Menorquin-Yachts Menorquin Yachts 120 - 2005

Navrhl Yves - Odpovídá do ~1h

Menorquin-Yachts Menorquin Yachts 120 - 2005

Pro

Navrhl Yves - Odpovídá do ~1h

Osoby: 11
400 hp
12,4 m
2005
Se skipperem

Více o APETAHI

Text byl přeložen automaticky

Tento klasický MENORQUIN 120 překvapí svými vlastnostmi a skutečným množstvím prostor určených k užívání si moře. Zádi dominuje velká prostorná terasa a zadní plošina, která zdaleka nepůsobí jako apendix, ale formálně splývá s trupem a dodává mu ještě štíhlejší profil. APETAHI je krásná tradiční loď Llaut Menorquin o délce 12,4 m s největším komfortem, který můžete najít uvnitř i vně lodi. Jde o řemeslné dílo, které si můžete pronajmout se všemi funkcemi ...

Tento klasický MENORQUIN 120 překvapí svými vlastnostmi a skutečným množstvím prostor určených k užívání si moře. Zádi dominuje velká prostorná terasa a zadní plošina, která zdaleka nepůsobí jako apendix, ale formálně splývá s trupem a dodává mu ještě štíhlejší profil. APETAHI je krásná tradiční loď Llaut Menorquin o délce 12,4 m s největším komfortem, který můžete najít uvnitř i vně lodi. Jde o řemeslné dílo, které si můžete pronajmout se všemi funkcemi moderních lodí. Pokud si chcete užít Menorcu s poklidnou navigací, je to par excellence navigace Apetahi. Jeho konzistence a stabilita ve vodě z něj činí perfektní člun pro všechny druhy aktivit, jako je rekreační plavba nebo sportovní rybolov, a odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Je pohodlná, bezpečná a luxusní loď se současnými technologiemi a zachováním klasické image. Uvnitř se cítíte jako doma, se dvěma koupelnami, dvěma ložnicemi, obývací pokoj je také ložnicí (jako doma) s kuchyní, TV ... velmi velmi prostorný. Venku v přídi se můžete opalovat na obrovské ploše, která nikdy nekončí, na zádi ideální místo k jídlu, nekonečné hry karet (nejlépe mus) a v Fly možná pořádají párty, to vše zároveň. Na zádi má vanu, která dělá chuligána všechno a ještě víc, je velmi pohodlné koupat se, opalovat se. Doporučujeme vám poznat zátoky ostrova Menorca s APETAHI za dva nebo tři dny v týdnu, zažít východ slunce na moři, koupel a ticho.

This classic MENORQUIN 120 surprises with its characteristics and the real profusion of spaces dedicated to enjoying the sea. The stern is dominated by the large, spacious terrace and the rear platform, which, far from appearing as an appendix, formally merges with the hull and gives it an even slimmer profile. APETAHI is a beautiful Llaut Menorquin of 12,4 m traditional boat with the greatest comfort you can find both inside and outside the boat. ...

This classic MENORQUIN 120 surprises with its characteristics and the real profusion of spaces dedicated to enjoying the sea. The stern is dominated by the large, spacious terrace and the rear platform, which, far from appearing as an appendix, formally merges with the hull and gives it an even slimmer profile. APETAHI is a beautiful Llaut Menorquin of 12,4 m traditional boat with the greatest comfort you can find both inside and outside the boat. It is a work of crafts that you can rent with all functionalities of modern ships. If you want to enjoy Menorca with a leisurely navigation, this is, par excellence, the Apetahi navigation. Its consistency and stability in the water make it a perfect boat for all kinds of activities, such as recreational boating or sport fishing, and resistant to adverse weather conditions. Is a comfortable, safe and luxurious boat with current technologies and preserving a classic image. Inside you feel at home, with two bathrooms, two bedrooms, the living room is also a bedroom (like at home) with kitchen, tv ... very very spacious. Outside in the bow you can sunbathe on a huge surface that never ends, in the stern ideal place to eat, endless games of cards (preferably mus) and in the Fly they may be throwing a party, all at the same time. In the stern it has a bathtub to do the hooligan everything and more, being very comfortable to bathe, sunbathe. We propose you to know the coves of the island of Menorca with the APETAHI in two or three, a week days, have the experience of sunrise at sea, a bath and silence.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 19:30
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Menorquin-Yachts - Menorquin Yachts 120
Rok výroby
2005
Povolená kapacita
11
Počet kajut
2
Počet lůžek
6
Počet toalet
2
Délka (m)
12,4
Šířka (m)
4,1
Ponor (m)
3
Motor
400hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Mahón

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Počet lůžek: 2

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Plancha

Navigace

GPS
Sonar
Autopilot
VHF
AIS
Ochranná síť

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Gasoil
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Leanne
Leanne
Text byl přeložen automaticky
We cannot recommend the Apetahi enough. As a group of family & friends with children. The boat was perfect to explore. Adriaan was so accommodating and navigated us to some beautiful spots where we enjoyed swimming, sun bathing and use of the paddle board. We would without doubt book again if back in the area.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Yves
Yves
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den