Traditional Wood Wood - 1997

Traditional Wood Wood - 1997

Pro

Navrhl Grigoris - Odpovídá do ~4h

Osoby: 9
225 hp
12 m
1997
Se skipperem

Více o SAINT JOHN

Text byl přeložen automaticky

Objevte přírodní krásy ostrova Mykonos prozkoumáním odlehlého, nedotčeného pláže, které málokdo zná nebo navštěvuje nejznámější a nejkosmopolitnější jih pobřeží, které je domovem některých z nejlepších plážových barů na světě. Grigoris, zkušený kapitán, který se narodil a vyrostl na ostrově Mykonos a je hrdý majitel krásné dřevěné tradiční lodi pořádá výlety a akce založené na skutečná mykonská pohostinnost! Udělejte si výlet lodí k úžasným ...

Objevte přírodní krásy ostrova Mykonos prozkoumáním odlehlého, nedotčeného pláže, které málokdo zná nebo navštěvuje nejznámější a nejkosmopolitnější jih pobřeží, které je domovem některých z nejlepších plážových barů na světě. Grigoris, zkušený kapitán, který se narodil a vyrostl na ostrově Mykonos a je hrdý majitel krásné dřevěné tradiční lodi pořádá výlety a akce založené na skutečná mykonská pohostinnost! Udělejte si výlet lodí k úžasným písečným břehům a ponořte se do křišťálově čisté modré vody a zároveň si užívat řeckého slunce s výhledem na ostrov Delos. Relax při zvuku moře a sledovat, jak se barvy oblohy mění, zatímco slunce zapadá nad Egejským mořem. Ať už chcete nabídnout jedinečný den svým přátelům a rodině, stylově oslavit narozeniny, uspořádat rozlučku se svobodou nebo si užít romantickou plavbu na líbánkách, dokážeme vyhovět i vašim nejnáročnějším požadavkům! Ve všech našich jednodenních výletech vám nabízíme místní lehké občerstvení, saláty, víno, nealkoholické nápoje a vodu. ______________________________ Flexibilní časy přihlášení/odhlášení K dispozici jsou také plavby při západu slunce. __________________ DŮLEŽITÁ POZNÁMKA. Ceny jsou pro skupiny do 5 osob Pro skupiny 6-9 osob je k základní ceně příplatek 150 EUR.

Discover the natural beauty of Mykonos Island by exploring the remote, pristine beaches that few people know or visit the most famous and cosmopolitan southern coast which is home to some of the best beach bars worldwide. Grigoris, an experienced captain born and raised on Mykonos island and proud owner of a beautiful wooden traditional boat organizes trips and events based on the genuine Mykonian hospitality experience! Take a boat trip ...

Discover the natural beauty of Mykonos Island by exploring the remote, pristine beaches that few people know or visit the most famous and cosmopolitan southern coast which is home to some of the best beach bars worldwide. Grigoris, an experienced captain born and raised on Mykonos island and proud owner of a beautiful wooden traditional boat organizes trips and events based on the genuine Mykonian hospitality experience! Take a boat trip to some amazing sand shores and dive into crystal clear blue waters while enjoying the Greek sun overlooking the island of Delos. Relax by the sound of the sea and watch as the sky colors change while the sun is setting over the Aegean Sea. Whether you are looking to offer a unique day to your friends and family, celebrate your birthday in style, throw a bachelor’s party, or enjoy a romantic honeymoon cruise, we can accommodate even your most demanding request! In all our day trips we offer you local light snacks, salads, wine, soft drinks and water. ____________________________ Flexible check in/out times Sun set cruises also available. _________________ IMPORTANT NOTE. price displayet are for groups of up 5 people For groups of 6-9 people there is an extra charge of 150 EUR on top of the base price.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 16:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Traditional Wood - Wood
Rok výroby
1997
Povolená kapacita
9
Počet kajut
1
Počet toalet
1
Délka (m)
12
Šířka (m)
3,7
Motor
225hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
500 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Mykonos (City)
Mykonos (Island)

Používání

Plavba
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
VHF
Kompas

Hygiena

WC (1)
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Ručníky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Kuchyň

Vařič
Dřez

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sophie
Sophie
Text byl přeložen automaticky
We had a wonderful day with Grigoris. His communication was 10/10 and he was extremely welcoming when we boarded the boat. It is much larger in person than it looks on the photos. He laid on a lovely lunch spread for us and allowed us to play our music all day long and took us to our own private beach. Would 100% recommend. Highlight of our trip to Mykonos!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Grigoris
Grigoris
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den