faire avec les cordonnés GPS. C’était une super journée !!!! Thanks for all
Andreas
Andreas
Text byl přeložen automaticky
Měl jsem skvělý výlet. Příjemný kapitán. Chorvatsko od moře krásné zátoky. Pokud opět v Chorvatsku výlet lodí, tak s Borisem.
Mega schönen Ausflug gehabt. Angenehmer Skipper. Kroatien vom Meer aus wunderschöne Buchten. Wenn wieder in Kroatien eine Bootsfahrt dann mit Boris.
Jakob
Jakob
Text byl přeložen automaticky
Komunikace s Borisem byla skvělá, okamžitě odpověděl velmi dobrou angličtinou a dokonce nám nabídl pronájem lodi v jiný den kvůli špatné předpovědi počasí. Jeho loď je ve skvělém stavu a má perfektní velikost a výkon pro 6 osob na 9 hodin na lodi. Požádali jsme o pěkná místa na šnorchlování a on dokázal poukázat na mnoho různých míst pro perfektní prohlídku. Byla to pro nás pecka, ještě jednou děkujeme!
The communication with Boris was superb, he answered right away in very good english and even offered us to rent the boat on a different day due to the bad weather forecast. His boat is in great condition and has the perfect size and power for 6 people for 9 hours on the boat. We asked for nice snorkeling spots and he was able to point out many different locations for a perfect tour. It was a blast for us, thanks again!
Michel
Michel
Text byl přeložen automaticky
Skvělá loď Boris je flexibilní a vstřícný, pokud může Skvělé přivítání Doporučit
Excellent bateau Boris est flexible et arrangeant s’il peut Excellent accueil A recommander

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Boris
Boris
Člen od 2019
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den