Traditional - 1996

Navrhl Sarantis - Odpovídá do ~6h

Traditional - 1996

Pro

Navrhl Sarantis - Odpovídá do ~6h

Osoby: 12
230 hp
10 m
1996
Se skipperem

Více o Mermelehas

Text byl přeložen automaticky

Naše tradiční loď s místním kapitánem je nejlepší způsob, jak objevit jižní pobřeží Mykonosu a mořské jeskyně Tragonisi nebo Delos a Rhenia (pokud to počasí dovolí) v bezpečné a soukromé denní plavbě. Užijete si teplo řecké řecké pohostinnosti, zastavte se na jakékoli pláži, kterou chcete, šnorchlujte na odlehlých plážích a vychutnejte si lehké občerstvení a nealkoholické nápoje při plavbě (zahrnuto v ceně). Pokud máte náladu na párty (bakalář, ...

Naše tradiční loď s místním kapitánem je nejlepší způsob, jak objevit jižní pobřeží Mykonosu a mořské jeskyně Tragonisi nebo Delos a Rhenia (pokud to počasí dovolí) v bezpečné a soukromé denní plavbě. Užijete si teplo řecké řecké pohostinnosti, zastavte se na jakékoli pláži, kterou chcete, šnorchlujte na odlehlých plážích a vychutnejte si lehké občerstvení a nealkoholické nápoje při plavbě (zahrnuto v ceně). Pokud máte náladu na párty (bakalář, narozeniny) nebo se chcete jen pobavit se svými přáteli, můžeme uspořádat grilování na pláži s čerstvými rybami nebo masem, k dispozici jsou vegetariánská nebo přísně veganská menu. Příplatek závisí na vašem výběru, jsme otevřeni jakýmkoli návrhům ohledně menu. Čas nalodění je také flexibilní podle vašich potřeb. Dáme vám ty nejlepší vzpomínky na vaše řecké léto.

Our traditional boat with local captain is the best way to discover the south coast of Mykonos and the sea caves of Tragonisi or Delos and Rhenia(if the weather allows) in a safe and private daily cruise. You will enjoy the warmth of Greek Greek hospitality,stop at any beach you want,snorkel at secluded beaches and enjoy light snacks and soft drinks while cruising(include in the price). If you're in the mood for party (bachelor, birthday)or just ...

Our traditional boat with local captain is the best way to discover the south coast of Mykonos and the sea caves of Tragonisi or Delos and Rhenia(if the weather allows) in a safe and private daily cruise. You will enjoy the warmth of Greek Greek hospitality,stop at any beach you want,snorkel at secluded beaches and enjoy light snacks and soft drinks while cruising(include in the price). If you're in the mood for party (bachelor, birthday)or just want to have fun with your friends, we can organize a bbq on the beach with fresh fish or meat,vegetarian or strictly vegan menus are available. The extra charge depends of your choice, we are open to any suggestions regarding the menu. The time of embarking is also flexible following your needs. We will give you the best memories of your Greek summer.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Traditional - Traditional
Rok výroby
1996
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,1
Ponor (m)
1,2
Motor
230hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Ornós

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška

Energie

Solární panel

Kuchyň

Barbecue

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve

Navigace

GPS
VHF

Hygiena

WC
Sprcha

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

David
David
Text byl přeložen automaticky
If you want to spend a day in complete relax, this is the right choice. Saranitis and Francoise welcome you in their typical greek boat discovering the beauties of Mykonos and Rheina beaches. Excellent home-made food. Hope to see you again. Thank you.
{{ commentTranslate }}
Sarantis
Sarantis
Text byl přeložen automaticky
Thank you David and Margherita,you came as guests and left as friends
{{ commentTranslate }}
Nathalie
Nathalie
Text byl přeložen automaticky
We loved our boat trip!! Would highly recommend!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Sarantis
Sarantis
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Francouzština
Od
/ den