Adria 500 - 2018

Navrhl Jan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Adria 500 - 2018

Pro

Navrhl Jan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
10 hp
5 m
2018
Bez skippera

Více o Shark

Text byl přeložen automaticky

Adria 500 je pohodlný a snadno ovladatelný motorový člun, který pojme až 6 osob. Má pohodlný a útulný úložný prostor, který udrží vaše plážové nezbytnosti v bezpečí a čerstvé, rádio a žebřík. Pohání ho 10hp motor s volantem. Je ideální pro plavbu podél pobřeží, rybaření nebo relaxaci na vodě. K zapůjčení této lodi nepotřebujete řidičský průkaz, takže si můžete užívat svobodu objevování moře svým vlastním tempem. Můžete si pronajmout Adria 500 na den ...

Adria 500 je pohodlný a snadno ovladatelný motorový člun, který pojme až 6 osob. Má pohodlný a útulný úložný prostor, který udrží vaše plážové nezbytnosti v bezpečí a čerstvé, rádio a žebřík. Pohání ho 10hp motor s volantem. Je ideální pro plavbu podél pobřeží, rybaření nebo relaxaci na vodě. K zapůjčení této lodi nepotřebujete řidičský průkaz, takže si můžete užívat svobodu objevování moře svým vlastním tempem. Můžete si pronajmout Adria 500 na den nebo déle a užívat si krásy vody. Palivo není zahrnuto. Oprava lodi provedena v roce 2023.

Adria 500 is a comfortable and easy-to-drive motorboat that can accommodate up to 6 people. It has a convenient and cozy storage space that can keep your beach essentials safe and fresh, a radio, and a ladder. It is powered by a 10hp engine with a steering wheel. It is ideal for cruising along the coast, fishing, or relaxing on the water. You dont need a driving licence to rent this boat, so you can enjoy the freedom of exploring the sea at your own ...

Adria 500 is a comfortable and easy-to-drive motorboat that can accommodate up to 6 people. It has a convenient and cozy storage space that can keep your beach essentials safe and fresh, a radio, and a ladder. It is powered by a 10hp engine with a steering wheel. It is ideal for cruising along the coast, fishing, or relaxing on the water. You dont need a driving licence to rent this boat, so you can enjoy the freedom of exploring the sea at your own pace. You can rent Adria 500 for a day or longer and enjoy the beauty of the water. Fuel is not included. Refit of the boat done 2023.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Adria - 500
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
6
Počet kajut
1
Délka (m)
5
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
10hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
10 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Sveti Filip i Jakov

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Daniela
Daniela
Text byl přeložen automaticky
Er war pünktlich zur Übergabe Vorort und hat das Boot super erklärt. Als wir den Tank leer gefahren haben, hat ein Anruf genügt und er war innerhalb von 2 Minuten zum tanken da. Alles in allem hatten wir einen sehr schönen Tag.
{{ commentTranslate }}
Jan
Jan
Text byl přeložen automaticky
Thank you for your kind words! We cherish your trust in us and can't wait to show you even more amazing places on your next boat rental.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Jan
Jan
Osvědčený majitel
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Chorvatština, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma